Jump to content


Photo

Nieuw hier en hulp nodig.


  • Please log in to reply
21 replies to this topic

Re: Nieuw hier en hulp nodig. #21 Camelito

  • Member
  • 10 posts

0
Neutral

Posted 30 October 2017 - 11:23

kijk hier heb ik wat aan.. bedankt ik ga dit spul per direct opzeggen want zo wil ik niet te werk gaan. excuus voor alle vragen maar ik wil geen illegale namaak groep.

topic kan gesloten worden

Re: Nieuw hier en hulp nodig. #22 mimisiku

  • Senior Member
  • 5,502 posts

+114
Excellent

Posted 30 October 2017 - 11:49

Je hebt je gewoon laten "naaien" door een snelle verkoper. Je hebt het idee dat "dreambox" staat voor "gratis" kijken. Gelukkig is dat niet zo. Dreambox was gewoon het eerste merk wat volgens Open Source en gebruikersdefinieerbare satelliet ontvanger aanbood. Een trendsetter dus.

Later kwamen daar modellen voor kabel en Digitenne bij. In de laatste jaren is IpTV populair geworden omdat cardsharing steeds moeilijker wordt gemaakt door de providers.

Helaas bestaan er voor jouw maar een handje vol legale IPTV providers in NL en deze maken meestal ook nog gebruik van eigen gesloten boxen waar uiteraard maandelijks voor betaald moet worden.

De zenders die jij graag "gratis" wil zien worden niet legaal aangeboden (Films, Porno, Sport) en zeker geen 4000+ kanalen

Je kunt in NL lid worden van Canal Digitaal en Joyne (satelliet) ca. €25 per maand voor gemiddeld pakket, Ziggo/Caiway/Delta/STV e.a. Voor kabel en KPN/Telfort/Knippr/XS4ALL voor IPTV gekoppeld aan bijbehorend internet abo.
Met één been in het graf..... Helaas


7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users