Jump to content


Photo

[howto] Build -unofficial- PLi for your -unsupported- receiver


  • Please log in to reply
1726 replies to this topic

Re: [howto] Build -unofficial- PLi for your -unsupported- receiver #1721 moham96

  • Senior Member
  • 153 posts

+20
Neutral

Posted 16 August 2018 - 22:34

Thanks for your effort, still stuck with the blue LED and logo on the screen.

[    2.524465@3] console [ttyS0] enabled
[    2.524465@3] console [ttyS0] enabled
[    2.531704@3] bootconsole [earlycon0] disabled
[    2.531704@3] bootconsole [earlycon0] disabled
[    2.541003@1] meson_uart c11084c0.serial: ==uart1 reg addr = ffffff80001f44c0
[    2.547582@1] c11084c0.serial: ttyS1 at MMIO 0xc11084c0 (irq = 58, base_baud = 1500000) is a meson_uart
[    2.557668@1] dwc_otg: usb0: type: 2 speed: 0, config: 0, dma: 0, id: 0, phy: d0078000, ctrl: 0
[    2.665636@3] dwc_otg: Core Release: 3.10a
[    2.665669@3] dwc_otg: Setting default values for core params
[    2.669799@3] dwc_otg: curmode: 0, host_only: 0
[    2.685715@3] WARN::dwc_otg_core_reset:5150: dwc_otg_core_reset() HANG! Soft Reset GRSTCTL=80000001
[    2.685715@3]
[    2.703013@3] WARN::dwc_otg_core_reset:5150: dwc_otg_core_reset() HANG! Soft Reset GRSTCTL=80000001
[    2.703013@3]
[    2.719035@3] dwc_otg: Using Buffer DMA mode
[    2.719052@3] dwc_otg: OTG VER PARAM: 1, OTG VER FLAG: 1
[    2.722932@3] dwc_otg: Working on port type = SLAVE
[    2.727761@3] dwc_otg: Dedicated Tx FIFOs mode

If you have any ideas I'm testing

Ok, try this

https://drive.google...4vYI0qG5NOy5A6E

I used coreelec config if this works maybe we should change all the configs of the machines to coreelec one



Re: [howto] Build -unofficial- PLi for your -unsupported- receiver #1722 zildan

  • Member
  • 6 posts

+1
Neutral

Posted 16 August 2018 - 22:55

[    1.321552@1] Kernel panic - not syncing: compression method gzip not configured

Attached Files


Edited by zildan, 16 August 2018 - 22:57.


Re: [howto] Build -unofficial- PLi for your -unsupported- receiver #1723 starz

  • Senior Member
  • 50 posts

+1
Neutral

Posted Yesterday, 17:29

I've tested k1plus image dear Persian Rrince.

-Boot is not normal for me, still same.boots or not boots and stays on black screen.

-When boot is normal,restarting the box and it goes to "no signal" on tv screen and no booting.

-There is no Wlan settings.

-Remote is OK.

-Network is OK.and webif is OK.

Attached Files

  • Attached File  wlan.jpg   36.14KB   3 downloads


Re: [howto] Build -unofficial- PLi for your -unsupported- receiver #1724 moham96

  • Senior Member
  • 153 posts

+20
Neutral

Posted Yesterday, 18:37

[    1.321552@1] Kernel panic - not syncing: compression method gzip not configured

Ok I enabled gzip

https://drive.google...Mu5fKbJJlXGZrnD



Re: [howto] Build -unofficial- PLi for your -unsupported- receiver #1725 moham96

  • Senior Member
  • 153 posts

+20
Neutral

Posted Yesterday, 18:40

 

I've tested k1plus image dear Persian Rrince.

-Boot is not normal for me, still same.boots or not boots and stays on black screen.

-When boot is normal,restarting the box and it goes to "no signal" on tv screen and no booting.

-There is no Wlan settings.

-Remote is OK.

-Network is OK.and webif is OK.

 

After a little digging it seems like the k1plus uses rtl8189etv for wifi, so we probably need to add the r8189 module and firmware again



Re: [howto] Build -unofficial- PLi for your -unsupported- receiver #1726 starz

  • Senior Member
  • 50 posts

+1
Neutral

Posted Yesterday, 19:10




New test images for mecool devices :)

k1pro: http://www.mediafire...sdcard.zip/file

k2pro: http://www.mediafire...sdcard.zip/file

k2prov2: http://www.mediafire...sdcard.zip/file

k3pro: http://www.mediafire...sdcard.zip/file

k1plus: http://www.mediafire...sdcard.zip/file

I've tested k1plus image dear Persian Rrince.
-Boot is not normal for me, still same.boots or not boots and stays on black screen.
-When boot is normal,restarting the box and it goes to "no signal" on tv screen and no booting.
-There is no Wlan settings.
-Remote is OK.
-Network is OK.and webif is OK.
After a little digging it seems like the k1plus uses rtl8189etv for wifi, so we probably need to add the r8189 module and firmware again

Yes I think so,dear moham96.

Thanks

Re: [howto] Build -unofficial- PLi for your -unsupported- receiver #1727 zildan

  • Member
  • 6 posts

+1
Neutral

Posted Yesterday, 19:45

Thanks for your effort again, still stuck with the blue LED and logo on the screen.

Attached Files






4 user(s) are reading this topic

1 members, 1 guests, 0 anonymous users


    takitr, Google (1), Bing (1)