Jump to content


Photo

Digitenne kaart geen update

Oscam

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Superster

  • Senior Member
  • 229 posts

+1
Neutral

Posted 28 February 2018 - 10:34

Digitenne doet het prima op Open Pli met Oscam, maar, om de kaart te updaten moet ik altijd even terug naar CCcam.

Wat moet ik toevoegen??



Re: Digitenne kaart geen update #2 mimisiku

  • Senior Member
  • 4,488 posts

+87
Good

Posted 28 February 2018 - 13:15

Dan ben je wellicht de au optie in de reader vergeten? Binnen afzienbare tijd echter niet meer belangrijk. Na de overstap op T2 alleen gesloten box zonder kaart.
Met één been in het graf..... Helaas

Re: Digitenne kaart geen update #3 Superster

  • Senior Member
  • 229 posts

+1
Neutral

Posted 28 February 2018 - 17:48

Ja, dat weet ik, maar, dat duurt nog wel even.

 

Wat bedoel je in readers, upper card / lower card?

AU disabled staat standaard al uit, dus moet je soms wat invullen bij AU Provid??



Re: Digitenne kaart geen update #4 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 13,332 posts

+389
Excellent

Posted 28 February 2018 - 17:49

Zet daar maar een 1 in.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: Digitenne kaart geen update #5 Superster

  • Senior Member
  • 229 posts

+1
Neutral

Posted 28 February 2018 - 18:16

Yep, dat werkt, bedankt!  Digitenne kaart in de lower-card meteen ge-updated! 

 

Toch staat er voor de de Canaal Digitaal kaart  in de upper-card (die dingen zijn overigens omgekeerd in een oude VuDuo  Twin PVR)  ook niets bij AU Provid? En daar is geen probleem?

Kan je daar ook zo maar een 1 neer zetten? Zo dat je niet op hoeft te letten waar je welke kaart in stopt?



Re: Digitenne kaart geen update #6 mimisiku

  • Senior Member
  • 4,488 posts

+87
Good

Posted 28 February 2018 - 19:15

Nee, dat is hét grote voordeel van OScam. De readers worden per device los geprogrammeerd. Een kaart voor gebruik in de eerste kaartlezer werkt niet in een andere gedefinieerde reader. Tenzij je ze beiden voor de gelijke provider/kaart programmeerd natuurlijk. Als je maar 1 kaart bezit kun je natuurlijk beide kaartlezers voor dezelfde kaart configureren.
Met één been in het graf..... Helaas

Re: Digitenne kaart geen update #7 Superster

  • Senior Member
  • 229 posts

+1
Neutral

Posted 28 February 2018 - 22:06

Hmmmmm, die 2 readers zijn bij mij (standaard OpenPli)  helemaal gelijk, heb nu alleen een 1 gezet in degene waar die Digitenne kaart in zit, waarom hoeft dat voor de Canal Digitaal kaart dan niet??  Anderzijds, zou die 1 de Canal Digitaal kaart in de weg zitten?





Also tagged with one or more of these keywords: Oscam

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users