Jump to content


Photo

Vraagt steeds om te hervatten op positie bij niet .ts files.


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 DeBeek

  • Senior Member
  • 1,333 posts

+38
Good

Posted 4 May 2018 - 12:27

Na update van vandaag 4-5  (6.2RC)  krijg je bij het starten van bestand in een ander formaat dan .ts

steeds de vraag of je het afspelen wilt vervolgen, hervat positie op (zie foto)

Attached File  b.jpg   60.48KB   2 downloads

 

Terwijl de instelling hiervoor op  "Start vanaf begin" staat..

Attached File  a.jpg   242.19KB   2 downloads

 

Met de image van 3-5 werkt het wel goed..


Edited by DeBeek, 4 May 2018 - 12:29.

DM8000 + 2xDVB-T,  OpenPLi 7.0 RC, (My)-FullNightHD skin, 2x Synology DS-116, 16Gb USB (Picons, Backup, EPG.dat, Timeshift),
AutoTimer, EPGRefresh, EPGSearch, FanControl2, MovieCut, OSCam, Astra 19.2, 23.5, 28.2 en Digitenne.


Re: Vraagt steeds om te hervatten op positie bij niet .ts files. #2 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 42,851 posts

+685
Excellent

Posted 4 May 2018 - 12:46

Ik zie niet direct een wijziging die dit zou kunnen veroorzaken, dus daar moet iemand anders naar kijken.


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: VU+Solo 4K (1xFBC, 2xS2), VU+Zero, Edision OS mini+, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

For testing purposes: XP1000, Formuler F1 (2xS2), Miraclebox Premium Micro (S2+C/T), ET7500 (S2), ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C), Zgemma H5.2TC, SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, HD2400 (4xS2), ET10000 (4xS2), VU+Duo2 (1xS2), Edision OS nino


Re: Vraagt steeds om te hervatten op positie bij niet .ts files. #3 DeBeek

  • Senior Member
  • 1,333 posts

+38
Good

Posted 4 May 2018 - 14:37

Fout komt door InfoBarGenerics.py

 

https://github.com/O...e160a5219fb5da7


DM8000 + 2xDVB-T,  OpenPLi 7.0 RC, (My)-FullNightHD skin, 2x Synology DS-116, 16Gb USB (Picons, Backup, EPG.dat, Timeshift),
AutoTimer, EPGRefresh, EPGSearch, FanControl2, MovieCut, OSCam, Astra 19.2, 23.5, 28.2 en Digitenne.


Re: Vraagt steeds om te hervatten op positie bij niet .ts files. #4 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 43,921 posts

+477
Excellent

Posted 4 May 2018 - 16:00

Hmm, apart, maar niet onmogelijk. Moet ik dan ook maar even reproduceren en zonodig de heren spanken ;)


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Vraagt steeds om te hervatten op positie bij niet .ts files. #5 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 42,851 posts

+685
Excellent

Posted 4 May 2018 - 16:02

Dat is inderdaad de commit die de fout triggert, maar de root cause zit in servicemp3, die de prompt genereert als de lengte niet bepaald kan worden.

 

Taapat is er al mee bezig.


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: VU+Solo 4K (1xFBC, 2xS2), VU+Zero, Edision OS mini+, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

For testing purposes: XP1000, Formuler F1 (2xS2), Miraclebox Premium Micro (S2+C/T), ET7500 (S2), ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C), Zgemma H5.2TC, SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, HD2400 (4xS2), ET10000 (4xS2), VU+Duo2 (1xS2), Edision OS nino


Re: Vraagt steeds om te hervatten op positie bij niet .ts files. #6 littlesat

  • PLi® Core member
  • 45,752 posts

+474
Excellent

Posted 4 May 2018 - 16:06

Might be a check on -1 while in the past it was set to None...
WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W Thanks to Henksat

Re: Vraagt steeds om te hervatten op positie bij niet .ts files. #7 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 43,921 posts

+477
Excellent

Posted 4 May 2018 - 16:59

Inderdaad hier ook bevestigd. Is wel een via-via-via bug, die heeft er dan al heel lang in gezeten maar niet eerder getriggered.

 

Lange leve de release candidate :)


Edited by Erik Slagter, 4 May 2018 - 16:59.

* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Vraagt steeds om te hervatten op positie bij niet .ts files. #8 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 42,851 posts

+685
Excellent

Posted 4 May 2018 - 17:08

De fout zat in InfobarGenerics. Die heeft Taapat gisteren gefixt in rc, en die triggert nu een andere fout in een commit van MiLo uit 2011. ;)


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: VU+Solo 4K (1xFBC, 2xS2), VU+Zero, Edision OS mini+, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

For testing purposes: XP1000, Formuler F1 (2xS2), Miraclebox Premium Micro (S2+C/T), ET7500 (S2), ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C), Zgemma H5.2TC, SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, HD2400 (4xS2), ET10000 (4xS2), VU+Duo2 (1xS2), Edision OS nino


Re: Vraagt steeds om te hervatten op positie bij niet .ts files. #9 Bram55

  • Senior Member
  • 671 posts

+13
Neutral

Posted 5 May 2018 - 09:10

Inderdaad hier ook bevestigd. Is wel een via-via-via bug, die heeft er dan al heel lang in gezeten maar niet eerder getriggered.

 

Lange leve de release candidate :)

Geloof ik dus helemaal niks van. Ik download veel films in alle soort formaten en die worden op mijn Ul4k perfect met 6.1 stable afgespeeld.

Dus lang kan het er niet inzitten.



Re: Vraagt steeds om te hervatten op positie bij niet .ts files. #10 DeBeek

  • Senior Member
  • 1,333 posts

+38
Good

Posted 5 May 2018 - 09:24

 

Inderdaad hier ook bevestigd. Is wel een via-via-via bug, die heeft er dan al heel lang in gezeten maar niet eerder getriggered.

Even goed lezen..

 

Na update van vandaag 4-5  (6.2RC)


Edited by DeBeek, 5 May 2018 - 09:26.

DM8000 + 2xDVB-T,  OpenPLi 7.0 RC, (My)-FullNightHD skin, 2x Synology DS-116, 16Gb USB (Picons, Backup, EPG.dat, Timeshift),
AutoTimer, EPGRefresh, EPGSearch, FanControl2, MovieCut, OSCam, Astra 19.2, 23.5, 28.2 en Digitenne.


Re: Vraagt steeds om te hervatten op positie bij niet .ts files. #11 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 42,851 posts

+685
Excellent

Posted 5 May 2018 - 10:43

Even goed lezen geldt voor jullie ook. ;)

 

Niemand spreekt tegen dat dit niet zo is. Er wordt alleen gezegd dat de bug er al lang in zat (sinds 2011), maar die werdt niet getriggerd omdat een andere bug dat voorkwam. De laatste bug is eergisteren gefixt in 6.2-rc, waardoor de eerste ineens tevoorschijn kwam. 


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: VU+Solo 4K (1xFBC, 2xS2), VU+Zero, Edision OS mini+, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

For testing purposes: XP1000, Formuler F1 (2xS2), Miraclebox Premium Micro (S2+C/T), ET7500 (S2), ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C), Zgemma H5.2TC, SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, HD2400 (4xS2), ET10000 (4xS2), VU+Duo2 (1xS2), Edision OS nino


Re: Vraagt steeds om te hervatten op positie bij niet .ts files. #12 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 43,921 posts

+477
Excellent

Posted 5 May 2018 - 13:22

Tjsonge ik geef nog eens wat inside information zeg...


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users