Jump to content


Photo

Update 6.1 to 6.2 not work for my xp1000


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 scaleovista

  • Member
  • 14 posts

0
Neutral

Posted 12 May 2018 - 19:48

My xp1000 don't star after the update

Re: Update 6.1 to 6.2 not work for my xp1000 #2 Dimmie

  • Senior Member
  • 1,472 posts

+15
Neutral

Posted 12 May 2018 - 19:56

Via telnet session:

 

opkg update && opkg upgrade

 

again and again, till there is no updates anymore

 

then reboot

 

when you don't get picture after restart, go to the box by openwebif and then in openwebif turn the on/off switch to on , then restart again


Edited by Dimmie, 12 May 2018 - 19:56.


Re: Update 6.1 to 6.2 not work for my xp1000 #3 Taykun345

  • Senior Member
  • 1,045 posts

+31
Good

Posted 13 May 2018 - 08:28

Not related but update on my duo2 went well. Good.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Army MoodBlue HD skin modification by me: https://github.com/T...-MoodBlueHD-mod
Matrix10 MH-HD2 skin modification by me: https://github.com/B...-MX-HD2-OpenPli
MetrixHD skin modification by me: https://github.com/T...xHD-WPstyle-mod
Slovenian translation for OpenPLi E2: https://github.com/T...ion-for-OpenPLi

Re: Update 6.1 to 6.2 not work for my xp1000 #4 scaleovista

  • Member
  • 14 posts

0
Neutral

Posted 14 May 2018 - 12:51

does not work with me xp1000

Re: Update 6.1 to 6.2 not work for my xp1000 #5 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 39,892 posts

+617
Excellent

Posted 14 May 2018 - 13:14

Define "does not work"?


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: HD2400 (4xS2)VU+Duo2 (3xS2)VU+Zero, Edision OS mini+, ET10000 (4xS2)

For testing purposes: XP1000Formuler F1 (2xS2)Miraclebox Premium Micro (S2+C/T),  ET7500 (S2)ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C)Zgemma H5.2TC (S2+C/T), SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, Edision OS nino 


Re: Update 6.1 to 6.2 not work for my xp1000 #6 scaleovista

  • Member
  • 14 posts

0
Neutral

Posted 20 May 2018 - 18:40

in the end update does not start light stays in blue image xp 1000

Re: Update 6.1 to 6.2 not work for my xp1000 #7 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 39,892 posts

+617
Excellent

Posted 21 May 2018 - 13:33

The XP1000 is one of the boxes with ony 128MB flash. So changes are the flash of the box is full. 

 

As OpenPLi needs about 95 of those, and opkg downloads and stores all ipk's when you update, it's better to flash the box than update it, when you have more than say 100 packages to update.

 

I flashed mine with 6.2-release yesterday morning, and it works fine, without any problems.


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: HD2400 (4xS2)VU+Duo2 (3xS2)VU+Zero, Edision OS mini+, ET10000 (4xS2)

For testing purposes: XP1000Formuler F1 (2xS2)Miraclebox Premium Micro (S2+C/T),  ET7500 (S2)ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C)Zgemma H5.2TC (S2+C/T), SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, Edision OS nino 


Re: Update 6.1 to 6.2 not work for my xp1000 #8 scaleovista

  • Member
  • 14 posts

0
Neutral

Posted 21 May 2018 - 20:20

Tanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users