Jump to content


Photo

New Vu+ drivers Pli 6.2 problem


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 sjlouis

  • Senior Member
  • 1,362 posts

+3
Neutral

Posted 31 May 2018 - 12:27

Hi,

 

I've installed Pli 6.2 and if I hope the new drivers will solve the crash problems, I have a new problem. When I use the jump keys in a movie, the picture is frozen for 1 or 2 seconds. It's not dramatic, less than the crashes but it would be convenient Vu+ corrects this problem.

 

Thank you :) .


Vu+ Ultimo 4K - OpenPli 6.2

(Xtrend ET9200 - OpenPli 4.0 - Oscam)


Re: New Vu+ drivers Pli 6.2 problem #2 Trial

  • Senior Member
  • 880 posts

+22
Neutral

Posted 31 May 2018 - 13:58

Hi, why is 1 sec a problem when you jump? ciao

Re: New Vu+ drivers Pli 6.2 problem #3 sjlouis

  • Senior Member
  • 1,362 posts

+3
Neutral

Posted 31 May 2018 - 15:26

I don't know exactly how much is the time but it's not pleasant especially that it's the first time in 7 seven years I use Pli. And as I said, it's not dramatic ;) .


Vu+ Ultimo 4K - OpenPli 6.2

(Xtrend ET9200 - OpenPli 4.0 - Oscam)


Re: New Vu+ drivers Pli 6.2 problem #4 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 19,804 posts

+140
Excellent

Posted 31 May 2018 - 15:59

It’s a known issue and AFAIK also reported to Vu+.
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Een Dreambox DM 800-SE Verder nog een een VU+ duo met 500Gb harddisk + een VU+ Uno. + ook nog een Xtrend ET4000 en een Vu+ Zero erbij. Inmiddels heb ik ook nog een VU+ Duo2 erbij, een Vu+ Solo 4K, een Formuler F4, Xtrend ET10000, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en nog het e.e.a.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: New Vu+ drivers Pli 6.2 problem #5 sjlouis

  • Senior Member
  • 1,362 posts

+3
Neutral

Posted 31 May 2018 - 16:32

OK, thank you, I don't found a topic on the subject and I was surprised nobody complains about it.

 

Thank you Frenske :) .


Vu+ Ultimo 4K - OpenPli 6.2

(Xtrend ET9200 - OpenPli 4.0 - Oscam)


Re: New Vu+ drivers Pli 6.2 problem #6 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 19,804 posts

+140
Excellent

Posted 31 May 2018 - 16:33

Appearently not all users experience this behavior.
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Een Dreambox DM 800-SE Verder nog een een VU+ duo met 500Gb harddisk + een VU+ Uno. + ook nog een Xtrend ET4000 en een Vu+ Zero erbij. Inmiddels heb ik ook nog een VU+ Duo2 erbij, een Vu+ Solo 4K, een Formuler F4, Xtrend ET10000, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en nog het e.e.a.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: New Vu+ drivers Pli 6.2 problem #7 sjlouis

  • Senior Member
  • 1,362 posts

+3
Neutral

Posted 31 May 2018 - 16:58

Yes but I record all I want to see and I do a lot of back jumps when I haven't understood a sentence (I become old :(  :lol: ).


Vu+ Ultimo 4K - OpenPli 6.2

(Xtrend ET9200 - OpenPli 4.0 - Oscam)


Re: New Vu+ drivers Pli 6.2 problem #8 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 19,804 posts

+140
Excellent

Posted 31 May 2018 - 17:50

I know the feeling. :) ;)
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Een Dreambox DM 800-SE Verder nog een een VU+ duo met 500Gb harddisk + een VU+ Uno. + ook nog een Xtrend ET4000 en een Vu+ Zero erbij. Inmiddels heb ik ook nog een VU+ Duo2 erbij, een Vu+ Solo 4K, een Formuler F4, Xtrend ET10000, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en nog het e.e.a.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: New Vu+ drivers Pli 6.2 problem #9 sjlouis

  • Senior Member
  • 1,362 posts

+3
Neutral

Posted 31 May 2018 - 18:46

;)


Vu+ Ultimo 4K - OpenPli 6.2

(Xtrend ET9200 - OpenPli 4.0 - Oscam)


Re: New Vu+ drivers Pli 6.2 problem #10 Pr2

  • PLi® Test Team
  • 2,445 posts

+94
Good

Posted 31 May 2018 - 19:01

Or users can live with it, if you have this behaviour from day 0 than you think this is the normal behaviour.

I had the feeling that this small delay is for the audio/video signal syncing but I can be wrong.


NO SUPPORT by PM, it is a forum make your question public so everybody can benefit from the question/answer.

Octagon SF-4008: Hotbird 13.0E, Astra 19.2E, Eutelsat5A 5.0W (+DVB-C)
VU+ Solo 4K: 2*DVB-S2 + 2*DVB-C/T/T2 (used in DVB-C)
Zgemma H5: 1*DVB-S2 + 1*DVB-C

Re: New Vu+ drivers Pli 6.2 problem #11 sjlouis

  • Senior Member
  • 1,362 posts

+3
Neutral

Posted 31 May 2018 - 19:42

You can consider it's normal if you always have this behaviour but it's very new, since the may 8 of this year. Then I think a lot of users have known the good behaviour ;) . But effectively when I see the behaviour of the Canal+ box or Internet boxes, the boxes as Vu+, Xtrend and software as Pli are far away ahead of the other boxes which have a lot of limitations :( .


Vu+ Ultimo 4K - OpenPli 6.2

(Xtrend ET9200 - OpenPli 4.0 - Oscam)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users