Jump to content


Photo

OpenPLi v6.2-Kodi v17 Won’t Start


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 bumperbee

  • Senior Member
  • 232 posts

+6
Neutral

Posted 22 June 2018 - 22:30

Hi Everyone, I have a Duo2 and had install Kodi v17 in OpenPLi image v6.2. It will not start when selecting kodi in plugin browser. The Tv screen will go black (flicker) and back to plugin browser, tried starting many times but it just won’t start. Please tell me how to use kodi? Thanks

 



Re: OpenPLi v6.2-Kodi v17 Won’t Start #2 Dimmie

  • Senior Member
  • 1,600 posts

+15
Neutral

Posted 23 June 2018 - 00:22

Is a VU+ Duo2 based on ARM ? If not, then the plugin is not for your decoder.



Re: OpenPLi v6.2-Kodi v17 Won’t Start #3 bumperbee

  • Senior Member
  • 232 posts

+6
Neutral

Posted 23 June 2018 - 01:31

Hi Dimmie, thanks for your quick reply.

I don’t about ARM, please tell me how can I find out?

I had tried on other images and it did work.

Any suggestion please



Re: OpenPLi v6.2-Kodi v17 Won’t Start #4 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 40,542 posts

+629
Excellent

Posted 23 June 2018 - 12:09

You can assume that if you can download Kodi from the feeds on the box, it should work. If you do something manually, you're on your own.

 

Having said that, we don't supply Kodi (if present), the manufacturer does. And it's implementation is very flaky...


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: HD2400 (4xS2)VU+Duo2 (3xS2)VU+Zero, Edision OS mini+, ET10000 (4xS2)

For testing purposes: XP1000Formuler F1 (2xS2)Miraclebox Premium Micro (S2+C/T),  ET7500 (S2)ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C)Zgemma H5.2TC (S2+C/T), SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, Edision OS nino 


Re: OpenPLi v6.2-Kodi v17 Won’t Start #5 bumperbee

  • Senior Member
  • 232 posts

+6
Neutral

Posted 23 June 2018 - 22:22

Hi WanWizard, thanks for your reply.

 

I confirmed it is installed from the feed and the installation is good.

 

Just don’t understand why it could not startup? I only had 3 other plugins in the image, which are Iptv Player, File Browser and Screengrabber and nothing else. No cam and Iptv channels.



Re: OpenPLi v6.2-Kodi v17 Won’t Start #6 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 40,542 posts

+629
Excellent

Posted 23 June 2018 - 22:26

No clue. I never use it, and we don't do anything with it. The manufacturer supplies it in their BSP, it either builds or it doesn't.


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: HD2400 (4xS2)VU+Duo2 (3xS2)VU+Zero, Edision OS mini+, ET10000 (4xS2)

For testing purposes: XP1000Formuler F1 (2xS2)Miraclebox Premium Micro (S2+C/T),  ET7500 (S2)ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C)Zgemma H5.2TC (S2+C/T), SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, Edision OS nino 


Re: OpenPLi v6.2-Kodi v17 Won’t Start #7 bumperbee

  • Senior Member
  • 232 posts

+6
Neutral

Posted 24 June 2018 - 02:11

Hi WanWizard, thanks for the quick reply.

 

This is also the same with Satdreamgr, but is working in Pkteam, OpenBlackhole, OpenVix & others.

 

If not too troublesome, please help to make it works soon. I love OpenPli.



Re: OpenPLi v6.2-Kodi v17 Won’t Start #8 Pr2

  • PLi® Test Team
  • 2,491 posts

+98
Good

Posted 24 June 2018 - 10:51

Connect in telnet type:

 

init 4

kodi

 

When you have finished playing with Kodi

 

init 3

 

:-)

 

Pr2


NO SUPPORT by PM, it is a forum make your question public so everybody can benefit from the question/answer.

If you think that my answer helps you, you can press the green up arrow.

 

Octagon SF-4008: Hotbird 13.0E, Astra 19.2E, Eutelsat5A 5.0W (+DVB-C)
VU+ Solo 4K: 2*DVB-S2 + 2*DVB-C/T/T2 (used in DVB-C)
Zgemma H5: 1*DVB-S2 + 1*DVB-C

Zgemma H7C: 1*DVB-S2 + 2*DVB-C


Re: OpenPLi v6.2-Kodi v17 Won’t Start #9 bumperbee

  • Senior Member
  • 232 posts

+6
Neutral

Posted 25 June 2018 - 09:27

Hi Pr2, thanks very much for the instruction.

I will try it out.

Best Regards






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users