Jump to content


Photo

Interne cardsharing werkt niet meer na update van 6.0 naar 6.2

Oscam Cardsharing intern

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Videcom

  • Member
  • 23 posts

0
Neutral

Posted 27 June 2018 - 13:52

Hallo,

Ik heb tot op heden altijd via 2 apparaten kunnen kijken d.m.v. interne cardsharing

Ik gebruik een VU Ultimo als server en een VU zero als clieent

De Ultimo had al openpli 6.2 maar de Zero draaide nog op 6.0

Na de update naar 6.2 werk de cardsharing niet meer en terug naar 6.0 heeft ook niet geholpen.

Ik heb wat geprobeerd met als resultaat dat beiden het niet meer deden.

Nu werkt de Ultimo weer maar de zero wil nog steeds de card niet zien, stop ik de kaart in de zero dan werkt hij wel maar wil de ultimo de share niet gebruiken.

Ik gebruik voor alles de standaart instellingen.

Mijn Ultimo ( server ) heeft IP 192.168.0.242 en de zero ( client ) 192.168.0.161

 

 

Wie kan mij helpen ?

Ik kan eventueel Teamviewer gebruiken voor remote assistentie.

 

ernst@tra-da.nl

 

 



Re: Interne cardsharing werkt niet meer na update van 6.0 naar 6.2 #2 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 44,723 posts

+715
Excellent

Posted 27 June 2018 - 14:31

De standaard instellingen hebben geen configuratie voor interne sharing in jou specifieke situatie. Er zit al wel een standaard "slaapkamer" configuratie in, maar je moet daar wel even de juiste IP adressen in zetten.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), VU+Zero, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Interne cardsharing werkt niet meer na update van 6.0 naar 6.2 #3 40H3X

  • Senior Member
  • 2,840 posts

+103
Excellent

Posted 27 June 2018 - 18:20

Lees ook even de wiki https://wiki.openpli.org/Softcam/OSCam


Hardware: Vu+ Uno 4k SE - Samsung HM500JI 500GB - Spycat Mini Plus - Vu+ Zero - Vu+ Duo - WD 1TB - Fuba 78 cm - Tripleblock LNB Quad 19.2/23.5/28.2 - NAS 3TB RAID 1
Software : OpenPLi 7 - OSCam r11xxx - Settings van Hans





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users