Jump to content


Photo

Full image Backup on Zgemma H7 series


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 redking

  • Member
  • 5 posts

0
Neutral

Posted 5 July 2018 - 09:46

Hi,

how to full backup the image on Zgemma H7 series (OpenPLI 4)?
Backupsuite dosn't work :(

 



Re: Full image Backup on Zgemma H7 series #2 littlesat

  • PLi® Core member
  • 46,443 posts

+481
Excellent

Posted 5 July 2018 - 10:42

Why should you need that...? Autobackup + new flash system via the UI does also work... 

But with backupsuite it should be possible. But here https://forums.openp...upsuite/page-50 you can read there might be some issues with it.


Edited by littlesat, 5 July 2018 - 10:43.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Full image Backup on Zgemma H7 series #3 redking

  • Member
  • 5 posts

0
Neutral

Posted 5 July 2018 - 11:58

I've alway used BackupSuite.

I've just try Autobackup selecting all folder manually, how does it works if I need to restore image ?



Re: Full image Backup on Zgemma H7 series #4 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 44,724 posts

+715
Excellent

Posted 5 July 2018 - 12:31

You should NOT use autobackup to backup anything but data (essentially, /etc). Autobackup also keeps a list of all installed plugins if you want to.

 

When the box restarts after you have flashed a new image, and it finds a backup (on a USB stick or a HDD), it prompts you for a restore. If you select Yes, it restores both all installed plugins and your data.

 

The only thing Autobackup doesn't handle is manually installed plugins, or plugins that install data in non-standard locations.

 

Backupsuite creates a complete image that you can flash to restore. It might wel be that OpenPLi 4 has an old version, OpenPLi 4 hasn't been updated or maintained for a long time, so upgrade to OpenPLi 6 first (will restore an Autobackup from 4 without much problems).


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), VU+Zero, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Full image Backup on Zgemma H7 series #5 Dimmie

  • Senior Member
  • 1,790 posts

+17
Neutral

Posted 5 July 2018 - 15:14

Backupsuite works just fine on H7 series.

 

Only with H9 series there is a problem.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users