Jump to content


Photo

ingebouwde wlan niet zichtbaar in netwerk menu

wlan

  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

#1 andregr

  • New Member
  • 1 posts

0
Neutral

Posted 14 July 2018 - 15:21

In mijn DM800HD SE zit een ingebouwde WLAN, deze is echter niet zichtbaar onder mijn netwerk menu.

Hoe kan ik deze weer zichtbaar maken in het netwerk menu zodat ik hem IN kan schakelen?



Re: ingebouwde wlan niet zichtbaar in netwerk menu #2 mimisiku

  • Senior Member
  • 2,415 posts

+31
Good

Posted 14 July 2018 - 15:29

Over clones mag hier niet worden gecommuniceerd.
Met één been in het graf..... Helaas

Re: ingebouwde wlan niet zichtbaar in netwerk menu #3 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,487 posts

+278
Excellent

Posted 14 July 2018 - 16:05

Over clones mag hier niet worden gecommuniceerd.

Vind je het goed dat wij, als moderatoren, daarover besluiten?

 

Het betreft hier een wifi probleem welke ook op andere boxen met wifi zou kunnen voorkomen, wat mij betreft is de vraag dus niet specifiek clone gerelateerd.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: ingebouwde wlan niet zichtbaar in netwerk menu #4 littlesat

  • PLi® Core member
  • 50,799 posts

+564
Excellent

Posted 14 July 2018 - 17:01

Ik dcht dat de officials boxen van dit type nooit WiFi ingebouwd hadden...

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: ingebouwde wlan niet zichtbaar in netwerk menu #5 mimisiku

  • Senior Member
  • 2,415 posts

+31
Good

Posted 14 July 2018 - 17:42

Zeg ik iets uit naam van een moderator dan? Ik zeg alleen dat er geheel conform de huisregels niet over clones gediscussieerd mag worden! Een officiële DM800se heeft nooit ingebouwde WiFi dus....
Met één been in het graf..... Helaas

Re: ingebouwde wlan niet zichtbaar in netwerk menu #6 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,487 posts

+278
Excellent

Posted 15 July 2018 - 07:45

Zeg ik iets uit naam van een moderator dan? Ik zeg alleen dat er geheel conform de huisregels niet over clones gediscussieerd mag worden! Een officiële DM800se heeft nooit ingebouwde WiFi dus....

En ik vraag wel iets uit naam van een moderator!!

Huisregels geven aan dat er niet over clones gediscusseerd mag worden maar dit is een 'overlappende/algemene' vraag welke niet alleen specifiek clone gerelateerd hoeft te zijn, er is immers meer hardware beschikbaar met vlan devices. (even los van het feit dat er geen officiele dmm800se met wifi is)

 

Het wordt anders als er gevraagd wordt hoe een clone geflasht moet worden.

 

Maar even los van dit alles zijn er moderatoren die uiteindelijk bepalen wat er wel- of niet gepost mag worden op dit forum, dat is niet iets wat door gasten bepaald wordt, dat is wat ik met mijn eerdere opmerking bedoelde.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: ingebouwde wlan niet zichtbaar in netwerk menu #7 hulkman

  • Senior Member
  • 453 posts

+5
Neutral

Posted 16 July 2018 - 21:13

Ik sta meer achter mimisku's standpunt. Het is duidelijk dat het hier een clone betreft. Dus wordt er niet over gediscuseerd dat is een boardregel.
Net zoals die zwakkelingen die bij elke vraag over Cccam of Oscam menen te moeten vermelden dat het hier toch echt absoluut over in-home sharing gaat.



Verstuurd vanaf mijn SM-A310F met Tapatalk

Re: ingebouwde wlan niet zichtbaar in netwerk menu #8 mimisiku

  • Senior Member
  • 2,415 posts

+31
Good

Posted 18 July 2018 - 08:54

Geen moeite met het feit dat er gemodereerd wordt. Is ook prima. Ben van mening dat een moderator (om het even wie) dit bericht meteen had moeten opmerken. Een gevalletje van ontbrekende productkennis dus. Een originele DM800se heeft NOOIT ingebouwde WiFi en KON het alleen maar een clone betreffen...
Met één been in het graf..... Helaas

Re: ingebouwde wlan niet zichtbaar in netwerk menu #9 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,514 posts

+505
Excellent

Posted 18 July 2018 - 10:37

Zucht, dat weet iedereen hier al lang.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: ingebouwde wlan niet zichtbaar in netwerk menu #10 littlesat

  • PLi® Core member
  • 50,799 posts

+564
Excellent

Posted 18 July 2018 - 10:49

Ik denk dat mimisiku hier beter de Report knop in het eerste bericht had kunnen klikken en daar zijn commentaar had kunnen geven... Dan had een DEV dit draadje denk ik meteen gesloten ;) Daar is die report knop ook voor (alleen met de mobiele versie van onze website heb je die knop niet).


Edited by littlesat, 18 July 2018 - 10:51.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: ingebouwde wlan niet zichtbaar in netwerk menu #11 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 23,264 posts

+215
Excellent

Posted 18 July 2018 - 10:52

Aangezien TS inmiddels wel weet wat er wel en niet besproken kan worden en hij ook niet reageert kan deze nu op slot. ;)
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.





Also tagged with one or more of these keywords: wlan

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users