Jump to content


Photo

No updates lately...?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 nor50

  • Senior Member
  • 158 posts

+1
Neutral

Posted 16 July 2018 - 17:50

I have seen no updates lately. Problem here or vacation...?



Re: No updates lately...? #2 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 43,051 posts

+688
Excellent

Posted 16 July 2018 - 18:46

No. Problems, hardware related. Hopefully resolved sometime next week.


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: VU+Solo 4K (1xFBC, 2xS2), VU+Zero, Edision OS mini+, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

For testing purposes: XP1000, Formuler F1 (2xS2), Miraclebox Premium Micro (S2+C/T), ET7500 (S2), ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C), Zgemma H5.2TC, SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, HD2400 (4xS2), ET10000 (4xS2), VU+Duo2 (1xS2), Edision OS nino


Re: No updates lately...? #3 essco

  • Member
  • 17 posts

+1
Neutral

Posted 16 July 2018 - 19:34

Now, on DM800SE shows me "2 update packages" but it give me error and green screen when I try to update. The log:

 

OpenPLi Enigma2 crash log

crashdate=Lu iul 16 21:00:11 2018
compiledate=Jan 22 2018
skin=PLi-FullHD/skin.xml
sourcedate=2018-01-16
branch=release-4
rev=0c16686
component=Enigma2

stbmodel=dm800se
kernelcmdline=root=/dev/mtdblock3 rootfstype=jffs2 rw console=ttyS0,115200 bmem=116M@140M
nimsockets=NIM Socket 0:
imageissue=openpli 4 %h


[eDVBPESReader] Created. Opening demux
[eDVBPESReader] Created. Opening demux
[eDVBPESReader] Created. Opening demux
[eDVBPESReader] Created. Opening demux
[eDVBPESReader] Created. Opening demux
[eDVBPESReader] ERROR reading PES (fd=61): Value too large for defined data type
 



Re: No updates lately...? #4 nor50

  • Senior Member
  • 158 posts

+1
Neutral

Posted 23 July 2018 - 02:52

What is the problem causing no updates?



Re: No updates lately...? #5 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 43,051 posts

+688
Excellent

Posted 23 July 2018 - 11:16

Buildservers are offline.


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: VU+Solo 4K (1xFBC, 2xS2), VU+Zero, Edision OS mini+, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

For testing purposes: XP1000, Formuler F1 (2xS2), Miraclebox Premium Micro (S2+C/T), ET7500 (S2), ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C), Zgemma H5.2TC, SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, HD2400 (4xS2), ET10000 (4xS2), VU+Duo2 (1xS2), Edision OS nino


Re: No updates lately...? #6 Nazariy

  • Member
  • 9 posts

0
Neutral

Posted 25 July 2018 - 08:19

Buildservers are offline.

 

When will be update for drivers in openpli images?



Re: No updates lately...? #7 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 20,439 posts

+150
Excellent

Posted 25 July 2018 - 08:59

As from today new release 6.2 images have been build. The servers have been moved and are online again, thanks Wanwizard and all others that have been involved in this process.


Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Een Dreambox DM 800-SE Verder nog een een VU+ duo met 500Gb harddisk + een VU+ Uno. + ook nog een Xtrend ET4000 en een Vu+ Zero erbij. Inmiddels heb ik ook nog een VU+ Duo2 erbij, een Vu+ Solo 4K, een Formuler F4, Xtrend ET10000, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en nog het e.e.a.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users