Jump to content


Photo

some help with cron on vu+ Zero 4k

cron zero 4k

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 daveraver

  • Senior Member
  • 324 posts

+3
Neutral

Posted 23 July 2018 - 07:08

Hi to all, I need some help to install cron on a vu+ Zero 4k. I had to create folders /etc/cron/crontabs to edit with crontab -e, I save by a line to run every 1 minute, a check binary script, but it doesnt run, the command runs ok by comand line but not on cron. Is there any bug on cron on Zero 4k??? I run this kind of cron on other ARM machines... This same check script runs on mipsel boxes...

 

Greetings


Edited by daveraver, 23 July 2018 - 07:13.


Re: some help with cron on vu+ Zero 4k #2 daveraver

  • Senior Member
  • 324 posts

+3
Neutral

Posted 23 July 2018 - 11:35

I think I have to install busybox-cron... I ve look for it on openpli website, I dont know if it is ok, i will try

Re: some help with cron on vu+ Zero 4k #3 daveraver

  • Senior Member
  • 324 posts

+3
Neutral

Posted 23 July 2018 - 12:02

Now all is right, it was the missed step, to install busybox-cron



Re: some help with cron on vu+ Zero 4k #4 Taykun345

  • Senior Member
  • 1,069 posts

+31
Good

Posted 23 July 2018 - 13:47

Is there some plugin to help with this cron? Havent checked myself.


Army MoodBlue HD skin modification by me: https://github.com/T...-MoodBlueHD-mod
Matrix10 MH-HD2 skin modification by me: https://github.com/B...-MX-HD2-OpenPli
MetrixHD skin modification by me: https://github.com/T...xHD-WPstyle-mod
Slovenian translation for OpenPLi E2: https://github.com/T...ion-for-OpenPLi

Re: some help with cron on vu+ Zero 4k #5 daveraver

  • Senior Member
  • 324 posts

+3
Neutral

Posted 23 July 2018 - 13:51

on ssh command line, type:

opkg install busybox-cron
this activate cron function on every box boot

Edited by daveraver, 23 July 2018 - 13:53.


Re: some help with cron on vu+ Zero 4k #6 daveraver

  • Senior Member
  • 324 posts

+3
Neutral

Posted 23 July 2018 - 14:06

and no, there is no plugin, i think so. but you can install the package on plugin software management>advanced>package management... i think so





Also tagged with one or more of these keywords: cron, zero 4k

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users