Jump to content


Photo

Autotimer simulate optie werkt niet correct


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 _HarmeN

  • Senior Member
  • 623 posts

+4
Neutral

Posted 31 August 2018 - 09:07

Wanner ik via de webinterface een simulatie doe van de autotimers komen er maar 2 resultaten naar voren, terwijl er meerdere autotimers (juist) zijn gemaakt.

Een maat van me heeft dit probleem ook, hier worden al maanden geen timers meer getoond in de simulatie.


VU+ ULTIMO 4K (2000gb + OpenPLI-6.1) :: 1x DVB-C FBC :: ZIGGO

VU+ Uno 4K (1000gb USB3.0 + OpenPLI-6.1) :: 1x DVB-C FBC :: ZIGGO 

 


Re: Autotimer simulate optie werkt niet correct #2 40H3X

  • Senior Member
  • 2,747 posts

+95
Good

Posted 31 August 2018 - 09:17

Misschien is het beter om dit te melden bij de "Maintainer" vd plugin?


Hardware: Vu+ Uno 4k SE - Samsung HM500JI 500GB - Spycat Mini Plus - Vu+ Zero - Vu+ Duo - WD 1TB - Fuba 78 cm - Tripleblock LNB Quad 19.2/23.5/28.2 - NAS 3TB RAID 1
Software : OpenPLi 6.x - OSCam r11xxx - Settings van Hans


Re: Autotimer simulate optie werkt niet correct #3 _HarmeN

  • Senior Member
  • 623 posts

+4
Neutral

Posted 31 August 2018 - 17:56

Ok en waar doe ik dat ?

Kunnen meer mensen dit bevestigen ?

VU+ ULTIMO 4K (2000gb + OpenPLI-6.1) :: 1x DVB-C FBC :: ZIGGO

VU+ Uno 4K (1000gb USB3.0 + OpenPLI-6.1) :: 1x DVB-C FBC :: ZIGGO 

 


Re: Autotimer simulate optie werkt niet correct #4 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 42,270 posts

+675
Excellent

Posted 31 August 2018 - 18:14

Ik zie momenteel het omgekeerde: de simulatie komt met een timer die de laatste autotimer run niet heeft aangemaakt.

 

Kan het zijn dat zaken als duplikaat detectie en zo niet meeloopt in de simulatie?


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: VU+Solo 4K (1xFBC, 2xS2), VU+Zero, Edision OS mini+, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

For testing purposes: XP1000, Formuler F1 (2xS2), Miraclebox Premium Micro (S2+C/T), ET7500 (S2), ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C), Zgemma H5.2TC, SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, HD2400 (4xS2), ET10000 (4xS2), VU+Duo2 (1xS2), Edision OS nino


Re: Autotimer simulate optie werkt niet correct #5 _HarmeN

  • Senior Member
  • 623 posts

+4
Neutral

Posted 7 September 2018 - 18:39

Hmm als ik mn al geplande timerlijst leegmaak en dan simuleer dan staat alles er wel. Het lijkt er dus op dat hij alleen iets laat zien wat nog niet al getimerd is.

Volgens mij was dit eerder niet zo.


VU+ ULTIMO 4K (2000gb + OpenPLI-6.1) :: 1x DVB-C FBC :: ZIGGO

VU+ Uno 4K (1000gb USB3.0 + OpenPLI-6.1) :: 1x DVB-C FBC :: ZIGGO 

 


Re: Autotimer simulate optie werkt niet correct #6 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 42,270 posts

+675
Excellent

Posted 8 September 2018 - 16:29

Dan zul je in discussie met de auteur moeten.


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: VU+Solo 4K (1xFBC, 2xS2), VU+Zero, Edision OS mini+, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

For testing purposes: XP1000, Formuler F1 (2xS2), Miraclebox Premium Micro (S2+C/T), ET7500 (S2), ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C), Zgemma H5.2TC, SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, HD2400 (4xS2), ET10000 (4xS2), VU+Duo2 (1xS2), Edision OS nino





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users