Springen naar inhoud


Foto

Autotimer simulate optie werkt niet correct


  • Please log in to reply
Er zijn 5 reacties in dit onderwerp

#1 _HarmeN

  • Senior Member
  • 637 berichten

+4
Neutral

Geplaatst op 31 augustus 2018 - 09:07

Wanner ik via de webinterface een simulatie doe van de autotimers komen er maar 2 resultaten naar voren, terwijl er meerdere autotimers (juist) zijn gemaakt.

Een maat van me heeft dit probleem ook, hier worden al maanden geen timers meer getoond in de simulatie.


VU+ ULTIMO 4K (2000gb + OpenPLI-7.0) :: 1x DVB-C FBC :: ZIGGO

VU+ Uno 4K (1000gb USB3.0 + OpenPLI-7.0) :: 1x DVB-C FBC :: ZIGGO 

 


Re: Autotimer simulate optie werkt niet correct #2 40H3X

  • PLi® Contributor
  • 3044 berichten

+108
Excellent

Geplaatst op 31 augustus 2018 - 09:17

Misschien is het beter om dit te melden bij de "Maintainer" vd plugin?


Hardware: Vu+ Uno 4k SE - Samsung HM500JI 500GB 2.5 inch - Edision OS mio 4K - Spycat Mini Plus - Vu+ Zero - Vu+ Duo - WD 1TB - Fuba 78 cm - Tripleblock LNB Quad 19.2/23.5/28.2 - NAS 4TB RAID 1
Software : OpenPLi - OScam - Settings van Hans  -  Autotimer  -  EPGImport


Re: Autotimer simulate optie werkt niet correct #3 _HarmeN

  • Senior Member
  • 637 berichten

+4
Neutral

Geplaatst op 31 augustus 2018 - 17:56

Ok en waar doe ik dat ?

Kunnen meer mensen dit bevestigen ?

VU+ ULTIMO 4K (2000gb + OpenPLI-7.0) :: 1x DVB-C FBC :: ZIGGO

VU+ Uno 4K (1000gb USB3.0 + OpenPLI-7.0) :: 1x DVB-C FBC :: ZIGGO 

 


Re: Autotimer simulate optie werkt niet correct #4 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 46402 berichten

+751
Excellent

Geplaatst op 31 augustus 2018 - 18:14

Ik zie momenteel het omgekeerde: de simulatie komt met een timer die de laatste autotimer run niet heeft aangemaakt.

 

Kan het zijn dat zaken als duplikaat detectie en zo niet meeloopt in de simulatie?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Autotimer simulate optie werkt niet correct #5 _HarmeN

  • Senior Member
  • 637 berichten

+4
Neutral

Geplaatst op 7 september 2018 - 18:39

Hmm als ik mn al geplande timerlijst leegmaak en dan simuleer dan staat alles er wel. Het lijkt er dus op dat hij alleen iets laat zien wat nog niet al getimerd is.

Volgens mij was dit eerder niet zo.


VU+ ULTIMO 4K (2000gb + OpenPLI-7.0) :: 1x DVB-C FBC :: ZIGGO

VU+ Uno 4K (1000gb USB3.0 + OpenPLI-7.0) :: 1x DVB-C FBC :: ZIGGO 

 


Re: Autotimer simulate optie werkt niet correct #6 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 46402 berichten

+751
Excellent

Geplaatst op 8 september 2018 - 16:29

Dan zul je in discussie met de auteur moeten.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 





1 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 1 bezoekers, 0 anonieme gebruikers