Jump to content


Photo

[UK][News] Missing EPG


  • Please log in to reply
41 replies to this topic

Re: [UK][News] Missing EPG #21 salocinonurb

  • Member
  • 21 posts

+1
Neutral

Posted 7 February 2019 - 09:03

The channels is added.

However it will not do you any good.  Because, I do not have a schedule for Oireachtas TV

 

Willy

I think I found a schedule for Oireachtas TV in rytecUK_SkyLive.



Re: [UK][News] Missing EPG #22 salocinonurb

  • Member
  • 21 posts

+1
Neutral

Posted 7 February 2019 - 15:50

The EPG for Oireachtas TV is working.

Re: [UK][News] Missing EPG #23 salocinonurb

  • Member
  • 21 posts

+1
Neutral

Posted 15 February 2019 - 16:13

Hi,

 

There is no EPG for:

 

Tiny Pop (TinyPop.uk)

Tiny Pop +1 (TinyPopPlus1.uk)

True Movies +1 (TrueMovies2.uk)

 

The service references in rytec.channels.xml are correct but today there is no EPG for this channels in rytecUK_FTA.

 

Is there an issue?



Re: [UK][News] Missing EPG #24 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,051 posts

+395
Excellent

Posted 16 February 2019 - 07:49

Yes there is.

Fixed.

 

Willy

 

PS:  Sometimes, I have to do something called maintenance.  And even in maintenance there is the possiblity of making a typo and missing it.


Edited by doglover, 16 February 2019 - 08:00.

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [UK][News] Missing EPG #25 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 49,014 posts

+840
Excellent

Posted 16 February 2019 - 12:06

:thumbs-up:


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: [UK][News] Missing EPG #26 salocinonurb

  • Member
  • 21 posts

+1
Neutral

Posted 5 March 2019 - 12:12

Hi,

 

There is no EPG for:

 

ITV HD (ITV1London.uk)

ITV +1 (ITV1LondonPlus1.uk")

Sony Crime Channel (SonyCrimeChannel.uk)

Sony Crime Channel +1 (SonyCrimeChannelPlus1.uk)

Yesterday (Yesterday.uk)

 

 

The service references in rytec.channels.xml are correct but there is no EPG for this channels in rytecUK_Basic.

 

Is there an issue?



Re: [UK][News] Missing EPG #27 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 49,014 posts

+840
Excellent

Posted 5 March 2019 - 12:22

I can confirm this, same for some of the other channels reported earlier, like Film4. Also, Yesterday+1 is still missing.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: [UK][News] Missing EPG #28 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,051 posts

+395
Excellent

Posted 5 March 2019 - 16:57

Sorry, but the schedule seem to have disappeared from the freeview pages.

Replaced the grab from another website.

 

Willy

 

Edit:  ITV disappeared also from the freeview London schedule.  However the ITV HD London is still there


Edited by doglover, 5 March 2019 - 17:34.

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [UK][News] Missing EPG #29 salocinonurb

  • Member
  • 21 posts

+1
Neutral

Posted 22 April 2019 - 20:29

Hi Willy,

The EPG is the same on these 2 channels:
UTV HD 1:0:19:514A:810:2:11A0000:0:0:0:
UTV +1 1:0:1:27F7:806:2:11A0000:0:0:0:

The EPG for UTV HD is correct but the EPG for UTV +1 is not correct and should be one hour delayed.

Can you fix this?

Re: [UK][News] Missing EPG #30 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,051 posts

+395
Excellent

Posted 23 April 2019 - 06:02

Done.

A case of wrong assignment.  The schedule of UTV was assigned to this service refernce.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [UK][News] Missing EPG #31 salocinonurb

  • Member
  • 21 posts

+1
Neutral

Posted 24 April 2019 - 10:42

Sorry this issue is still there.

The EPG for UTV HD and UTV+1 are still the same.

Edited by salocinonurb, 24 April 2019 - 10:43.


Re: [UK][News] Missing EPG #32 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,051 posts

+395
Excellent

Posted 24 April 2019 - 12:29

Not on my receiver:

UTV +1 (28)
wo 24.04.2019
Loose Women
14:30 - 15:30 (60 min.)
 
[Series] 24/04/2019 (S23E77)
Another helping of topical studio discussion from a female perspective, featuring celebrity interviews.

UTV +1 (28)
wo 24.04.2019
ITV Lunchtime News
15:30 - 15:55 (25 min.)
 
[Series] 24/04/2019

UTV +1 (28)
wo 24.04.2019
UTV Live
15:55 - 16:00 (5 min.)
 
[Series] 24/04/2019
UTV HD
wo 24.04.2019
Loose Women
13:30 - 14:30 (60 min.)
 
[Series] 24/04/2019 (S23E77)
Another helping of topical studio discussion from a female perspective, featuring celebrity interviews.

UTV HD
wo 24.04.2019
ITV Lunchtime News
14:30 - 14:55 (25 min.)
 
[Series] 24/04/2019

UTV HD
wo 24.04.2019
UTV Live
14:55 - 15:00 (5 min.)
 
[Series] 24/04/2019

I think you have to clear all EPG from your receiver, and give the receiver a cold reboot.  (switching off the power for 5 minutes)

It looks like the channels file is stuck in your receiver.


Edited by doglover, 24 April 2019 - 12:30.

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [UK][News] Missing EPG #33 salocinonurb

  • Member
  • 21 posts

+1
Neutral

Posted 24 April 2019 - 17:41

Sorry for disturbing you. I had to restore a backup on my vu+ receiver to make the EPG work correctly. Now the EPG for UTV and UTV+1 are correct.

Re: [UK][News] Missing EPG #34 salocinonurb

  • Member
  • 21 posts

+1
Neutral

Posted 7 July 2019 - 15:52

Hi Willy,

 

There is no more EPG for this channel: Together: 1:0:1:1291:7EA:2:11A0000:0:0:0:

 

Together is in rytec.channels.xml.xz: <channel id="CommunityChannel.uk">1:0:1:1291:7EA:2:11A0000:0:0:0:</channel> but the channel id is not correct.

The service ref 1:0:1:1291:7EA:2:11A0000:0:0:0: is for Together and not for CommunityChannel

 

I found this service ref in rytecUK_Basic but there is no EPG.

 

Can you fix this?

 

Thanks.

 

Nicolas



Re: [UK][News] Missing EPG #35 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,051 posts

+395
Excellent

Posted 8 July 2019 - 06:36

Changed the link of 1:0:1:1291:7EA:2:11A0000:0:0:0:  to Together.uk.

The schedule is in the same file.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [UK][News] Missing EPG #36 Alex_NL

  • Senior Member
  • 1,373 posts

+7
Neutral

Posted 10 August 2019 - 00:27

DW English (Deutsche Welle): 1:0:1:332D:1388:13E:820000:0:0:0:


Dreambox DM920:2x Triple tuner (2x DVB-S2X MIS and DVB-C/T2) Xtrend ET10000: 2x DVB-S2, 2x DVB-C, DVB-T (USB), IPTV VU+ Zero 4k, Xtrend ET9500
Channel Master 120cm offset + Octagon PLL LNB (Ku-band): 42°E-30°W, 80cm vast: 28.2°E/23.5°E/19.2°E/13°EDVB-T2 en DAB via een combi VHF/UHF-antenne op zolder gericht op Schoten.


Re: [UK][News] Missing EPG #37 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,051 posts

+395
Excellent

Posted 10 August 2019 - 07:30

OK.  Strange problem.

 

The service ref is present in the channels file, and the XMLTV contains data.  But still no EPG on my receiver for this channel.

Found out that the channel is on a transponder with is not in the satellite.xml file.  So I had to scan it manually.

But even after that - no EPG.

 

Scratched my head, and decided to the reboot the receiver and import again.  And success.  EPG.

 

So, I still do not know what caused this problem.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [UK][News] Missing EPG #38 salocinonurb

  • Member
  • 21 posts

+1
Neutral

Posted 3 October 2019 - 23:06

Hi Willy,

 

The service references for Really.uk on 28.2E have changed.

Old service references:

<!-- 28.2E --><channel id="Really.uk">1:0:1:197B:7E6:2:11A0000:0:0:0:</channel><!-- Really -->
<!-- 28.2E --><channel id="Really.uk">1:0:1:6218:7E6:2:11A0000:0:0:0:</channel><!-- Really -->

New service references:

<!-- 28.2E --><channel id="Really.uk">1:0:1:CFE9:83F:2:11A0000:0:0:0:</channel><!-- Really -->
<!-- 28.2E --><channel id="Really.uk">1:0:1:CFF3:83F:2:11A0000:0:0:0:</channel><!-- Really -->
Can you change these references in rytec.channels.xml.xz?
 
Thanks,
 
Nicolas


Re: [UK][News] Missing EPG #39 salocinonurb

  • Member
  • 21 posts

+1
Neutral

Posted 4 October 2019 - 00:16

Hi Willy,


The service references for Really.uk on 28.2E have changed.
Old service references:
<!-- 28.2E --><channel id="Really.uk">1:0:1:197B:7E6:2:11A0000:0:0:0:</channel><!-- Really -->
<!-- 28.2E --><channel id="Really.uk">1:0:1:6218:7E6:2:11A0000:0:0:0:</channel><!-- Really -->

New service references:
<!-- 28.2E --><channel id="Really.uk">1:0:1:CFE9:83F:2:11A0000:0:0:0:</channel><!-- Really -->
<!-- 28.2E --><channel id="Really.uk">1:0:1:CFF3:83F:2:11A0000:0:0:0:</channel><!-- Really -->
Can you change these references in rytec.channels.xml.xz?

Thanks,

Nicolas


The service for Home.uk on 28.2E has changed as well.
Old service reference:
<!-- 28.2E --><channel id="Home.uk">1:0:1:1965:7E6:2:11A0000:0:0:0:</channel><!-- Home -->
New service reference:
<!-- 28.2E --><channel id="Home.uk">1:0:1:CFE5:83F:2:11A0000:0:0:0:</channel><!-- Home -->

Edited by salocinonurb, 4 October 2019 - 00:17.


Re: [UK][News] Missing EPG #40 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,051 posts

+395
Excellent

Posted 4 October 2019 - 08:11

Changed.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*





3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users