Jump to content


Photo

xsarius pure hd

mediaplayer

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 henri oo

  • New Member
  • 3 posts

0
Neutral

Posted 11 September 2018 - 21:55

Hallo mediaspeler speelt opgenomen bestanden niet goed af beeld staat om de paar minuten stl

Ligt dit aan ontvanger of aan openpli 6.2 van Augustus

Oudere versie 4.o   speelde wel gewon af  heb er nooit problemen mee gehad

al ander schijf geprobeerd maakt ook niet uit



Re: xsarius pure hd #2 cobus

  • Senior Member
  • 3,465 posts

+40
Good

Posted 12 September 2018 - 20:21

Probeer eens alles opnieuw in te richten dus helemaal vanaf 0 zonder backup (even om te testen)


Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

XTREND ET10K 1x DVB C/T2

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: xsarius pure hd #3 henri oo

  • New Member
  • 3 posts

0
Neutral

Posted 13 September 2018 - 15:38

Gaan we proberen ,heb ook  geen backup gemaakt of erop gezet.

 

Grt Henri



Re: xsarius pure hd #4 henri oo

  • New Member
  • 3 posts

0
Neutral

Posted 14 September 2018 - 19:39

Maakt niets uit opname die op  hardeschijf  opgenomen blijven stilstaand beeld met storing geven .

Nieuwe openpli 6.2 erop gezet  helemaal geen storing met normaal kijken.

Nu nog ander proleem als je ontvanger uit zet neemt hij wel geluid op maar geen beeld

 

Groet Henri



Re: xsarius pure hd #5 boekee

  • New Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 22 October 2018 - 16:55

Ik heb precies hetzelfde probleem.

 

Is er ergens in versie 6.1 of 6.2 ingeslopen.

 

Ik heb de box ook opnieuw geflashed, dit bood geen oplossing. Transfers naar mijn laptop gaan gewoon op volle 100 mbit.



Re: xsarius pure hd #6 cobus

  • Senior Member
  • 3,465 posts

+40
Good

Posted 22 October 2018 - 18:55

Dan lijkt het op een driver probleem bij deze box kun je niet een oudere image erop zetten al is het maar om te testen.


Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

XTREND ET10K 1x DVB C/T2

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: xsarius pure hd #7 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 20,291 posts

+146
Excellent

Posted 23 October 2018 - 10:03

Ik heb precies hetzelfde probleem.

 

Is er ergens in versie 6.1 of 6.2 ingeslopen.

 

Ik heb de box ook opnieuw geflashed, dit bood geen oplossing. Transfers naar mijn laptop gaan gewoon op volle 100 mbit.

Hetzelfde probleem? Waarnaar neem jij op? Een externe harde schijf, een netwerkmount, een vette USBstick?

En als het opnames betreft, dan kan je die normaliter toch gewoon via de movieplayer (list) afspelen? 

Iets meer informatie zou handig zijn.


Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Een Dreambox DM 800-SE Verder nog een een VU+ duo met 500Gb harddisk + een VU+ Uno. + ook nog een Xtrend ET4000 en een Vu+ Zero erbij. Inmiddels heb ik ook nog een VU+ Duo2 erbij, een Vu+ Solo 4K, een Formuler F4, Xtrend ET10000, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en nog het e.e.a.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: xsarius pure hd #8 boekee

  • New Member
  • 2 posts

0
Neutral

Posted 25 October 2018 - 20:06

Ik heb inmiddels van alles geprobeerd.

 

Opslag op origineel Kingstong 128 GB stick en een 750 GB externe schijf een CIFS en een NFS mount op mijn nas. Alles bekabeld aangesloten.

Ik heb uiteindelijk een share naar de opslag op de pure hd gemount op mijn kodi, en speel alles prima af. Ook transfers via LAN vanaf externe schijf op xsarius gaat op volle 100 mbit.

 

Vanavond heb ik 6.0 final geflashed, en nu werkt het prima. 



Re: xsarius pure hd #9 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 42,340 posts

+676
Excellent

Posted 25 October 2018 - 20:15

Dan moet je niet updaten, want dan krijg je als nog 6.2. ;)

 

En dat suggereert inderdaad dat het een driver issue is, dan mag Xsarius aan de slag... 


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: VU+Solo 4K (1xFBC, 2xS2), VU+Zero, Edision OS mini+, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

For testing purposes: XP1000, Formuler F1 (2xS2), Miraclebox Premium Micro (S2+C/T), ET7500 (S2), ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C), Zgemma H5.2TC, SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, HD2400 (4xS2), ET10000 (4xS2), VU+Duo2 (1xS2), Edision OS nino






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users