Jump to content


Photo

Hoe zet ik EIT uit ?


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 pluizebol

  • Senior Member
  • 601 posts

+6
Neutral

Posted 15 September 2018 - 20:06

Ik gebruik Rytec EPG en denk dat ik ook EIT EPG aan heb staan want ik heb vaak dubbele start-tijden voor uitzendingen.

Mijn probleem is dat ik niet vind hoe EIT uit te schakelen in OpenPLi 6.2

 

Kan iemand mij helpen ?

 

 


XTrend ET8000 (2xS2 - 1xT2) / OpenPLi 6.1 /  Windows 10 Home Edition 64bits / Citroën C5 II hydractive III+

La Douce France


Re: Hoe zet ik EIT uit ? #2 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 41,179 posts

+650
Excellent

Posted 15 September 2018 - 20:10

Menu - Setup - System - GUI - EPG ?


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: VU+Solo 4K (1xFBC, 2xS2), VU+Zero, Edision OS mini+, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

For testing purposes: XP1000, Formuler F1 (2xS2), Miraclebox Premium Micro (S2+C/T), ET7500 (S2), ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C), Zgemma H5.2TC, SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, HD2400 (4xS2), ET10000 (4xS2), VU+Duo2 (1xS2), Edision OS nino


Re: Hoe zet ik EIT uit ? #3 pluizebol

  • Senior Member
  • 601 posts

+6
Neutral

Posted 15 September 2018 - 20:24

@Wanwizard

 

Zal ik straks proberen wanneer de TV vrij is  :)


XTrend ET8000 (2xS2 - 1xT2) / OpenPLi 6.1 /  Windows 10 Home Edition 64bits / Citroën C5 II hydractive III+

La Douce France


Re: Hoe zet ik EIT uit ? #4 pluizebol

  • Senior Member
  • 601 posts

+6
Neutral

Posted 15 September 2018 - 21:48

@Wanwizard

 

Gevonden maar er even bijzeggen dat ik daarvoor wel eerst het expert menu moest kiezen.

 

Daarin zag ik dat alle EPG bronnen aangevinkt waren - ik heb ze nu allemaal uitgevinkt.

Daarna een manuele Rytec update gedaan (met deleten van bestaande EPG downloads).

 

Het ziet er inderdaad een stuk beter uit.

 

Morgen zal er weer een automatische download gebeuren om 07:30 (met wissen van de vorige EPG)

En dan kom ik hier weer terug met het resultaat.

 

Slaap ze intussen


Edited by pluizebol, 15 September 2018 - 21:50.

XTrend ET8000 (2xS2 - 1xT2) / OpenPLi 6.1 /  Windows 10 Home Edition 64bits / Citroën C5 II hydractive III+

La Douce France


Re: Hoe zet ik EIT uit ? #5 pluizebol

  • Senior Member
  • 601 posts

+6
Neutral

Posted 16 September 2018 - 07:23

Probleem is opgelost.

Dank


XTrend ET8000 (2xS2 - 1xT2) / OpenPLi 6.1 /  Windows 10 Home Edition 64bits / Citroën C5 II hydractive III+

La Douce France


Re: Hoe zet ik EIT uit ? #6 40H3X

  • Senior Member
  • 2,695 posts

+94
Good

Posted 16 September 2018 - 10:31

Toch wel een interessant thema en misschien dat dit eens in de wiki moet, want als je meerdere hebt aanstaan krijg je (bijna) altijd conflicten cq. overlap. Ik snap dat het lastig is om een default keuze te maken.

 

Hieronder de begrippen in de plugin (graag aanvullen cq. corrigeren waar ik de me vergis cq. tekort schiet). Als het wat wordt kan @Doglover miscchien in de plugin naar de onderstaande info in de Wiki verwijzen?

 

-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

EIT EPG = “Event Information Table” volgens mij van oorsprong van Myth software

MHW EPG = Media HighWay iets wat mee kwam met de eerste Dreamboxen

 

EIT EPG wordt binnengehaald van de zender waarop je afstemt en MHW haalt de EPG binnen van alle zenders van de provider wanneer je op 1 van de zenders van deze afstemt.

-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-

 

Freesat Epg = dekt 28,2 Oost

ViaSat EPG = dekt 4,8 Oost

Netmed EPG = dekt 13,0

Virgin EPG = cable TV from UK

AIT = HbbTV streams

 

 

Met 19/23/28 heb ik EIT en Freesat aanstaan


Hardware: Vu+ Uno 4k SE - Samsung HM500JI 500GB - Spycat Mini Plus - Vu+ Zero - Vu+ Duo - WD 1TB - Fuba 78 cm - Tripleblock LNB Quad 19.2/23.5/28.2 - NAS 3TB RAID 1
Software : OpenPLi 6.x - OSCam r11xxx - Settings van Hans


Re: Hoe zet ik EIT uit ? #7 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 9,945 posts

+242
Excellent

Posted 16 September 2018 - 12:27

MediaHighWay is het systeem wat Canal Digitaal indertijd op hun boxen gebruikte.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: Hoe zet ik EIT uit ? #8 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 43,086 posts

+467
Excellent

Posted Yesterday, 18:55

Ja, wordt dat nog door enige provider aangeboden? Anders kunnen we die code er wel uithalen.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Hoe zet ik EIT uit ? #9 Rob van der Does

  • Senior Member
  • 7,587 posts

+175
Excellent

Posted Today, 12:25

En dan gelijk Open-TV inbouwen :)

Maar hoe kan je daar wereldwijd (met enige zekerheid) achter komen?

Edited by Rob van der Does, Today, 12:26.


Re: Hoe zet ik EIT uit ? #10 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 41,179 posts

+650
Excellent

Posted Today, 14:04

Dat staat al jaren op mijn agenda... ;) De code bestaat, maar mij ontbreekt de kennis.


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: VU+Solo 4K (1xFBC, 2xS2), VU+Zero, Edision OS mini+, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

For testing purposes: XP1000, Formuler F1 (2xS2), Miraclebox Premium Micro (S2+C/T), ET7500 (S2), ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C), Zgemma H5.2TC, SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, HD2400 (4xS2), ET10000 (4xS2), VU+Duo2 (1xS2), Edision OS nino


Re: Hoe zet ik EIT uit ? #11 littlesat

  • PLi® Core member
  • 44,905 posts

+455
Excellent

Posted Today, 14:43

Die code bestaat door gebruik te maken van een cpp module die los van de e2 binary dvbsnoop speelt met daarachter en python parser die de epg vult... idd de mhw vervangen door een geïntegreerde oplossing in de e2 binary zou het echt af maken ;) alleen is er nog niemand geweest die het gemaakt heeft (net als de settings parsers)

Edited by littlesat, Today, 14:45.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W Thanks to Henksat




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users