Jump to content


Photo

No Parse cannot emu cccam problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 nino2610

  • New Member
  • 1 posts

0
Neutral

Posted 16 September 2018 - 13:17

hello . i have a vu+ solo se v2 with openpli 4.1 image . i try to run cccam . but i keep get that error : No parse cannot emu

 

did you have a solution for that please ???

 

thank you

 



Re: No Parse cannot emu cccam problem #2 mimisiku

  • Senior Member
  • 1,746 posts

+22
Neutral

Posted 16 September 2018 - 13:53

Are you actually trying to get support for a cardless box?!?
CCcam.cfg has to be set up for the card(s) that reside in your cardslot(s). Most cards do not require special settings in CCcam.cfg apart from some Irdeto-2 and all Nagra cards.
The error you are mentioning is normally not shown unless accessing a WLAN location that has no support for your CAID... But please correct me if I am wrong.
VU+ Solo SE v2 Optus NZ

Re: No Parse cannot emu cccam problem #3 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 42,270 posts

+675
Excellent

Posted 16 September 2018 - 14:19

There has never been an "OpenPLi 4.1"? And this smells like a card-sharing issue...


Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

Currently in active use: VU+Solo 4K (1xFBC, 2xS2), VU+Zero, Edision OS mini+, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

For testing purposes: XP1000, Formuler F1 (2xS2), Miraclebox Premium Micro (S2+C/T), ET7500 (S2), ET8500 (S2), Zgemma H2.H (S2+C), Zgemma H5.2TC, SAB TripleAlpha (S2+C/T), Galaxy 4K (FBC), VU Zero 4K, HD2400 (4xS2), ET10000 (4xS2), VU+Duo2 (1xS2), Edision OS nino





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users