Jump to content


Photo

Oscam 11434 softcam for OpenPLi


  • Please log in to reply
38 replies to this topic

Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #21 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 45,161 posts

+729
Excellent

Posted 18 January 2019 - 20:06

OpenPLi also can not guarantee that Softcam will not contain exploits from its own feed.

 

We can guarantee that what is in our feeds is compiled by us, from a known and reliable source. If our oscam (or anything else) contains an exploit is is because someone added that to the oscam repository, open for everyone to see.

 

We also provide a 3rd-party feed, which contains ipk files on request of end-users. We don't have the source of these plugins, we haven't checked their contents, and their functionality. And they are provided as-is, without any support.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), VU+Zero, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #22 amdade

  • Member
  • 8 posts

0
Neutral

Posted 5 March 2019 - 19:16

Hi Guys

Thanks for the great work with OpenPli, Im a new user with a Mutant HD51.

 

I have downloaded OSCAM-EMU from the plugin feed, would it be possible please to update this to the latest / later than 790. The reason is the new hash mode 30 now in use  :)

 

Many thanks


Edited by amdade, 5 March 2019 - 19:17.


Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #23 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 45,161 posts

+729
Excellent

Posted 5 March 2019 - 21:30

Update made for next weeks build: https://github.com/O...dd8faabb7fc0b61


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), VU+Zero, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #24 amdade

  • Member
  • 8 posts

0
Neutral

Posted 6 March 2019 - 18:36

Thank you much appreciated



Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #25 amdade

  • Member
  • 8 posts

0
Neutral

Posted 14 March 2019 - 18:46

Hi,

Many thanks for the update it worked great until a couple of days ago .... Now have Hash mode 31 :-)

 

Any possibility of doing the same again this week ?

 

Thanks in advance



Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #26 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 45,161 posts

+729
Excellent

Posted 14 March 2019 - 19:05

I'll try but I can't promise, I'm travelling...


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), VU+Zero, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #27 amdade

  • Member
  • 8 posts

0
Neutral

Posted 14 March 2019 - 19:25

Understood, thank you in advance, have a good trip



Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #28 dutchandrew

  • Senior Member
  • 144 posts

+3
Neutral

Posted 14 March 2019 - 21:52

The latest version: http://oscam.dreamos...ps-tuxbox-oe2.0



Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #29 amdade

  • Member
  • 8 posts

0
Neutral

Posted 15 March 2019 - 18:55

Hi dutchandrew

Many thanks for the link. Does the file go into usr/bin and renamed as oscam-emu ? 

 

Thanks in advance



Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #30 dutchandrew

  • Senior Member
  • 144 posts

+3
Neutral

Posted 15 March 2019 - 22:18

yes, + attributes 755



Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #31 amdade

  • Member
  • 8 posts

0
Neutral

Posted 16 March 2019 - 08:30

Thanks. I must be missing a step somewhere. I have a Mutant HD51, OpenPLI of course.

 

The downloaded plugin oscam-emu file in usr/bin is 1.4m, this one is 730k. When I replace the file oscam does not start.

 

Have changed the attributes to 755,

have rebooted the machine,

have started and stopped oscam in the soft cam menu.

no response on http://myboxip:8081

 

If I return to the downloaded plugin oscam-emu file (old version) all is well...

 

Thanks for any help.



Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #32 mimisiku

  • Senior Member
  • 1,927 posts

+24
Neutral

Posted 16 March 2019 - 11:38

This is a problem I am having since my use of OScam. The supplied version from the feeds always work fine. When I download a new build from OScam (when it was still online) and replaced it, it never started. Also the same behaviour: 600Kb against 1.4Mb. It was explained that the downloaded builds had another compression. But a solution on how to convert them to the bigger working size was never offered. No big deal as the OScam files from the feed work fine....
VU+ Solo SE v2 Optus NZ

Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #33 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 45,161 posts

+729
Excellent

Posted 16 March 2019 - 11:43

I've bumped the commit hash for oscam-emu for Monday's build.

 

Not sure that will work, as the latest commit doesn't update the oscam-emu version, so if you don't get it as an update, you might have to remove and install.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), VU+Zero, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #34 amdade

  • Member
  • 8 posts

0
Neutral

Posted 16 March 2019 - 12:13

Last time I downloaded / installed from the feed after uninstalling in the feed menu on the receiver. This worked great. I tried a few files from other places no luck, all were 600 - 700k did not work.

 

What would be nice would be to understand what's going on so we don't need to bother the team for help... 

 

Thanks



Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #35 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 45,161 posts

+729
Excellent

Posted 16 March 2019 - 13:05

Oscam (or anything else from source) is compiled for the specific environment (linux kernel version, OE version, CPU architecture).

 

You can't simply copy a random other binary and expect it to work, that other binary needs to be made for the exact same environment.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), VU+Zero, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #36 mimisiku

  • Senior Member
  • 1,927 posts

+24
Neutral

Posted 16 March 2019 - 14:25

@WanWizard
Off course I choose the correct version for my box. Mipsel32 OE2 for the DM8000. None of the downloaded binaries have ever worked!! They are compressed in an unknown format preventing it from running. All are 6-700k as the feed versions are 1.4Mb.. So something is wrong with those files. They need an extra conversion to run..Simple as that. Only now idea how or what....
VU+ Solo SE v2 Optus NZ

Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #37 janejak

  • Senior Member
  • 277 posts

+9
Neutral

Posted Today, 03:01

For OpenPli i think u have to use this http://oscam.dreamos.../mips-openpli40

and open in 7-zip to unzip file and rename the zipped file and then attributes 755 the file on ur box


Edited by janejak, Today, 03:02.


Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #38 amdade

  • Member
  • 8 posts

0
Neutral

Posted Today, 07:31

Thanks for the feed update works great.



Re: Oscam 11434 softcam for OpenPLi #39 littlesat

  • PLi® Core member
  • 46,777 posts

+487
Excellent

Posted Today, 07:44

Most likely these smaller Oscam emu’s rely some binaries that are not included in Pli maybe that also clarified why our Oscam is a twice as big -or- we have a newer/older version of it.

Edited by littlesat, Today, 07:44.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users