Jump to content


Photo

DAZN1 EPG doesn´t work correct


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 DoctorUltra

  • Senior Member
  • 98 posts

0
Neutral

Posted 11 November 2018 - 19:37

Hi 

 

apparently it is a defect in the epg data at DAZN1, in the screenshot you can see that EPG Data are loaded but aren´t shown?

Attached File  dazn1.png   156.08KB   2 downloads



Re: DAZN1 EPG doesn´t work correct #2 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 43,912 posts

+708
Excellent

Posted 11 November 2018 - 21:13

That suggests an issue in the web interface, please report these here, we are not the author of that plugin.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), VU+Zero, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: DAZN1 EPG doesn´t work correct #3 Pr2

  • PLi® Contributor
  • 3,041 posts

+134
Excellent

Posted 11 November 2018 - 21:54

The problem is that you don't have EPG information available for the current time so the next event is not displayed in the Webif.

It was 19H35 when you take the screenshot and no EPG data was available around this time, so nothing is displayed.


NO SUPPORT by PM, it is a forum make your question public so everybody can benefit from the question/answer.
If you think that my answer helps you, you can press the up arrow in bottom right of the answer.

Wanna help with OpenPLi Translation? Please read our Wiki Information for translators

Sat: Hotbird 13.0E, Astra 19.2E, Eutelsat5A 5.0W
VU+ Solo 4K: 2*DVB-S2 + 2*DVB-C/T/T2 (used in DVB-C)
Edision OS Mio 4K: 1*DVB-S2X + 1*DVB-C/T/T2
Octagon SF4008 / Amiko Viper Combo / Zgemma H7C

Re: DAZN1 EPG doesn´t work correct #4 DoctorUltra

  • Senior Member
  • 98 posts

0
Neutral

Posted 17 November 2018 - 11:38

I think the problem is your parser, you can see in the picture that the starting and the ending time is the same

Attached File  dazn1.png   34.88KB   1 downloads

 



Re: DAZN1 EPG doesn´t work correct #5 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 12,234 posts

+363
Excellent

Posted 17 November 2018 - 16:06

Indeed.  previous the start and end-time were given on the webpage.

Now you find this:

data-start-time="1543449600" data-end-time="1543449600"

So start time and end time have the same value.  Problems.

I can fix this, partially by ignoring the end-time.

But this way there will a very long show when the channel is off air.

(a show lasts until a new show begins)

 

Willy


Edited by doglover, 17 November 2018 - 16:14.

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users