Jump to content


Photo

Germany Basic crashes since 2 days


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Tellerrand

  • New Member
  • 1 posts

0
Neutral

Posted 24 November 2018 - 13:06

Hi,

 

the epg import crashes while importing Germany Basic channels sind 2 or 3 days. Please fix it.

[EPGImport] nextImport, source= Deutschland - Basis (xz)
[EPGImport] Downloading: http://rytecepg.epgspot.com/epg_data/rytecDE_Basic.xz to local path: /tmp/epgimport.xz
[EPGImport] connectionLost [Failure instance: Traceback (failure with no frames): <class 'twisted.internet.error.ConnectionFdescWentAway'>: Uh: Filedescriptor went away.
]
[EPGImport] afterDownload /tmp/epgimport.xz
[EPGImport] unlink /tmp/epgimport.xz
[EPGImport] afterChannelDownload None
[XMLTVConverter] Enumerating event information
Unknown channel:  Anixe.de
Unknown channel:  TVBerlin.de
Unknown channel:  Hamburg1.de
[XMLTVConverter] Bad start/stop time: 20181124050000 +0100 (1543032000) - 20181124050000 +0100 (1543032000) [Bayless Conley]
[XMLTVConverter] Bad start/stop time: 20181125050000 +0100 (1543118400) - 20181125050000 +0100 (1543118400) [Antworten mit Bayless Conley]
[XMLTVConverter] Bad start/stop time: 20181126050000 +0100 (1543204800) - 20181126050000 +0100 (1543204800) [Die Arche Fernsehkanzel]
[XMLTVConverter] Bad start/stop time: 20181127050000 +0100 (1543291200) - 20181127050000 +0100 (1543291200) [Gott sei Dank]
[XMLTVConverter] Bad start/stop time: 20181128050000 +0100 (1543377600) - 20181128050000 +0100 (1543377600) [Die Arche Fernsehkanzel]
[XMLTVConverter] Bad start/stop time: 20181129050000 +0100 (1543464000) - 20181129050000 +0100 (1543464000) [Die Arche Fernsehkanzel]
[XMLTVConverter] Bad start/stop time: 20181127050000 +0100 (1543291200) - 20181127050000 +0100 (1543291200) [Sachsen-Anhalt Heute]
[XMLTVConverter] Bad start/stop time: 20181128050000 +0100 (1543377600) - 20181128050000 +0100 (1543377600) [Sachsen-Anhalt Heute]
[XMLTVConverter] Bad start/stop time: 20181129050000 +0100 (1543464000) - 20181129050000 +0100 (1543464000) [Sachsen-Anhalt Heute]
Unknown channel:  tvo.de
[XMLTVConverter] Bad start/stop time: 20181124053000 +0100 (1543033800) - 20181124053000 +0100 (1543033800) [Bilder aus Hessen]
Unknown channel:  KabelEinsClassic.de
Unknown channel:  Nickelodeon.de
[bsod.cpp] --------------------------------
DebugInfo:
/usr/bin/enigma2(_Z17handleFatalSignaliP9siginfo_tPv) [0x7EA0C]
/lib/libc.so.6(__default_rt_sa_restorer) [0xB62776C0]
/lib/libc.so.6(gsignal) [0xB62765A8]
[bsod.cpp] --------------------------------
]]>
		</dvbapp2crashlog>
	</crashlogs>
</stbcrashlog>



Re: Germany Basic crashes since 2 days #2 littlesat

  • PLi® Core member
  • 46,091 posts

+475
Excellent

Posted 24 November 2018 - 13:15

On an ancient openpli as I see xml code in this crashlog....
WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W Thanks to Henksat

Re: Germany Basic crashes since 2 days #3 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 12,234 posts

+363
Excellent

Posted 24 November 2018 - 14:20

Sorry, but I cannot reproduce the crash.

[EPGImport] autostart (0) occured at 1543065061.6
[EPGImport] autostart (0) occured at 1543065061.88
[EPGImport] WakeUpTime now set to 1543134141 (now=1543065061)
[EPGImport] Selected source:  ['Deutschland - Basis  (xz)']
sourcesDone():  False None
[EPGImport] nextImport, source= Deutschland - Basis  (xz)
[EPGImport] Downloading: http://rytecepg.epgspot.com/epg_data/rytecDE_Basic.xz to local path: /tmp/epgimport.xz
[EPGImport] afterDownload /tmp/epgimport.xz
[EPGImport] unlink /tmp/epgimport.xz
[EPGImport] Downloading: http://rytecepg.wanwizard.eu/rytec.channels.xml.xz to local path: /tmp/epgimport.xz
[EPGImport] afterChannelDownload /tmp/epgimport.xz
[EPGImport] Using twisted thread
[EPGImport] Parsing channels from '/etc/epgimport/custom.channels.xml'
[EPGImport] Parsing channels from 'rytec.channels.xml.xz'
[EPGImport] Parsing channels from 'rytec.channels.xml.xz'
[XMLTVConverter] Enumerating event information
Unknown channel:  tvberlin.de
Unknown channel:  hamburg1.de
Unknown channel:  wetterfernsehen.de
Unknown channel:  nick.de
[EPGImport] ### thread is ready ### Events: 15847
[EPGImport] imported 15847 events
[EPGImport] Save last import date and count event
[EPGImport] Run check deep standby after import
[EPGImport] #### Finished ####

So, what am I supposed to do......

 

Some things, you can try:

 

1.  Reboot your receiver via a cold reboot.  (a reboot which includes a complete power down)

2.  Update  the image.

3.  Reflash your receiver, with OpenPLi 6.2

 

Willy


Edited by doglover, 24 November 2018 - 14:22.

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Germany Basic crashes since 2 days #4 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 43,912 posts

+708
Excellent

Posted 24 November 2018 - 22:23

I had that was well I think yesterday or two days ago, enigma crash with exactly the same fatal shortly after starting a manual import, but on a develop image.

 

On the road at the moment, so I can't test any further/


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), VU+Zero, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Germany Basic crashes since 2 days #5 littlesat

  • PLi® Core member
  • 46,091 posts

+475
Excellent

Posted 24 November 2018 - 23:18

But I see XML code in the crashlog... Which means the topic starter did use an ancient OpenPLi release.


WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W Thanks to Henksat

Re: Germany Basic crashes since 2 days #6 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 43,912 posts

+708
Excellent

Posted 24 November 2018 - 23:20

But I see XML code in the crashlog... Which means the topic starter did use an ancient OpenPLi release.

 

Where?

 

You mean this bit?

[bsod.cpp] --------------------------------
DebugInfo:
/usr/bin/enigma2(_Z17handleFatalSignaliP9siginfo_tPv) [0x7EA0C]
/lib/libc.so.6(__default_rt_sa_restorer) [0xB62776C0]
/lib/libc.so.6(gsignal) [0xB62765A8]
[bsod.cpp] --------------------------------
]]>
		</dvbapp2crashlog>
	</crashlogs>
</stbcrashlog>

I have to say I've never seen the [bsod.cpp] headers in an OpenPLi image, and the string "DebugInfo" does not exist in our Enigma?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), VU+Zero, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Germany Basic crashes since 2 days #7 littlesat

  • PLi® Core member
  • 46,091 posts

+475
Excellent

Posted 24 November 2018 - 23:44

Makes it even more wierd.... so it is not even OpenPLi?......


WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W Thanks to Henksat

Re: Germany Basic crashes since 2 days #8 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 43,912 posts

+708
Excellent

Posted 24 November 2018 - 23:46

Makes it even more wierd.... so it is not even OpenPLi?......

 

I don't know what it is, but it is no "current" OpenPLi. We'll know if we can see the entire crashlog, we're missing the top that identifies the image.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), VU+Zero, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users