Jump to content


Photo

Geluid stopt bij afspelen MKV ET9000

mkv et9000 geluid

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 jbnl

  • Senior Member
  • 265 posts

+8
Neutral

Posted 24 November 2018 - 15:23

Goedendag,

 

Ik heb een MKV bestand op de HDD gezet  van mijn et9000, deze draait op openpli 6.2.

 

Als ik het bestand afspeel heb ik na een aantal minuten geen geluid meer, stop ik het afspelen en start overnieuw is het geluid er weer wat dan weer na een aantal minuten verdwijnt.

Of na een aantal minuten speelt het geluid wel door maar staat het beeld stil of blokken.

Ligt dit aan het type MKV bestand ?

Of is het toch iets met de drivers van de ET9000 icm gstreamer ?

 

 



Re: Geluid stopt bij afspelen MKV ET9000 #2 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 47,929 posts

+804
Excellent

Posted 24 November 2018 - 22:20

Een MKV is slechts een container, de vraag is wat er in zit (qua video en audio formaat).


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Geluid stopt bij afspelen MKV ET9000 #3 jbnl

  • Senior Member
  • 265 posts

+8
Neutral

Posted 25 November 2018 - 09:17

Aha oke dan zal ik daar ff na kijken.



Re: Geluid stopt bij afspelen MKV ET9000 #4 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,331 posts

+497
Excellent

Posted 25 November 2018 - 10:21

Als delen wel werken met geluid en beeld (hetzij los van elkaar), dan is het geen codec support issue. Lijkt dan toch inderdaad wel een driver bug. Ik had zoiets wel eens met de hd2400, dan was het tijd voor een reboot.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Geluid stopt bij afspelen MKV ET9000 #5 jbnl

  • Senior Member
  • 265 posts

+8
Neutral

Posted 25 November 2018 - 11:54

Nou het vreemd is op het moment dat het fout gaat en ik stop de speler en kijk gewoon tv en begin weer met afspelen dan gaat hij verder waar hij gebleven en speelt dan weer prima en dan kan het enkele minuten goed gaan en dan gaat het weer fout, dwz geen geluid of geluid gaat door en beeld stopt..



Re: Geluid stopt bij afspelen MKV ET9000 #6 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,331 posts

+497
Excellent

Posted 25 November 2018 - 11:59

En na een volledige herstart?


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Geluid stopt bij afspelen MKV ET9000 #7 jbnl

  • Senior Member
  • 265 posts

+8
Neutral

Posted 25 November 2018 - 12:56

Dat zal ik nog even proberen.







Also tagged with one or more of these keywords: mkv, et9000, geluid

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users