Jump to content


Photo

Import reguarly hangs and nothing happens anymore.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Rob3rt

  • Senior Member
  • 349 posts

+2
Neutral

Posted 29 December 2018 - 10:50

I got reguarly (once a week) that the import hangs.

 

When i open the app it is 'importing' and xml file, today it where the german channels, it was allready over 3 hours doing this.

Nothing seems to be happening, the only way to fix this is a reboot, epgimport then starts over and normally imports all xml files, then it imports within a few minutes everything (314195 imported)

 

As mentioned this happens on regualy bases, sometimes once a week or once every 2 weeks.

 

When it hangs the box itself work fine, only the epg channels of some channels are missing (delete before import is activated).

I a not sure but it hangs on random channels, so it is not always the german channels.

 

Is this a known problem and is there a fix for it?



Re: Import reguarly hangs and nothing happens anymore. #2 Pr2

  • PLi® Contributor
  • 3,406 posts

+147
Excellent

Posted 29 December 2018 - 11:26

No this is not a known problem, on which box does this happens and on which image and version?

 

Can you please check how is setup the option: Import data only for channels in favorites? Because this option is running silently and if you have a huge favorite list this takes a (very long) time.

You can then give a try to disable this option.


NO SUPPORT by PM, it is a forum make your question public so everybody can benefit from the question/answer.
If you think that my answer helps you, you can press the up arrow in bottom right of the answer.

Wanna help with OpenPLi Translation? Please read our Wiki Information for translators

Sat: Hotbird 13.0E, Astra 19.2E, Eutelsat5A 5.0W
VU+ Solo 4K: 2*DVB-S2 + 2*DVB-C/T/T2 (used in DVB-C) & Duo 4K: 2*DVB-S2X + DVB-C (FBC)
Edision OS Mio 4K: 1*DVB-S2X + 1*DVB-C/T/T2
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users