Jump to content


Photo

Geen zenders


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Toontje

  • New Member
  • 1 posts

0
Neutral

Posted 14 January 2019 - 18:59

Mijn VU+ SOLO2 werkt niet. Na het openingsscherm van OpenPli krijg ik een poging om mij te verbinden met (18+) Leo TV. Afgezien dat ik geen belangstelling in die zender, blokkeert de Solo 2 direct na genoemde melding.. Ik kan geen enkele andere zender aan de praat krijgen.Ik heb niets bijzonder met het apparaat gedaan, er zijn ook geen knopjes van de afstandsbediening blijven hangen. Wie kan mij een idee aan de hand doen om mijn Solo 2 weer aan het werk te krijgen?



Re: Geen zenders #2 cobus

  • Senior Member
  • 3,551 posts

+42
Good

Posted 14 January 2019 - 19:12

probeer het eens met de webinterface want ik denk als je van die zender af bent dat hij wel weer werkt en ander toch eens opnieuw flashen.


Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

XTREND ET10K 1x DVB C/T2

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: Geen zenders #3 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 20,563 posts

+156
Excellent

Posted 14 January 2019 - 19:21

Iemand heeft toch wel interesse in die zender (gehad). ;) 

 

Maar het advies van Cobus loont vast en zeker. Vers flashen. Moet lukken, zeker als je de wiki erbij houdt. Voor het geval je moeite hebt met engels pak je gewoon deze vertaalde versie. https://translate.go...ation&sandbox=1


Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Een Dreambox DM 800-SE Verder nog een een VU+ duo met 500Gb harddisk + een VU+ Uno. + ook nog een Xtrend ET4000 en een Vu+ Zero erbij. Inmiddels heb ik ook nog een VU+ Duo2 erbij, een Vu+ Solo 4K, een Formuler F4, Xtrend ET10000, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en nog het e.e.a.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: Geen zenders #4 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 44,379 posts

+483
Excellent

Posted 14 January 2019 - 19:44

Klinkt als een mount die niet meer werkt? NAS die er niet meer is, netwerk anders ingericht?


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Geen zenders #5 mimisiku

  • Senior Member
  • 1,841 posts

+23
Neutral

Posted 14 January 2019 - 19:53

Het leest een beetje als een onsamenhangend verhaal. Wat moet ik verstaan onder "tracht verbinding te maken met ......". Dat klinkt mij meer naar een internet verbinding met een Webservice van.... i.p.v. proberen af te stemmen op ......
Op een niet geabonneerde zender loopt de ontvanger normaliter niet vast. Je drukt dan op een knop van de AB om van zender te wisselen. Wordt hier gebruik gemaakt van een eigen fysieke kaart of praten we hier over een 'alternatieve' oplossing wat het probleem overigens heel goed zou kunnen verklaren....

Edited by mimisiku, 14 January 2019 - 19:54.

VU+ Solo SE v2 Optus NZ




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users