Jump to content


Photo

flash werkt niet


  • Please log in to reply
103 replies to this topic

#1 highlander53

  • Senior Member
  • 77 posts

0
Neutral

Posted 22 January 2019 - 19:43

Op de mutant HD 60 krijg ik de flash OpenPli 7.02 er niet in via een usb stik

wie weet er een andere omweg.


Edited by highlander53, 22 January 2019 - 19:45.


Re: flash werkt niet #2 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 44,822 posts

+489
Excellent

Posted 22 January 2019 - 19:45

7.02???


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: flash werkt niet #3 highlander53

  • Senior Member
  • 77 posts

0
Neutral

Posted 22 January 2019 - 19:52

ik bedoel openpli 7.0



Re: flash werkt niet #4 littlesat

  • PLi® Core member
  • 47,230 posts

+494
Excellent

Posted 22 January 2019 - 19:56

Kan een hd60 al via het user interface geflashed worden?

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: flash werkt niet #5 cobus

  • Senior Member
  • 3,693 posts

+47
Good

Posted 22 January 2019 - 19:56

Verander de file noforce maar eens naar force dan zal hij gelijk starten met flashen.


Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

XTREND ET10K 1x DVB C/T2

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: flash werkt niet #6 highlander53

  • Senior Member
  • 77 posts

0
Neutral

Posted 22 January 2019 - 20:02

Verander de file noforce maar eens naar force dan zal hij gelijk starten met flashen.

IK zit te zoeken waar staat dat?


Edited by highlander53, 22 January 2019 - 20:02.


Re: flash werkt niet #7 highlander53

  • Senior Member
  • 77 posts

0
Neutral

Posted 22 January 2019 - 20:04

Verander de file noforce maar eens naar force dan zal hij gelijk starten met flashen.

 

Verander de file noforce maar eens naar force dan zal hij gelijk starten met flashen.

 

Kan een hd60 al via het user interface geflashed worden?

waar vind ik dat?



Re: flash werkt niet #8 highlander53

  • Senior Member
  • 77 posts

0
Neutral

Posted 22 January 2019 - 20:05

Kan een hd60 al via het user interface geflashed worden?

bedoel je usb poort,er 2 usb poorten 3.0.en2.0


Edited by highlander53, 22 January 2019 - 20:06.


Re: flash werkt niet #9 cobus

  • Senior Member
  • 3,693 posts

+47
Good

Posted 22 January 2019 - 20:08

in de map van de image wie je gedownload heb en dus de map wie op de usb stick moet staan


Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

XTREND ET10K 1x DVB C/T2

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: flash werkt niet #10 highlander53

  • Senior Member
  • 77 posts

0
Neutral

Posted 22 January 2019 - 20:11

in de map van de image wie je gedownload heb en dus de map wie op de usb stick moet staan

dat heb ik gedaan ,maar  de box erkent hem niet installeren mis leuk geeft hij aan

als ik de usb stik achterin plaats in de box ,staan er op scherm open pli  ,daarna wil ik hem erop zetten en dat mis leuk steeds


Edited by highlander53, 22 January 2019 - 20:13.


Re: flash werkt niet #11 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 45,720 posts

+737
Excellent

Posted 22 January 2019 - 20:15

Kan een hd60 al via het user interface geflashed worden?

 

nee.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.2TC ©, Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: flash werkt niet #12 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 45,720 posts

+737
Excellent

Posted 22 January 2019 - 20:16

dat heb ik gedaan ,maar  de box erkent hem niet installeren mis leuk geeft hij aan

 

Stick niet FAT geformateerd?

Zip bestand niet volledig uitgepakt op de stick (dus inclusief de folders in die zip)?

Andere USB toestellen niet losgekoppeld?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.2TC ©, Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: flash werkt niet #13 cobus

  • Senior Member
  • 3,693 posts

+47
Good

Posted 22 January 2019 - 20:21

Te nieuwe stick en of te groot tot 16gb kan werken maar een kleinere stick bv 4 gb werkt meestal wel.

Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

XTREND ET10K 1x DVB C/T2

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: flash werkt niet #14 highlander53

  • Senior Member
  • 77 posts

0
Neutral

Posted 22 January 2019 - 20:35

8gb ,maar ik las op jullie forum dat open pli 7.0 op de mutant hd 60 nog niet werkt


Edited by highlander53, 22 January 2019 - 20:35.


Re: flash werkt niet #15 highlander53

  • Senior Member
  • 77 posts

0
Neutral

Posted 22 January 2019 - 20:45

ik laat het hierbij ,dit wordt niets bedankt, voor jullie hulp


Edited by highlander53, 22 January 2019 - 20:45.


Re: flash werkt niet #16 cobus

  • Senior Member
  • 3,693 posts

+47
Good

Posted 22 January 2019 - 20:49

Jij geeft snel op?

Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

XTREND ET10K 1x DVB C/T2

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: flash werkt niet #17 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 45,720 posts

+737
Excellent

Posted 22 January 2019 - 20:51

8gb ,maar ik las op jullie forum dat open pli 7.0 op de mutant hd 60 nog niet werkt

 

Hoezo werkt dat niet, zouden we anders een image uitbreken als het niet zou werken?

 
Wat er nog niet werkt is de "flash image" menu optie, maar dat staat verder volledig los van het stand-alone flashen, met een stick.

Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.2TC ©, Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: flash werkt niet #18 highlander53

  • Senior Member
  • 77 posts

0
Neutral

Posted 22 January 2019 - 20:52

ben al de hele dag bezig hier mee.

De openpli 7.0 werkt nog niet op Mutant HD60



Re: flash werkt niet #19 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 45,720 posts

+737
Excellent

Posted 22 January 2019 - 20:53

Draait anders bij ons prima. Het feit dat iets bij jou niet werkt wil nog niet zeggen dat dat algemeen zo is?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.2TC ©, Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: flash werkt niet #20 highlander53

  • Senior Member
  • 77 posts

0
Neutral

Posted 22 January 2019 - 20:53

Is er iemand die een Mutant HD60 heeft die wel werkt,ik hoor het graag






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users