Jump to content


Photo

Stalker portal in openpli 7 werkt niet


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Dimmie

  • Senior Member
  • 1,785 posts

+17
Neutral

Posted 7 February 2019 - 05:45

De Stalker Portal, een standaard meegeleverde feature bij de Zgemma H9 series, doet het niet correct in OpenPLI 7.

 

In OpenPLI 6,2 loopt het prima.

 

In OpenPLI 7 zie je bij installatie al wat foutmeldingen.

Stalker is dan wel te starten maar als je daarna willekeurig in de portal wat wilt afspelen, speelt het nooit wat af.

Ook knippert het beeld regelmatig als de stalker portal is opgestart, net alsof er wordt geprobeert iets overheen te zetten...



Re: Stalker portal in openpli 7 werkt niet #2 WTE

  • Senior Member
  • 615 posts

+28
Good

Posted 7 February 2019 - 10:00

Wat voor foutmeldingen?

 

Openpli moet ff de laatste BSP layer van Zgemma updaten in Openpli7.0. Dan werkt alles goed.

Zelf fixen dan plaats volgende twee files van de uitgepakte zip bijlage in /usr/lib/hisilicon en zet de attributen/chmod op 0755

 

 

Als ze dan ook meteen de kodi patches in Openpli7.0 meenemen is het helemaal perfect voor Zgemma box

https://github.com/O...fda53ecc277df60

https://github.com/O...90ae7c85bc54a56

https://github.com/O...909b8132bc3dffe

Attached Files


Edited by WTE, 7 February 2019 - 10:03.

Mut@nt HD51 STB 4K

   :rolleyes:                :rolleyes:


Re: Stalker portal in openpli 7 werkt niet #3 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 44,613 posts

+715
Excellent

Posted 7 February 2019 - 14:33

Zal voor 7.1 zijn, de laatste keer dat we blind een BSP update doorvoerden hebben we twee weken werk gehad om alles wat die BSP sloopte weer recht te breien.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), VU+Zero, Amiko Viper 2TC, Zgemma H3.2TC, Zgemma H6

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Stalker portal in openpli 7 werkt niet #4 Dimmie

  • Senior Member
  • 1,785 posts

+17
Neutral

Posted 9 February 2019 - 09:07

@WTE

 

Met jouw files loopt Stalker nu goed als die eenmaal correct is opgestart. Echter om het op te starten moet je een aantal keren stalker starten en weer afsluiten. Beeld blijft flikkeren namelijk bij het starten, net alsof de box die Stalker plugin weg drukt. Als je dan een aantal keren achter elkaar Stalker afsluit en weer opstart dan is dat ineens voorbij en werkt stalker verder goed.

 

Dus ergens gaat er iets nog niet goed.

 

Bij installeren komt er een hele waslijst 'truncated file" meldingen voorbij.



Re: Stalker portal in openpli 7 werkt niet #5 WTE

  • Senior Member
  • 615 posts

+28
Good

Posted 9 February 2019 - 11:51

@WTE

 

Met jouw files loopt Stalker nu goed als die eenmaal correct is opgestart. Echter om het op te starten moet je een aantal keren stalker starten en weer afsluiten. Beeld blijft flikkeren namelijk bij het starten, net alsof de box die Stalker plugin weg drukt. Als je dan een aantal keren achter elkaar Stalker afsluit en weer opstart dan is dat ineens voorbij en werkt stalker verder goed.

 

Dus ergens gaat er iets nog niet goed.

 

Bij installeren komt er een hele waslijst 'truncated file" meldingen voorbij.

 

Openpli 7.0 test ik eigenlijk niet. Ik test de develop branch en hier heb ik geen problemen mee.


Mut@nt HD51 STB 4K

   :rolleyes:                :rolleyes:





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users