Jump to content


Photo

OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work

AAC-HE audio

  • Please log in to reply
54 replies to this topic

Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #41 Satpal

  • Senior Member
  • 290 posts

+4
Neutral

Posted 20 June 2019 - 03:05

Do those sound problems occur on encrypted channels using CCcam? That could explain the issue to some degree as certain CCcam versions did have this bug. Before only Meo was concerned but that was quite a few years ago.



Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #42 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,353 posts

+498
Excellent

Posted 20 June 2019 - 15:58

Interesting, I will also check. I am dissapointed with Vu+ and Duo4k. They are again very slow with fixing issues, also their priorities are messed up. They are rather adding new features (MIS in 45308X DVB-S2X for example) instead of fixing existing issues.

“Their priorities“ are not mixed up - they make money by adding new “hot“ features like DVB-S2X“ - fixing costs them money.
I have never noticed that „a customer issue“ is a „Vu+ issue ..... or priority“

The way you see it is not correct. The S2x tuners have been available for almost two years now and there was no MIS/PLS support for them. And that is exactly the added value to these tuners, because there are almost none "regular" S2x transponders. So I don't think it's "too soon" that this got fixed. Besides that, it seems that Broadcom, not VU+ has done the most work for this.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #43 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,353 posts

+498
Excellent

Posted 20 June 2019 - 16:08

unfortunately AAC-HE audio on hotbird transponder 10775 H 29900 doesn't work on mu Vu+Duo4K with the latest original frimware and pli neither i think there must be driver issues

Currently I can't receive this frequency, is it active?


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #44 jpuigs

  • Senior Member
  • 917 posts

+21
Neutral

Posted 20 June 2019 - 17:23

Yes, it works powerfully.


DM 800 HD - DM 500 HD - DM 7020 HD - ET7500 - ET9000 - ET10000 - SF 4008 - Mvision HD 700 L (e2) - Triple Dragon - .......


Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #45 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,353 posts

+498
Excellent

Posted 21 June 2019 - 11:39

Here nothing, 10775@29900, horizontal, FEC 3/5 8PSK, even though I am well within the footprint area. Weird. I can receive adjacent transponders.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #46 jpuigs

  • Senior Member
  • 917 posts

+21
Neutral

Posted 21 June 2019 - 18:30

Attached File  10775H_13E.jpg   85.32KB   4 downloads

 

No problems here, although S/N is 1.5-2 dB weaker than other transponders.

 


DM 800 HD - DM 500 HD - DM 7020 HD - ET7500 - ET9000 - ET10000 - SF 4008 - Mvision HD 700 L (e2) - Triple Dragon - .......


Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #47 Taykun345

  • Senior Member
  • 1,173 posts

+31
Good

Posted 21 June 2019 - 20:01

Signal is excelent here in Slovenia.

Other thing is, audio really doesnt work. I tested on some random channel. Also when zapping to channel without any problems audio is still not working!? Only full reboot fixes the problem.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Army MoodBlue HD skin modification by me: https://github.com/T...-MoodBlueHD-mod
Matrix10 MH-HD2 skin modification by me: https://github.com/B...-MX-HD2-OpenPli
MetrixHD skin modification by me: https://github.com/T...xHD-WPstyle-mod
Slovenian translation for OpenPLi E2: https://github.com/T...ion-for-OpenPLi

Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #48 littlesat

  • PLi® Core member
  • 49,471 posts

+531
Excellent

Posted 22 June 2019 - 08:18

And when you timeshift? Or play a recording...?

Edited by littlesat, 22 June 2019 - 08:19.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #49 Taykun345

  • Senior Member
  • 1,173 posts

+31
Good

Posted 22 June 2019 - 22:57

Will test later, i am not at home

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Army MoodBlue HD skin modification by me: https://github.com/T...-MoodBlueHD-mod
Matrix10 MH-HD2 skin modification by me: https://github.com/B...-MX-HD2-OpenPli
MetrixHD skin modification by me: https://github.com/T...xHD-WPstyle-mod
Slovenian translation for OpenPLi E2: https://github.com/T...ion-for-OpenPLi

Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #50 gh_n

  • Member
  • 22 posts

0
Neutral

Posted 25 June 2019 - 10:53


unfortunately AAC-HE audio on hotbird transponder 10775 H 29900 doesn't work on mu Vu+Duo4K with the latest original frimware and pli neither i think there must be driver issues

Currently I can't receive this frequency, is it active?
Pardon for delay
Yes it’s ok no problem

Attached Files



Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #51 gh_n

  • Member
  • 22 posts

0
Neutral

Posted 25 June 2019 - 10:57

And when you timeshift? Or play a recording...?


No change
Still remaining the silence in recorded files

Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #52 gh_n

  • Member
  • 22 posts

0
Neutral

Posted 25 June 2019 - 11:18

Actually the recording files on my phone & laptop are ok and not silent but with the duo when playing it does get no sound
I have also sent the bug to vuplus and waiting 4 the answer
Hope it would be fixed soon

Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #53 Taykun345

  • Senior Member
  • 1,173 posts

+31
Good

Posted 25 June 2019 - 14:51

Timeshift and recordings also have no audio. Confirmed.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Army MoodBlue HD skin modification by me: https://github.com/T...-MoodBlueHD-mod
Matrix10 MH-HD2 skin modification by me: https://github.com/B...-MX-HD2-OpenPli
MetrixHD skin modification by me: https://github.com/T...xHD-WPstyle-mod
Slovenian translation for OpenPLi E2: https://github.com/T...ion-for-OpenPLi

Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #54 littlesat

  • PLi® Core member
  • 49,471 posts

+531
Excellent

Posted 25 June 2019 - 15:38

Than it sounds like a codec issue in combination with VU+ drivers.


WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: OpenPLi 7.0 Vu+ Uno4K and Duo4K AAC-HE audio doesn't work #55 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,353 posts

+498
Excellent

Posted 30 June 2019 - 11:25

Maybe others too, who knows.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users