Jump to content


Photo

[Portugal] 30w config for webgraplus


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

Re: [Portugal] 30w config for webgraplus #21 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 12,513 posts

+378
Excellent

Posted 16 April 2019 - 07:56

The problem arise from the detail pages of NOS.pt.

The description is grabbed from this sort of page:

{"d":"Praça da Alegria_#|$_A Praça da Alegria vai levar até si a melhor música, as últimas tendências da moda, conselhos úteis e novas dicas que facilitam o seu dia-a-dia. Portugal inteiro vai marcar presença neste programa!_#|$_724748_resized_352x198.jpg_#|$_\n                                                                        02:03\n                                                                        _#|$_\n                                                                        02:55_#|$_RTP 1_#|$_2019-04-12T10:00:00+01:00_#|$_2019-04-12T13:00:00+01:00_#|$_false"}

The start of the description is $_, and the grabber is choking on this.

Problem now being, that no shows exist at the moment which have a $ in the description.  I will try to modify the Ini so it will not occur anymore.  But you can understand, testing it is not possible.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [Portugal] 30w config for webgraplus #22 OpenSourcerer

  • Member
  • 15 posts

+1
Neutral

Posted 16 April 2019 - 16:53

Can you share the changes you made to the ini so I can add to mine. I will make sure to keep an eye on it when it comes up on the epg.



Re: [Portugal] 30w config for webgraplus #23 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 12,513 posts

+378
Excellent

Posted 17 April 2019 - 07:52

Changed the description line to:

description.scrub {single|_#\|$_||_#|_#}

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [Portugal] 30w config for webgraplus #24 OpenSourcerer

  • Member
  • 15 posts

+1
Neutral

Posted 22 April 2019 - 17:23

Can you please remove the following from the channels.xml:

<!-- 30.0W --><channel id="MCMPop.pt">1:0:19:DC:66:53:CE40000:0:0:0:</channel><!-- MCM Pop -->

Please add to channels.xml the following:

<!-- 30.0W --><channel id="CanalParlamento.es">1:0:1:2:F:2:CE4AA8A:0:0:0:</channel><!-- Canal Parlamento -->

Also please add these on the grab for Hispasat as they are present:

<channel update="i" site="canalplus-export.es" site_id="TLESUR" xmltv_id="Telesur.es">Telesur</channel>
<channel update="i" site="vodafonenetvonline.es" site_id="540" xmltv_id="CanalParlamento.es">Canal Parlamento</channel>
<channel update="i" site="canalplus-export.es" site_id="RUSSIA" xmltv_id="RTespanol.nws">RT español</channel>

With the right inis of course. All have been tested.

Thanks



Re: [Portugal] 30w config for webgraplus #25 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 12,513 posts

+378
Excellent

Posted 23 April 2019 - 06:17

Service ref for Canal Parlamento added.

 

The three channels are already in the grab.

RT Espanol you have to find in the NWS XMLTV file.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: [Portugal] 30w config for webgraplus #26 OpenSourcerer

  • Member
  • 15 posts

+1
Neutral

Posted 23 April 2019 - 14:43

I didn't realise there was an epg for news :)

 

The ref 1:0:19:DC:66:53:CE40000:0:0:0: that links to mcm pop has to be removed because there is a temp channel, called Disney Channel Wow, which has no epg and now is linked to the MCM Pop. Unfortunately there is no epg available for the Disney Channel Wow.

 

Thanks






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users