Jump to content


Photo

rytec xmltv not populating on xe codes iptv panel


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 colinh1312

  • Member
  • 5 posts

0
Neutral

Posted 7 March 2019 - 16:13

rytec xmltv is not populating on xe codes iptv panel and hasn't been for weeks, do we have a way round it or is it hunt for new files , 

 

 
were the files i was using, ##
 
any info would be brilliant thanks in advance guys


Re: rytec xmltv not populating on xe codes iptv panel #2 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 12,570 posts

+380
Excellent

Posted 8 March 2019 - 07:58

These are old references.  The owner of the website decided to change the URL.

The rytec.sources.xml file is adapted to the new situation.

 

Updating the EPGimport module, wiil install this new file.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: rytec xmltv not populating on xe codes iptv panel #3 colinh1312

  • Member
  • 5 posts

0
Neutral

Posted 8 March 2019 - 22:28

willy on xtream panel its run from urls like above mate ,  i can't source/find any new urls anywhere mate



Re: rytec xmltv not populating on xe codes iptv panel #4 colinh1312

  • Member
  • 5 posts

0
Neutral

Posted 8 March 2019 - 22:37

any pointers would be great please willy



Re: rytec xmltv not populating on xe codes iptv panel #5 Pr2

  • PLi® Contributor
  • 3,365 posts

+146
Excellent

Posted 8 March 2019 - 22:57

Explained here:

 

https://forums.openp...es-explanation/

 

nocheck="1" for those references.


NO SUPPORT by PM, it is a forum make your question public so everybody can benefit from the question/answer.
If you think that my answer helps you, you can press the up arrow in bottom right of the answer.

Wanna help with OpenPLi Translation? Please read our Wiki Information for translators

Sat: Hotbird 13.0E, Astra 19.2E, Eutelsat5A 5.0W
VU+ Solo 4K: 2*DVB-S2 + 2*DVB-C/T/T2 (used in DVB-C) & Duo 4K: 2*DVB-S2X + DVB-C (FBC)
Edision OS Mio 4K: 1*DVB-S2X + 1*DVB-C/T/T2
 


Re: rytec xmltv not populating on xe codes iptv panel #6 colinh1312

  • Member
  • 5 posts

0
Neutral

Posted 8 March 2019 - 23:10

thanks mate



Re: rytec xmltv not populating on xe codes iptv panel #7 colinh1312

  • Member
  • 5 posts

0
Neutral

Posted 19 March 2019 - 19:37

http://dl.dropboxusercontent.com/s/k1i1u5w6ydtxzqi/vermin.xml.gz

 

has died on me willy lol. any clues mate



Re: rytec xmltv not populating on xe codes iptv panel #8 Abu Baniaz

  • PLi® Contributor
  • 803 posts

+21
Neutral

Posted 19 March 2019 - 20:19

that is not by Willy, it's by jenseneverest. I think He's pulled the plug because cant fetch from https

Sent from my Moto G (5S) using Forum Fiend v1.3.3.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users