Jump to content


Photo

Vu+ Zero recording does not work


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 syava

  • Member
  • 3 posts

0
Neutral

Posted 11 March 2019 - 17:15

Vu+ Zero , Openpli-7.0-release-20190311_usb, recording does not work, file appears but empty,  playing black screen, everything was fine on old versions. Also checked on the same version on the receiver Formuler F3, everything works, fix it on VU+ Zero, please.



Re: Vu+ Zero recording does not work #2 littlesat

  • PLi® Core member
  • 46,791 posts

+487
Excellent

Posted 11 March 2019 - 17:22

The zero can officially not record... but it seems there exists a pau plugin available you need to download to enable it...


WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Vu+ Zero recording does not work #3 syava

  • Member
  • 3 posts

0
Neutral

Posted 11 March 2019 - 17:37

On older versions, the recording (on both the USB drive and the network drive) worked fine without the plug-in; through the record menu, which was caused by pressing the red button, now, I think, does not work due to the problems of the image itself, you have to fix it. At Formuler F3 works the same.


Edited by syava, 11 March 2019 - 17:37.


Re: Vu+ Zero recording does not work #4 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 44,821 posts

+489
Excellent

Posted 11 March 2019 - 18:07

Recording on the VU+ Zero has never worked with a OpenPLi image (without the plugin). I think you're confused with another image.

 

The Formuler F3 does not have this limitation.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Vu+ Zero recording does not work #5 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 20,685 posts

+162
Excellent

Posted 11 March 2019 - 18:23

Install the Pau plugin and recording actually will work.
I didn’t test with OpenPLi 7 but I assume it will. Has never worked without the plugin.
Comparing with any other brand has nu use as this ‘limitation’ is only for sime Vu+ models.
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Een Dreambox DM 800-SE Verder nog een een VU+ duo met 500Gb harddisk + een VU+ Uno. + ook nog een Xtrend ET4000 en een Vu+ Zero erbij. Inmiddels heb ik ook nog een VU+ Duo2 erbij, een Vu+ Solo 4K, een Formuler F4, Xtrend ET10000, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en nog het e.e.a.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: Vu+ Zero recording does not work #6 syava

  • Member
  • 3 posts

0
Neutral

Posted 11 March 2019 - 18:50

with  plugin really works, thanks 



Re: Vu+ Zero recording does not work #7 mimisiku

  • Senior Member
  • 1,927 posts

+24
Neutral

Posted 13 March 2019 - 12:34

Nope, the DM520/525 has the same limitation in the factory firmware. A simple editing of settings.xml will do
VU+ Solo SE v2 Optus NZ




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users