Jump to content


Photo

Returns of using DUO 4K


  • Please log in to reply
46 replies to this topic

Re: Returns of using DUO 4K #21 dudule22

  • Senior Member
  • 60 posts

0
Neutral

Posted 16 May 2019 - 08:15

Hello,

 

With the new release 7.1, WIFI seems to be better, no connexion problems for the moment.

For the sound, no problems for the moment.

HBBTV doesn't work.

TNT works fine like with the other release 7.0.

With 2 levels of disecq (Monobloc ASTRA HOTBIRD) and (Simple EUTELSAT 5W) in Disceq 1234, the second disecq level doesn't work.

Plugin FORECA save the town, It wasn't a bug, it was a bad setting.

 

Regards.



Re: Returns of using DUO 4K #22 dudule22

  • Senior Member
  • 60 posts

0
Neutral

Posted 16 May 2019 - 09:52

Something is wrong on WIFI. I want to change the settings and now it is impossible to connect in static iP.



Re: Returns of using DUO 4K #23 ims

  • PLi® Core member
  • 11,135 posts

+168
Excellent

Posted 16 May 2019 - 10:01

See DNS setting, if there is not Wifi's dns only.


Kdo nic nedělá, nic nezkazí!

Re: Returns of using DUO 4K #24 Pr2

  • PLi® Contributor
  • 3,642 posts

+156
Excellent

Posted 16 May 2019 - 15:46

There is an identified bug, the DHCP client is not stopped when you switch from DHCP to fixed IP.
So please, as a work around, please reboot your box after switching from DHCP to static IP, at reboot all will be fine.

NO SUPPORT by PM, it is a forum make your question public so everybody can benefit from the question/answer.
If you think that my answer helps you, you can press the up arrow in bottom right of the answer.

Wanna help with OpenPLi Translation? Please read our Wiki Information for translators

Sat: Hotbird 13.0E, Astra 19.2E, Eutelsat5A 5.0W
VU+ Solo 4K: 2*DVB-S2 + 2*DVB-C/T/T2 (used in DVB-C) & Duo 4K: 2*DVB-S2X + DVB-C (FBC)
Edision OS Mio 4K: 1*DVB-S2X + 1*DVB-C/T/T2
 


Re: Returns of using DUO 4K #25 dudule22

  • Senior Member
  • 60 posts

0
Neutral

Posted 16 May 2019 - 20:39

Thanks.

 

After a reboot, for a static IP, the DNS are loosen. I put again the DNS and now it works.



Re: Returns of using DUO 4K #26 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 48,437 posts

+823
Excellent

Posted 16 May 2019 - 21:43

Thanks for the confirmation, we're looking into it.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Returns of using DUO 4K #27 dudule22

  • Senior Member
  • 60 posts

0
Neutral

Posted 18 May 2019 - 09:52

Another thing, a research in TuneIn causes a crash.

QuadPIP not avalaible.

 

Regards



Re: Returns of using DUO 4K #28 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 48,437 posts

+823
Excellent

Posted 18 May 2019 - 14:09

Please post the crash log.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Returns of using DUO 4K #29 dudule22

  • Senior Member
  • 60 posts

0
Neutral

Posted 18 May 2019 - 16:43

Here it is.

Attached Files



Re: Returns of using DUO 4K #30 Taykun345

  • Senior Member
  • 1,166 posts

+31
Good

Posted 18 May 2019 - 16:59

Another thing, a research in TuneIn causes a crash.

QuadPIP not avalaible.

 

Regards

 

QuadPIP works fine ...


Army MoodBlue HD skin modification by me: https://github.com/T...-MoodBlueHD-mod
Matrix10 MH-HD2 skin modification by me: https://github.com/B...-MX-HD2-OpenPli
MetrixHD skin modification by me: https://github.com/T...xHD-WPstyle-mod
Slovenian translation for OpenPLi E2: https://github.com/T...ion-for-OpenPLi

Re: Returns of using DUO 4K #31 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 48,437 posts

+823
Excellent

Posted 18 May 2019 - 19:06

No QuadPIP problem:

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/TuneinRadio/main.py", line 724, in startloaddata
    self.datalist()
  File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/TuneinRadio/main.py", line 644, in datalist
    self.source_data =process_mode([],self.action_params,searchtxt=self.searchtxt)
  File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/TuneinRadio/addons/radio/TuneinRadio/default.py", line 228, in process_mode
    search(url,searchtxt)  
  File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/TuneinRadio/addons/radio/TuneinRadio/default.py", line 60, in search
    stations=tunein.process_tunein_json(results)
  File "/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/TuneinRadio/addons/radio/TuneinRadio/tunein.py", line 125, in process_tunein_json
    elif (not __featured__ and 'key' in element and element['key'] == 'featured'):
NameError: global name '__featured__' is not defined

Looks like this TuneinRadio plugin crashes on a json file it can't load.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Returns of using DUO 4K #32 dudule22

  • Senior Member
  • 60 posts

0
Neutral

Posted 18 May 2019 - 20:42

With this new release;  the plugin quadpip didn't work. I remove it from the plugins and i want to reinstal it.

Now, impossible to load it "no module named quadpip.qpip" and now also same problem with TuneInRadio "no module named TuneInRadio.qpip'"



Re: Returns of using DUO 4K #33 dudule22

  • Senior Member
  • 60 posts

0
Neutral

Posted 18 May 2019 - 20:54

The a/v setting is 2160 p 30 and it could be a problem for quadpip. With the release 7.0, quadpip was ok.

 

I have black screen with the av setting on 2160p in 50 or 60 Hz like with the 7.0 release. It is ok on 2160p 30.



Re: Returns of using DUO 4K #34 dudule22

  • Senior Member
  • 60 posts

0
Neutral

Posted 21 May 2019 - 09:04

Somethintg else :

 

After a time (a day) troubles appears with the CAM. I restart the CAM but it isn't the problem. To resolve that, the best way is to reboot.

Something wrong is sent to the CAM. (During streaming, it is possible to see CAM line on the info bar ??)



Re: Returns of using DUO 4K #35 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,353 posts

+498
Excellent

Posted 22 May 2019 - 20:18

Yes, there are known issues with the CI/CAM handling. There have been a couple of fixes, but not all issues have yet been resolved.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Returns of using DUO 4K #36 dudule22

  • Senior Member
  • 60 posts

0
Neutral

Posted 23 May 2019 - 07:24

Thank you. :)



Re: Returns of using DUO 4K #37 dudule22

  • Senior Member
  • 60 posts

0
Neutral

Posted 23 May 2019 - 21:50

With the last release 23/05/19 it is impossible to have a WIFI network connection.

With DHCP on or with a static IP. After a reboot, no DNS and with a new adding no connection.

 

Regards.



Re: Returns of using DUO 4K #38 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 48,437 posts

+823
Excellent

Posted 23 May 2019 - 21:56

Which "latest release"? 7.0-release, or 7.1-rc?

 

And what is the definition of "impossible"? WLAN interface not present? Scan doesn't show anything? You can select an SSID but you can't connect? WPA? WEP? WPA2? Hidden or broadcasted SSID?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Returns of using DUO 4K #39 dudule22

  • Senior Member
  • 60 posts

0
Neutral

Posted 23 May 2019 - 22:06

Which "latest release"? 7.0-release, or 7.1-rc?  7.1-rc

 

WLAN interface not present?

Scan doesn't show anything? The internet box is found.

You can select an SSID but you can't connect? I select a SSID

WPA? WEP? WPA2? WPA2

Hidden or broadcasted SSID? broadcasted SSID



Re: Returns of using DUO 4K #40 dudule22

  • Senior Member
  • 60 posts

0
Neutral

Posted 23 May 2019 - 22:53

To help to find a solution.

I connect with a static IP on the LAN and after a network restart, the network works. The WLAN connection OFF, just one LAN connection in use.

I do a reboot and the LAN is disconnected and the WLAN connected. (???). I add the DNS and now the WIFI connection is OK.

Difficult to understand ;)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users