Jump to content


Photo

probleem met Mutant60 HD


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 highlander53

  • Senior Member
  • 77 posts

0
Neutral

Posted 16 March 2019 - 15:54

Heeft iemand een Mutant60HD

hulp gevraagd  hierover de het  installeren.

 



Re: probleem met Mutant60 HD #2 WTE

  • Senior Member
  • 656 posts

+30
Good

Posted 16 March 2019 - 16:07

Pak een fat32 usb en laadt de image op een USB. Op de USB staat bootargs, fastboot en map hd60

 

Plaats USB in USB2.0 slot zet de schakelaar aan de achterkant uit.

Aan de zijkant zit een druk knopje (links van schakelaar) druk dit in en schakel de box aan. Je zal een witte led zien doorschijnen vanuit de box. Je kan nu de knop aan de zijkant loslaten en de box zal zichzelf updaten. Dit herken je doordat de led aan de voorkant rood gaat knipperen.


Mut@nt HD51 STB 4K

   :rolleyes:                :rolleyes:


Re: probleem met Mutant60 HD #3 highlander53

  • Senior Member
  • 77 posts

0
Neutral

Posted 16 March 2019 - 16:11

wil mij mailen via einstein53@gmail.com
ik wat vragen

ik wil wat vragen over systeem van de ontvanger/box

Re: probleem met Mutant60 HD #4 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 21,192 posts

+167
Excellent

Posted 16 March 2019 - 17:31

Daar is juist ons forum voor bedoeld zodat anderen er ook iets van leren.
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Een Dreambox DM 800-SE Verder nog een een VU+ duo met 500Gb harddisk + een VU+ Uno. + ook nog een Xtrend ET4000 en een Vu+ Zero erbij. Inmiddels heb ik ook nog een VU+ Duo2 erbij, een Vu+ Solo 4K, een Formuler F4, Xtrend ET10000, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en nog het e.e.a.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: probleem met Mutant60 HD #5 Loui (PD1LOI)

  • Senior Member
  • 2,870 posts

+62
Good

Posted 16 March 2019 - 19:55

wil mij mailen via einstein53@gmail.com
ik wat vragen

ik wil wat vragen over systeem van de ontvanger/box

Ik zou zeggen kom op met jou vraag.

Mijn handtekening is zoals gewoonlijk niet te lezen.
PD1LOI
Mut@nt-HD51-PVR en Wavefrontier T90.
En alles draait op OpenPli v7.0. 

Bereikbaar op BM 204 NL-DMR


Re: probleem met Mutant60 HD #6 Sagitarius

  • Senior Member
  • 1,668 posts

+18
Neutral

Posted 16 March 2019 - 22:29

Ik heb zelf een HD60 tot volle tevredenheid (even afgezien van het display wat niet te dimmen is ;) ), een razend snel en klein ontvangertje die prachtig uhd beeld geeft, kom maar op met die vragen.


Edited by Sagitarius, 16 March 2019 - 22:31.


Re: probleem met Mutant60 HD #7 WTE

  • Senior Member
  • 656 posts

+30
Good

Posted 17 March 2019 - 00:15

Ik heb zelf een HD60 tot volle tevredenheid (even afgezien van het display wat niet te dimmen is ;) ), een razend snel en klein ontvangertje die prachtig uhd beeld geeft, kom maar op met die vragen.

 

In komende Openpli 7.1 zal display dimmen weer werken ;)


Mut@nt HD51 STB 4K

   :rolleyes:                :rolleyes:


Re: probleem met Mutant60 HD #8 Sagitarius

  • Senior Member
  • 1,668 posts

+18
Neutral

Posted 17 March 2019 - 09:11

 

Ik heb zelf een HD60 tot volle tevredenheid (even afgezien van het display wat niet te dimmen is ;) ), een razend snel en klein ontvangertje die prachtig uhd beeld geeft, kom maar op met die vragen.

 

In komende Openpli 7.1 zal display dimmen weer werken ;)

 

Ik weet het Wanwizard heeft het me belooft en daar vertrouw ik blindelings op. :rolleyes: Ik hoop dat er dan ook de online flash inzit dan zou het helemaal mooi zijn.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users