Jump to content


Photo

Netwerk mount


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 freka

  • Senior Member
  • 59 posts

0
Neutral

Posted 2 April 2019 - 16:01

IK kan de gemaakte mount´s niet wissen in mount beheer, als ik dit doe zegt de tuner

mount wordt verwijderd maar er gebeurd niets.

Waar kan ik deze mount´s handmatig verwijderen.?

het gaat om een VU+ solo SE V2. pli 7


Edited by freka, 2 April 2019 - 16:03.

VU Solo2,VU Solo SE V2, Xtrend ET4000 ,Zgemma h2h + Satenne R3(camper), Synology 918 Nas 2x 4TB, Visiosat + 4 Quad lnb's


Re: Netwerk mount #2 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 21,508 posts

+180
Excellent

Posted 2 April 2019 - 16:06

Als je eerst de box herstart kan je daarna alle mounts wél verwijderen. Zolang mounts ‘actief‘ zijn gaat dat inderdaad niet.
Dit is bekend maar blijkbaar niet opgelost.
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: Netwerk mount #3 freka

  • Senior Member
  • 59 posts

0
Neutral

Posted 2 April 2019 - 16:12

Mounts kunnen niet actief zijn want doel bestaat niet meer.

Naar opnieuw opstarten werkt het ook niet box gaat hangen bij verwijderen.


Edited by freka, 2 April 2019 - 16:14.

VU Solo2,VU Solo SE V2, Xtrend ET4000 ,Zgemma h2h + Satenne R3(camper), Synology 918 Nas 2x 4TB, Visiosat + 4 Quad lnb's


Re: Netwerk mount #4 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 47,186 posts

+784
Excellent

Posted 2 April 2019 - 16:34

Mount beheer = automounts? Dan moet verwijderen toch de mount uit de automounts.xml halen? En daarna moet herstarten geen probleem zijn.

 

Dat hangen is overigens tijdelijk, er zit wel degelijk een timeout op, maar daarvoor moet je geduld hebben (het gaat over minuten).


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users