Jump to content


Photo

Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam)

Update 7.0 ccam duo2

  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 Jan-65

  • Senior Member
  • 29 posts

0
Neutral

Posted 2 April 2019 - 22:18

Hallo 

Mijn duo2 geupdate met flach van 6.0 naar 7.0 alle settings teruggezet, maar de kaart wordt niet gezien.?

Imand een idee?

 



Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #2 littlesat

  • PLi® Core member
  • 48,313 posts

+508
Excellent

Posted 2 April 2019 - 22:30

Misschien oscam nainstalleren ?

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #3 Jan-65

  • Senior Member
  • 29 posts

0
Neutral

Posted 2 April 2019 - 22:32

Heb net oscam er op gezet en werkt weer, nu moet ik de share naar de andere tv nog maken.

Je kunt twee pulgings oscam pakken , welke is de beste ?



Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #4 littlesat

  • PLi® Core member
  • 48,313 posts

+508
Excellent

Posted 2 April 2019 - 22:35

Eentje is met en de andere zonder EMU...

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #5 Jan-65

  • Senior Member
  • 29 posts

0
Neutral

Posted 2 April 2019 - 22:54

Heb nu zonder , wat is met ? (emulatie?) welke heb ik nodig ?



Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #6 Jan-65

  • Senior Member
  • 29 posts

0
Neutral

Posted 2 April 2019 - 23:11

Even een update

De cool guide werkt weer.

De ingmalight werkt weer.

De instellingen van mijn lcd panel niet ? Gaan deze settings verloren bij een update? 



Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #7 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 47,159 posts

+784
Excellent

Posted 2 April 2019 - 23:36

Heb nu zonder , wat is met ? (emulatie?) welke heb ik nodig ?

 

Als je niet weet wat het is, heb je het niet nodig. ;)


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #8 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 47,159 posts

+784
Excellent

Posted 2 April 2019 - 23:37

Heb net oscam er op gezet en werkt weer, nu moet ik de share naar de andere tv nog maken.

 

Als je een standaard backup na de flash hebt laten terug zetten, dan moet de oscam configuratie daar ook in zitten. Of gebruikte je voorheen iets anders? 


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #9 littlesat

  • PLi® Core member
  • 48,313 posts

+508
Excellent

Posted 3 April 2019 - 06:51

Coolguide is niet nodig daar je ook de ingebouwde gmepg kunt gebruiken. Wat is ignmaligt...?
Kan zijn dat dingen gewoon ingebouwd zijn... zover ik begrijp is het al lang geleden dat je ge-update hebt...

Edited by littlesat, 3 April 2019 - 06:52.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #10 Jork

  • Senior Member
  • 403 posts

+5
Neutral

Posted 3 April 2019 - 09:47

Met Gmepg missen we de P+ en P- om een etmaal vooruit te springen. Een beetje meer comfort.



Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #11 littlesat

  • PLi® Core member
  • 48,313 posts

+508
Excellent

Posted 3 April 2019 - 09:51

Dat gaat in GMEPG ook... maar iets anders...

CoolEPG is een closed source dingetje waar we hier een beetje allergisch voor zijn ;)... 


Edited by littlesat, 3 April 2019 - 09:52.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #12 Jork

  • Senior Member
  • 403 posts

+5
Neutral

Posted 3 April 2019 - 10:17

Prima dat het kan, maar ik weet niet hoe?



Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #13 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 10,844 posts

+253
Excellent

Posted 3 April 2019 - 12:10

Coolguide is niet nodig daar je ook de ingebouwde gmepg kunt gebruiken. Wat is ignmaligt...?
Kan zijn dat dingen gewoon ingebouwd zijn... zover ik begrijp is het al lang geleden dat je ge-update hebt...

De TS bedoelt Enigmalight.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #14 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 10,844 posts

+253
Excellent

Posted 3 April 2019 - 12:11

Prima dat het kan, maar ik weet niet hoe?

De EPG toets ietsiepietsie langer vasthouden dan je gewend bent, en dan kiezen voor 'Uitgebreide EPG'

 

[edit]O, die had je al gevonden, het gaat nu om een knop waarmee je een etmaal vooruit kunt springen, die ken ik niet want dat gebruik ik nooit :)


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #15 littlesat

  • PLi® Core member
  • 48,313 posts

+508
Excellent

Posted 3 April 2019 - 12:30

FYI...

 

Actually you just have to know it...

 

<key id="KEY_REWIND" mapto="prevDay" flags="m"/>
<key id="KEY_FASTFORWARD" mapto="nextDay" flags="m"/>
 
-or-
 
press 'help' to see all the other key layout...
 
Bouquet +/- is used to changed bouquets which makes sense...
 
<key id="KEY_CHANNELUP" mapto="nextBouquet" flags="m"/>
<key id="KEY_CHANNELDOWN" mapto="prevBouquet" flags="m"/>

Edited by littlesat, 3 April 2019 - 12:33.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #16 Jork

  • Senior Member
  • 403 posts

+5
Neutral

Posted 3 April 2019 - 13:20

Thanks! :)



Re: Geen beeld Duo2 na flashUpdate (ccam) #17 Jan-65

  • Senior Member
  • 29 posts

0
Neutral

Posted 3 April 2019 - 14:27

Ok alles werk weer naar behoren, was al weer twee jaar geleden dat ik een update had geflashed. Tks allen Case closed






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users