Jump to content


Photo

Missing EPG on Source epg.vuplus-community.net


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 theppower

  • Senior Member
  • 68 posts

0
Neutral

Posted 28 June 2019 - 08:26

Hi, there seems to be an error on the http://epg.vuplus-co.../rytecIT_Sky.xz since few days, the source misses many channels informantion like Skyuno.it, fox.it etc.

 

Otherwise the file present on the other sources are complete:

http://rytecepg.epgspot.com

http://rytecepg.dyndns.tv

http://www.xmltvepg.nl

 

By the way the http://epg.vuplus-community.net/ link is the first wich comes up and so updating from this will result in missing data :-(

Can this be fixed ?

 

Thank you


Edited by theppower, 28 June 2019 - 08:27.


Re: Missing EPG on Source epg.vuplus-community.net #2 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 12,723 posts

+387
Excellent

Posted 28 June 2019 - 08:54

It is possible that the update to this server is not complete on certain occassions.

However this morning (I cannot check it anymore for the past days) the upload is complete to this server.  The file was uploaded at 5:24:19 AM on this server.

It should be OK today.

 

If you have problems with a certain server on a regular base (it is possible that from your location, you have more problems with one server, as opposed to another) you can skip that server by placing this:

www.vuplus-community.net 127.0.0.1

in the file /etc/hosts on your receiver

 

This will redirect any call on your receiver to http://www.vuplus-community.net to your receiver itself.  On which it does not find the files and takes automatically the next server.

 

Willy


Edited by doglover, 28 June 2019 - 12:27.
Mistake corrected - just in case

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Missing EPG on Source epg.vuplus-community.net #3 theppower

  • Senior Member
  • 68 posts

0
Neutral

Posted 28 June 2019 - 11:28

It is possible that the update to this server is not complete on certain occassions.

However this morning (I cannot check it anymore for the past days) the upload is complete to this server.  The file was uploaded at 5:24:19 AM on this server.

It should be OK today.

 

If you have problems with a certain server on a regular base (it is possible that from your location, you have more problems with one server, as opposed to another) you can skip that server by placing this:

http://www.vuplus-community.net 127.0.0.1

in the file /etc/hosts on your receiver

 

This will redirect any call on your receiver to http://www.vuplus-community.net to your receiver itself.  On which it does not find the files and takes automatically the next server.

 

Willy

 

Thanks, I was already using this workaround, I just wanted to report it in case someone else faced the issue :-)



Re: Missing EPG on Source epg.vuplus-community.net #4 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 47,149 posts

+784
Excellent

Posted 28 June 2019 - 12:11

www.vuplus-community.net 127.0.0.1

without the HTTP prefix...


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users