Jump to content


Photo

HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1 ricki

  • Senior Member
  • 293 posts

+2
Neutral

Posted 4 July 2019 - 11:42

Get error message when starting hbbtv-gb

"Frame load interrupted by policy change"

Can it be fixed please?



Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #2 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 21,490 posts

+178
Excellent

Posted 4 July 2019 - 11:45

I’m afraid this is due to some changes in the way HBBTV of that specific channel is broadcasted. These things return every once in a while. I don’t think we will be able to fix this. There’s a reason why we dislike these kind of plugins. ;)
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #3 ricki

  • Senior Member
  • 293 posts

+2
Neutral

Posted 4 July 2019 - 11:53

Version 1.0 (1.0-r1.0) work

Pli version 1.0 (1.0-r2.0) dont work


Edited by ricki, 4 July 2019 - 11:54.


Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #4 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 21,490 posts

+178
Excellent

Posted 4 July 2019 - 11:56

I would’t have a clue why ‘our’ version doesn’t work.
On which channel are you trying to watch HBBTV?
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #5 ricki

  • Senior Member
  • 293 posts

+2
Neutral

Posted 4 July 2019 - 12:00

Ard ,ZDF



Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #6 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 21,490 posts

+178
Excellent

Posted 4 July 2019 - 12:24

And which box so I might be able to test it myself?
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #7 ricki

  • Senior Member
  • 293 posts

+2
Neutral

Posted 4 July 2019 - 12:33

Gigablue UHD Quad 4K

Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #8 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 47,149 posts

+784
Excellent

Posted 4 July 2019 - 12:45

The HbbTV plugin is build from the BSP, which is supplied by Gigablue, and produces:

-rwxrwsr--. 1 root openpli   156238 Jun 19 05:57 enigma2-plugin-extensions-hbbtv-gb_1.0-r2.0_gbquad4k.ipk

so if that doesn't work, Gigablue has to fix it.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #9 ricki

  • Senior Member
  • 293 posts

+2
Neutral

Posted 4 July 2019 - 12:48

Gigablue plugins Version 1.0 (1.0-r1.0) work



Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #10 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 47,149 posts

+784
Excellent

Posted 4 July 2019 - 12:51

Yes, and?

 

The above still applies, Gigablue changed it from r1 to r2 on Nov 14th 2018: https://github.com/G...48d96d63c559efa


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #11 ricki

  • Senior Member
  • 293 posts

+2
Neutral

Posted 4 July 2019 - 12:54

Wonder why the use Version 1.0 (1.0-r1.0) in download?



Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #12 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 47,149 posts

+784
Excellent

Posted 4 July 2019 - 13:25

There is no 1.0-r1.0 of the GB plugin in the download. There may be other HbbTV plugins available though, via the 3rd-party feed for example. 


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #13 ricki

  • Senior Member
  • 293 posts

+2
Neutral

Posted 4 July 2019 - 13:29

Im no expert, when flashed teamblue-6.3-gbquad4k-20190610_usb

Installing hbbtv iv got Version 1.0 (1.0-r1.0) and it work.



Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #14 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 47,149 posts

+784
Excellent

Posted 4 July 2019 - 13:31

When I install Windows on my PC I also have other applications available then when I install Linux. So what is your point?

 

The HbbTV plugin is provided by the manufacturer, not by us. We don't control it, so if it doesn't work, the manufacturer needs to fix it.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #15 ricki

  • Senior Member
  • 293 posts

+2
Neutral

Posted 4 July 2019 - 13:34

Sorry wont disturb you again.



Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #16 littlesat

  • PLi® Core member
  • 48,306 posts

+508
Excellent

Posted 4 July 2019 - 13:44

HbbTV is a terrible plugin... they work, each manufacturer has it's own deviated solution... and then they suddenly stop working... 

 

And than it is not real added value.. especially in the Netherlands were they're using now DMR even on public TV -so- you can only use apps on GoogleChrome, some latest model Smart-TVs or AppleTV...


Edited by littlesat, 4 July 2019 - 13:45.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #17 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 21,490 posts

+178
Excellent

Posted 4 July 2019 - 13:53

Im no expert, when flashed teamblue-6.3-gbquad4k-20190610_usb
Installing hbbtv iv got Version 1.0 (1.0-r1.0) and it work.

Remarks like this aren't really helpful. I drive an Opel and you would reply like I have a BMW and there it does work.
Wanwizard tried to explain that the GB BSP is maintained by GB and not by us. Other teams might maintain all BSP’s themself but not with OpenPLi. This should be the responsibility of the manufacturer. At least in our opinion.
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #18 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 47,149 posts

+784
Excellent

Posted 4 July 2019 - 14:01

In the case of HbbTV, we don't have the source, so even if we wanted to, we can't.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #19 mimisiku

  • Senior Member
  • 2,083 posts

+25
Good

Posted 4 July 2019 - 18:59

Due to constant 'haressment' on the content-provider's side I have decided to abandon HbbTV altogether. Same with OpenUitzendingGemist (OUG). Constant changes and abandoning standards. They can keep their HbbTV and stick it where the sun don't shine..
If I need something I will download it from the net.. Easy, no commercials and no fuss winding/rewinding...
VU+ Solo SE v2 Optus NZ

Re: HBBTV doesn’t work on Gigablue UHD Quad 4K #20 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 21,490 posts

+178
Excellent

Posted 4 July 2019 - 20:32

I couldn’t agree more. ;)
Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users