Jump to content


Photo

missing labrary on my ZgemmaH9.2h?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 cdr

  • Senior Member
  • 44 posts

0
Neutral

Posted 23 August 2019 - 08:34

hi all need a good hand

want to install a plugin on my ZgemmaH9.h2 when I try to install the plugin get a error library missing "libxslt,so.1"

been look every ware can't found anyone can tell as where I can download or can provide to me

thanks to any kindle replay   

 



Re: missing labrary on my ZgemmaH9.2h? #2 littlesat

  • PLi® Core member
  • 49,224 posts

+527
Excellent

Posted 23 August 2019 - 09:31

Which plugin?


WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: missing labrary on my ZgemmaH9.2h? #3 cdr

  • Senior Member
  • 44 posts

0
Neutral

Posted 23 August 2019 - 11:05

CCcam finder



Re: missing labrary on my ZgemmaH9.2h? #4 littlesat

  • PLi® Core member
  • 49,224 posts

+527
Excellent

Posted 23 August 2019 - 11:46

There exists no cccam finder in our feeds as far I can see... So I'm afraid you need to contact one of the creators of this plugin


Edited by littlesat, 23 August 2019 - 11:47.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: missing labrary on my ZgemmaH9.2h? #5 littlesat

  • PLi® Core member
  • 49,224 posts

+527
Excellent

Posted 23 August 2019 - 11:49

Maybe this thread helps...

https://www.linuxsat...in-for-enigma2/


WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: missing labrary on my ZgemmaH9.2h? #6 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 48,469 posts

+824
Excellent

Posted 23 August 2019 - 12:10

As the thread says, you need to install the python-lxml package.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: missing labrary on my ZgemmaH9.2h? #7 littlesat

  • PLi® Core member
  • 49,224 posts

+527
Excellent

Posted 23 August 2019 - 12:50

Yep... it seems you always need to perform an extra manual action...


WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: missing labrary on my ZgemmaH9.2h? #8 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 48,469 posts

+824
Excellent

Posted 23 August 2019 - 12:54

Problem in the ipk, the dependency isn't defined. Badly created.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: missing labrary on my ZgemmaH9.2h? #9 littlesat

  • PLi® Core member
  • 49,224 posts

+527
Excellent

Posted 23 August 2019 - 14:28

That happens with these kind of closed source plugins....

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: missing labrary on my ZgemmaH9.2h? #10 cdr

  • Senior Member
  • 44 posts

0
Neutral

Posted 23 August 2019 - 15:47

thanks for helping really appreciated 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users