Springen naar inhoud


Foto

Recording 5002 stream does not work


  • Please log in to reply
Er zijn 5 reacties in dit onderwerp

#1 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13051 berichten

+395
Excellent

Geplaatst op 15 september 2019 - 16:27

I have several streams (legal):f.i. Regional channels atv, TVL and TVO from Belgium which need the service app to play.  These are HLS streams.

 

When trying to record these streams, I get a message saying that the service ref is invalid.  (Because it starts with 5002).

Also I cannot set a timer for it.

 

A stream with a 4097 denotion can be recorded and recording can be programmed.

 

Is it possible to make it possible to record 5002 streams?  I know they use the extplayer instead of gstreamer, and this maybe the difficulty.  However I still want to ask the question.

 

Willy


Veranderd door doglover, 15 september 2019 - 16:27

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Recording 5002 stream does not work #2 littlesat

  • PLi® Core member
  • 49539 berichten

+533
Excellent

Geplaatst op 15 september 2019 - 16:30

When exe player adds a recoding module...

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Recording 5002 stream does not work #3 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13051 berichten

+395
Excellent

Geplaatst op 16 september 2019 - 09:12

When exe player adds a recoding module...

 

Is this a typo and did you mean recording module, or do you really mean recoding?


Veranderd door doglover, 16 september 2019 - 09:13

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*


Re: Recording 5002 stream does not work #4 littlesat

  • PLi® Core member
  • 49539 berichten

+533
Excellent

Geplaatst op 16 september 2019 - 10:32

exe should be serviceapp... wierd iPhone's auto spelling destroyer


WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Recording 5002 stream does not work #5 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45353 berichten

+498
Excellent

Geplaatst op 20 september 2019 - 18:09

I think littlesat means "sss" = samsamsam, the author of serviceapp.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Recording 5002 stream does not work #6 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13051 berichten

+395
Excellent

Geplaatst op 21 september 2019 - 12:53

The GitHub of SamSamSam for the serviceapp is archived.

I have put a request in for a recording module in this clone:

 

https://github.com/m...rviceapp/issues

 

Which is the clone used for building the plug-in in OpenPLi.

Hopefully somebody can pick this up.

 

Willy


~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*





1 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 1 bezoekers, 0 anonieme gebruikers