Jump to content


Photo

Geen beeld/geluid Xsarius Fusion HD Se


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 langf

  • Member
  • 4 posts

0
Neutral

Posted 19 September 2019 - 12:07

Beste leden

 

 

Ik heb sinds kort een IPTV abbo gekocht online. Nu is het zo dat ik probleemloos kan kijken via Xtream (geïnstalleerd op mijn Xsarius) en via Ace Stream (op de computer)

 

Echter kijk ik liever rechtstreeks op mijn Xsarius (zonder de Xstream plugin dus). Ik heb dus mijn autoscript via putty geinstalleerd. Wanneer ik na de reboot op een zender druk krijg ik de volgende melding;: no data on transponder timeout reading pat

 

 

Iemand enig idee? Xstream en acestream werken wel, maar autoscript niet



Re: Geen beeld/geluid Xsarius Fusion HD Se #2 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,041 posts

+260
Excellent

Posted 19 September 2019 - 12:36

Ik heb zo het idee dat het een IPTV abo betreft welke niet echt legaal is dus moet je hier niet rekenen op ondersteuning.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: Geen beeld/geluid Xsarius Fusion HD Se #3 langf

  • Member
  • 4 posts

0
Neutral

Posted 19 September 2019 - 12:46

Ik heb zo het idee dat het een IPTV abo betreft welke niet echt legaal is dus moet je hier niet rekenen op ondersteuning.

 

 

Ow ik ben vrij nieuw in dit wereldje. Is deze provider illegaal? https://energyiptv.net/en/

 

Dankje



Re: Geen beeld/geluid Xsarius Fusion HD Se #4 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 48,394 posts

+821
Excellent

Posted 19 September 2019 - 13:09

Als er ook maar 1 reguliere TV zender in het pakket zit, en als er zenders van meerdere providers worden aangeboden, dan is het BIJNA ALTIJD illegaal.

 

Legale oplossingen zijn ALTIJD voorzien van DRM, en werken derhalve niet op een open platform.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Geen beeld/geluid Xsarius Fusion HD Se #5 langf

  • Member
  • 4 posts

0
Neutral

Posted 19 September 2019 - 13:16

Oke dat is goed om te weten, jammer dat ik geen hulp kan krijgen. Toch bedankt :D



Re: Geen beeld/geluid Xsarius Fusion HD Se #6 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,346 posts

+497
Excellent

Posted 20 September 2019 - 17:32

Eh schotel plaatsen of kabel abbo nemen? Dan werkt het gewoon.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Geen beeld/geluid Xsarius Fusion HD Se #7 Dimmie

  • Senior Member
  • 1,861 posts

+18
Neutral

Posted 20 September 2019 - 23:18

Degene die jou dat autoscript heeft geleverd hoort je de support te geven lijkt mij.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users