Jump to content


Photo

Formuler F1 geen beeld / kan niet meer worden bediend


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 hubert

  • Member
  • 7 posts

0
Neutral

Posted 21 October 2019 - 19:05

hallo iedereen

ik heb een vraag je hoe het komt dat soms redelijk vaak mijn formuler f1 geen beeld geeft en kan ook niet in het menu moet dan stekker even uit trekken en terug laten booten ik heb al verschillende image er op geplaatst maar blijft gelijk ik heb hdmi sec in geschakkeld dat ik met de afstand bediening van de tv ook mijn geluid en tv zenders kn verzetten weet iemand waar dit aan kan liggen ik zie wel een bestand staan van elke image ik weet niet hoe ik dit kan verwijderen misschien mijn geheugen te vol of zo???? hoop dat iemand mij kan helpen groetjes



Re: Formuler F1 geen beeld / kan niet meer worden bediend #2 WanWizard

  • PLi® Core member
  • 68,309 posts

+1,719
Excellent

Posted 21 October 2019 - 20:08

Je kaapt iemand anders topic, dat is niet netjes. Ik heb je post afgesplitst.

 

En verder zul je meer informatie moeten geven. Kabel of satelliet? Welke smartcard? Welke provider? Welke softcam of CI module? Heb je de orginele afstandbediening al geprobeerd? En met HDMI CEC uitgeschakeld?


Currently in use: VU+ Duo 4K (2xFBC S2), VU+ Solo 4K (1xFBC S2), uClan Usytm 4K Pro (S2+T2), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (S2+T2)

Due to my bad health, I will not be very active at times and may be slow to respond. I will not read the forum or PM on a regular basis.

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.


Re: Formuler F1 geen beeld / kan niet meer worden bediend #3 hubert

  • Member
  • 7 posts

0
Neutral

Posted 22 October 2019 - 07:02

ik heb canaal digitaal en tv vlaanderen en het gaat over satteliet de orginele kaarten heb op beide een abo orgienele afstand bediening heb ik en probeer die dan ook altijd enige wat ik nog niet probeerde is de HDMI cec uitgeschaked te hebben kan ik eens proberen en sorry maar weet niet precies hoe dat hier gaat wist niet dat ik zelf een topc moest maken 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users