Jump to content


Photo

Storing met het geluid op de nederlandse zenders .


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 alexis00

  • Senior Member
  • 61 posts

0
Neutral

Posted 2 November 2019 - 19:27

Ik draai met een Vu duo+ Pli 7.00 en laatste sataliet scan erin .

Heb nu al 3 dagen haperend geluid oftewel geen geluid.

Niks veranderd draaide hiervoor zonder storing.

Ook de 2 andere Vus in huis hebben hier last van .

Iemand zelfde klachten?


dream vu vu+duo 7000 800 600

Re: Storing met het geluid op de nederlandse zenders . #2 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,168 posts

+268
Excellent

Posted 2 November 2019 - 19:34

Vu Duo? de oude, de Duo2 of de Duo4k?


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: Storing met het geluid op de nederlandse zenders . #3 adjedream

  • Senior Member
  • 242 posts

0
Neutral

Posted 2 November 2019 - 21:45

Staat het geluid onder de gele knop bij downmix aan of uit? Bij uit heb ik op mijn VU+Ultimo4K dat na enige tijd het geluid ook gaat kraken en wegvallen. Nadat ik dan weer downmix aan zet is het weg. Zet ik het weer uit dan na enige tijd weer het zelfde.


DM7020 - DM7025 - VU+Duo - VU+Ultimo - VU+Duo2 - VU+Ultimo4K: Samsung LED UE40B8000 - Samsung LED UE46C6500 - Samsung UE55F9000 - Samsung UE55MU8000 - Samsung HW-K950 - Samsung QLED 9 65 inch


Re: Storing met het geluid op de nederlandse zenders . #4 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,168 posts

+268
Excellent

Posted 2 November 2019 - 23:34

De Ultimo4k is mijn hoofdbox, ik gebruik die dus dagelijks maar heb geen enkel probleem met het geluid.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: Storing met het geluid op de nederlandse zenders . #5 pietpiet50

  • Senior Member
  • 28 posts

0
Neutral

Posted 5 November 2019 - 21:39

bij mijn vu duo 4k , valt het geluid nog steeds even weg, ongeveer 1 of 2 keer peer uur, 5 seconden.

Dat was een driver probleem begreep ik , hinderlijk, maar niet onoverkomelijk. Verder geen problemen



Re: Storing met het geluid op de nederlandse zenders . #6 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 22,551 posts

+206
Excellent

Posted 5 November 2019 - 21:48

Op de Duo4K is er een probleem met het geluid bekend. Op mijn Ultimo4k merk ik incidenteel ook een zeer korte onderbreking in het geluid waar ik verder nog nooit van wakker heb gelegen.

 

Toevallig is er vandaag weer eens een keer stevig bij Vu+ aan de poort gerammeld. 


Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.

Re: Storing met het geluid op de nederlandse zenders . #7 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 49,498 posts

+873
Excellent

Posted 5 November 2019 - 21:48

Wanneer je wat doet? Want dat is me nog nooit opgevallen.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Storing met het geluid op de nederlandse zenders . #8 alexis00

  • Senior Member
  • 61 posts

0
Neutral

Posted 6 November 2019 - 17:40

De 4k

heb de stekker eruit gehad , tv geheel uit , en 10 min later geluid weer normaal.

Het geluid leek ook blikkerig , nu toch wel weer de nederlandse zender af en toe geluid geheel weg en naar zappen en weer terug soms het geluid is er weer.

Zou dit niet het geval zijn iets van de streas van de astra en het canal pakket?

blijft vreemd England geeft geen problemen op de 28.5

Za hem ook maar eens Flashen misschien helpt dat.


dream vu vu+duo 7000 800 600

Re: Storing met het geluid op de nederlandse zenders . #9 carlo666

  • Senior Member
  • 293 posts

+4
Neutral

Posted 7 November 2019 - 08:56

Op de Ultimo4k is het me ook nooit opgevallen dat het geluid even weg zou zijn.



Re: Storing met het geluid op de nederlandse zenders . #10 littlesat

  • PLi® Core member
  • 49,731 posts

+543
Excellent

Posted 7 November 2019 - 09:34

Ik had gisteren zelfs stilstaand beeld op de ultimo4k... elke keer na een zap een freezed frame.... herstart e2 wekte niet wel een gehele reboot....

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Storing met het geluid op de nederlandse zenders . #11 bannadda

  • New Member
  • 1 posts

0
Neutral

Posted 28 November 2019 - 20:43

hier ook hetzelfde soms haperend geluid zap je even geluid weer normaal vu+ duo 4k



Re: Storing met het geluid op de nederlandse zenders . #12 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 22,551 posts

+206
Excellent

Posted 28 November 2019 - 23:39

Dit ‘zou’ met de laatste drivers gefixt moeten zijn. Die zullen zo wel publiek zijn.


Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer. Verder nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET4000. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P met tweemaal 2 Tb harddisks.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users