Jump to content


Photo

Infobalk Openpli 7.2


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Heppieboeddah

  • Senior Member
  • 382 posts

+4
Neutral

Posted 16 December 2019 - 11:51

Heb gisteren Openpli 7.2 schoon geflashed op mijn VU+ Uno 4K

 

Helaas ging het flashen en terugzetten van de settings van 7.1 niet zoals gewenst. Is verder ook niet meer een probleem.

 

Bij de settings heb ik als optie dat als je de 'ok' knop drukt de infobalk voor een aantal seconden zichtbaar wordt

Met 7.1 als ik de 'ok' knop nog een keer indrukte ik kon zien wat de inhoud van het lopende programma en het volgende programma te zien kreeg

Nog een keer de 'ok' knop indrukken en alle info verdween van het scherm. 

 

Op de één of andere manier krijg ik het niet voor elkaar hetzelfde effect op 7.2 te krijgen

Als ik nu op de ok-knop druk krijg ik de infobalk te zien en bij de 2de keer de programma informatie waarbij de infobalk verdwijnt.

 

Welke setting zie ik over het hoofd om het weer zo te krijgen als in 7.1? Of is die optie er niet meer?

 

 


VU+ Uno 4K


Re: Infobalk Openpli 7.2 #2 DeBeek

  • Senior Member
  • 1,395 posts

+43
Good

Posted 16 December 2019 - 12:32

Menu / Instellingen / Systeem / Gui instellingen / Gebruikersinterface.

 

Attached File  1_0_0_0_0_0_0_0_0_0_20191216123041.jpg   161.39KB   11 downloads


Vu+DUO 4K, (DVB-C FBC & DVB-S2X FBC twin tuner), OpenPLi 7.2 Stable, My-FullNightHD skin,

2x Synology DS-116, Autotimer, Ziggo Kabel-tv, Astra 28.2,


Re: Infobalk Openpli 7.2 #3 Heppieboeddah

  • Senior Member
  • 382 posts

+4
Neutral

Posted 16 December 2019 - 12:59

Die staat op 'geen time-out'.  

 

Nog een keer situatie nu

 

Ok geeft infobalk onder

2de keer Ok geeft uitgebreide informatie. Onderste infobalk verdwijnt

3de keert Ok verdwijnt alle info

 

Wat ik wil

 

Ok geeft info-balk onder

2de keer Ok geeft uitgebreide info en blijft onderste  infobalk staan

3de keer Ok alle info weg.


VU+ Uno 4K


Re: Infobalk Openpli 7.2 #4 DeBeek

  • Senior Member
  • 1,395 posts

+43
Good

Posted 16 December 2019 - 13:09

bij mij, met de instellingen op geen time out

 

na 1 keer drukken..

Attached File  111.jpg   142.7KB   10 downloads

 

en met 2 keer drukken.

Attached File  222.jpg   173.98KB   12 downloads

 

 

 


Edited by DeBeek, 16 December 2019 - 13:10.

Vu+DUO 4K, (DVB-C FBC & DVB-S2X FBC twin tuner), OpenPLi 7.2 Stable, My-FullNightHD skin,

2x Synology DS-116, Autotimer, Ziggo Kabel-tv, Astra 28.2,


Re: Infobalk Openpli 7.2 #5 Heppieboeddah

  • Senior Member
  • 382 posts

+4
Neutral

Posted 16 December 2019 - 13:55

Dat wil ik dus ook. Welke setting ben ik vergeten en waar in te stellen. Zie jij kans om je settings hier neer te zetten. Dan kan ik controleren waar het afwijkt

Zit volgens mij wel in de GUI instellingen

 

Zoals jij het nu in je screenshot hebt staan staat het bij mij nu ook. Als je een screenshot van het eerste deel van de GUI settings kan posten, kan ik dat ook even vergelijken


VU+ Uno 4K


Re: Infobalk Openpli 7.2 #6 DeBeek

  • Senior Member
  • 1,395 posts

+43
Good

Posted 16 December 2019 - 14:05

eerste scherm Gui instellingeg.

 

Attached File  333.jpg   167.64KB   10 downloads

 

Welke skin gebruik je ?


Edited by DeBeek, 16 December 2019 - 14:06.

Vu+DUO 4K, (DVB-C FBC & DVB-S2X FBC twin tuner), OpenPLi 7.2 Stable, My-FullNightHD skin,

2x Synology DS-116, Autotimer, Ziggo Kabel-tv, Astra 28.2,


Re: Infobalk Openpli 7.2 #7 Heppieboeddah

  • Senior Member
  • 382 posts

+4
Neutral

Posted 16 December 2019 - 15:01

De laatste opmerking [welke skin gebruik je] is het dus. Gebruik normaal de Pd1loi-HD-Night.

Heb m even gezet op Pli-FullNightHD en daar is het wel zoals gewenst

 

Vermoed dus dat het in de skin zit.

 

Zal eens in dat skin topic deze draad melden. Eens kijken of het wordt bevestigd.

 

Bij 7.1 werkte het met Pd1loi-HD-Night wel goed


VU+ Uno 4K


Re: Infobalk Openpli 7.2 #8 DeBeek

  • Senior Member
  • 1,395 posts

+43
Good

Posted 16 December 2019 - 15:11

Dat vermoeden had ik al,  vandaar mijn vraag.

 

Wordt dus een berichtje sturen naar de maker..


Vu+DUO 4K, (DVB-C FBC & DVB-S2X FBC twin tuner), OpenPLi 7.2 Stable, My-FullNightHD skin,

2x Synology DS-116, Autotimer, Ziggo Kabel-tv, Astra 28.2,


Re: Infobalk Openpli 7.2 #9 Heppieboeddah

  • Senior Member
  • 382 posts

+4
Neutral

Posted 16 December 2019 - 15:15

Dank voor je meedenken en info...  :thumbs-up:


VU+ Uno 4K


Re: Infobalk Openpli 7.2 #10 littlesat

  • PLi® Core member
  • 50,533 posts

+560
Excellent

Posted 16 December 2019 - 15:59

Even voor jullie een weetje... als je de 2nd infobar ziet dan kan je met lang+OK togglen tussen info met technische details en de techische details helemaal weg... (misschien ook nog zo iets maken voor de normale infobar)


Edited by littlesat, 16 December 2019 - 16:00.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: Infobalk Openpli 7.2 #11 DeBeek

  • Senior Member
  • 1,395 posts

+43
Good

Posted 16 December 2019 - 16:16

Is bekend..

 

Maar als je dit gaat maken doe het dan via menu opties,  al die verborgen knoppen opties onthoud niemand..


Vu+DUO 4K, (DVB-C FBC & DVB-S2X FBC twin tuner), OpenPLi 7.2 Stable, My-FullNightHD skin,

2x Synology DS-116, Autotimer, Ziggo Kabel-tv, Astra 28.2,


Re: Infobalk Openpli 7.2 #12 Heppieboeddah

  • Senior Member
  • 382 posts

+4
Neutral

Posted 16 December 2019 - 16:20

Even voor jullie een weetje... als je de 2nd infobar ziet dan kan je met lang+OK togglen tussen info met technische details en de techische details helemaal weg... (misschien ook nog zo iets maken voor de normale infobar)

 

Dat was het dus. Even zoals jij schreef de OK ingedrukt gehouden. Nu is het weer als vanouds... :D

Als je dan weer de OK ingedrukt houdt toggled die inderdaad weer naar de ongewenste  [voor mij] situatie

 

Kortom: opgelost

 

NB

 

Even wat anders. Lijkt mij niet zinvol een nieuw topic te openen. Zoals ik al schreef hierboven wou ik van 7.1 naar 7.2 via update image flashen en dan backup terugzetten.

Dat ging dus niet goed. Maakt ook niet zoveel uit. Wou dus in 1ste instantie 7.1 weer terug installeren. Die staat echter voor de Uno 4K niet meer bij de downloads. Is dat express gedaan?


VU+ Uno 4K





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users