Jump to content


Photo

geen nieuwe plugins gevonden


  • Please log in to reply
27 replies to this topic

#1 agbontam

  • Senior Member
  • 56 posts

0
Neutral

Posted 4 January 2020 - 15:11

vanmiddag mijn HD 51 opnieuw geflashed met de laatste openpli 7.2 versie van vandaag.

Echter, daarna probeerde ik om applicaties te downloaden en kreeg vervolgens de melding geen nieuwe plugins gevonden(menu=> applicaties daarna groene toets)

ook toen ik via menu=>instellingen=>software updaten ging kreeg ik als mededeling dat openpli.org niet te bereiken is....

is er iets mis?

 

hen nu dus alleen maar de ongecodeerde zenders



Re: geen nieuwe plugins gevonden #2 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 50,063 posts

+900
Excellent

Posted 4 January 2020 - 15:12

Dan heeft je box geen internet verbinding.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: geen nieuwe plugins gevonden #3 agbontam

  • Senior Member
  • 56 posts

0
Neutral

Posted 4 January 2020 - 15:20

zeker weten dat deze internet verbinding heeft want netwerk test zet alles op groen....



Re: geen nieuwe plugins gevonden #4 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 50,063 posts

+900
Excellent

Posted 4 January 2020 - 15:26

What is de exacte melding dan?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: geen nieuwe plugins gevonden #5 mimisiku

  • Senior Member
  • 2,335 posts

+30
Good

Posted 4 January 2020 - 15:28

LAN test test alleen lokale verbinding... Gateway adres controleren, DNS controleren..
Met één been in het graf..... Helaas

Re: geen nieuwe plugins gevonden #6 agbontam

  • Senior Member
  • 56 posts

0
Neutral

Posted 4 January 2020 - 15:38

bij gateway groen en bij dns groen dns is .1.1.1.1  gateway gecontroleerd met ipconfig.. is ook correct



Re: geen nieuwe plugins gevonden #7 agbontam

  • Senior Member
  • 56 posts

0
Neutral

Posted 4 January 2020 - 15:41

extacte meldingen zijn: geen nieuwe plugins gevonden maar ook het overzicht wordt niet getoond

bij update staat letterlijk de update van de huidige image.......... omdat openpli.org niet te bereiken is...



Re: geen nieuwe plugins gevonden #8 mimisiku

  • Senior Member
  • 2,335 posts

+30
Good

Posted 4 January 2020 - 15:42

Met 1.1.1.1 is er geen relay. Google 4.4.4.4 en 8.8.8.8 doet het wel.. Als je een provider geleverd modem hebt is een eigen DNS niet eens nodig...
Met één been in het graf..... Helaas

Re: geen nieuwe plugins gevonden #9 agbontam

  • Senior Member
  • 56 posts

0
Neutral

Posted 4 January 2020 - 15:54

dat snap ik.. maar wilde een snellere dns voor andere toepassingen



Re: geen nieuwe plugins gevonden #10 S_Hopper

  • Senior Member
  • 260 posts

+5
Neutral

Posted 4 January 2020 - 15:58

Ik gebruik ook DNS 1.1
1.1 en kan gewoon plugins downloaden. Net geprobeerd.

Re: geen nieuwe plugins gevonden #11 agbontam

  • Senior Member
  • 56 posts

0
Neutral

Posted 4 January 2020 - 16:03

maar ook wijzigen van dns biedt geen soelaas



Re: geen nieuwe plugins gevonden #12 agbontam

  • Senior Member
  • 56 posts

0
Neutral

Posted 4 January 2020 - 16:06

het heeft voor mij ook gewoon gewerkt alleen naar de nieuwe flash niet meer



Re: geen nieuwe plugins gevonden #13 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 50,063 posts

+900
Excellent

Posted 4 January 2020 - 16:07

bij update staat letterlijk de update van de huidige image.......... omdat openpli.org niet te bereiken is...

 

Dan mislukt de download van een json file van de website waarin de status van de image staat.

 

Dus inderdaad een DNS issue of een connectiviteitsissue. Niet toevallig IPv6 actief op je router maar geen IPv6 connectiviteit naar buiten toe?

 

Telnet of SSH naar de box, en voer uit:

cd /tmp
wget https://openpli.org/trafficlight

en vertel eens wat het resultaat is?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: geen nieuwe plugins gevonden #14 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,310 posts

+269
Excellent

Posted 4 January 2020 - 16:52

Met 1.1.1.1 is er geen relay. Google 4.4.4.4 en 8.8.8.8 doet het wel.. Als je een provider geleverd modem hebt is een eigen DNS niet eens nodig...

Ik werk al jaren met 1.1.1.1 en 1.0.0.1 als DNS (in PiHole),  die wordt tenminste niet gelogd zoals die zooi van Google wel doet.....


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: geen nieuwe plugins gevonden #15 agbontam

  • Senior Member
  • 56 posts

0
Neutral

Posted 4 January 2020 - 17:17

Connecting to openpli.org (95.154.239.72:443)



Re: geen nieuwe plugins gevonden #16 agbontam

  • Senior Member
  • 56 posts

0
Neutral

Posted 4 January 2020 - 17:18

that's all



Re: geen nieuwe plugins gevonden #17 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 50,063 posts

+900
Excellent

Posted 4 January 2020 - 17:20

Dan heb je toch ergens een connectie probleem, want:

root@alphatriplehd:~# cd /tmp
root@alphatriplehd:/var/volatile/tmp# wget https://openpli.org/trafficlight
Connecting to openpli.org (95.154.239.72:443)
trafficlight         100% |***************************************************************************************************************************|   206   0:00:00 ETA
root@alphatriplehd:/var/volatile/tmp# 

hier werkt het zonder problemen.
 


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: geen nieuwe plugins gevonden #18 cobus

  • Senior Member
  • 3,916 posts

+49
Good

Posted 4 January 2020 - 17:26

hier op beide decoders ook getest en krijg ook gewoon die 100% te zien zowel op de multibox als de VU Uno 4k


Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

XTREND ET10K 3x DVB C/T2  2 x sat (te koop €75)

MAXYTEC MULTIBOX

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 


Re: geen nieuwe plugins gevonden #19 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 50,063 posts

+900
Excellent

Posted 4 January 2020 - 17:37

Ik zie in de webserver log ook geen connectie requests van je public IP (aannemende dat je nu post van achter dezelfde router als waar je box staat). Wel alle requests van je browser zelf. Ook in de firewall logs komt je IP niet voor.

 

DNS is het in ieder geval niet, want hij resolved keurig het juiste IP van de webserver.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H3.T2C (T/C), Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: geen nieuwe plugins gevonden #20 cobus

  • Senior Member
  • 3,916 posts

+49
Good

Posted 4 January 2020 - 17:42

En als hij eens alles herstart van modem tot router tot box enz ? zou dat niet helpen.


Groetjes Cobus R

 

VU+ UNO 4K FBC DVB C  LCD4linux met Samsung SPF 75H

XTREND ET10K 3x DVB C/T2  2 x sat (te koop €75)

MAXYTEC MULTIBOX

 

Ziggo (digitaal) Kabel TV (FTV) op alle decoders met oa fallback tuner

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users