Jump to content


Photo

all4one plugin not showing


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 vicflange

  • Member
  • 5 posts

0
Neutral

Posted 12 January 2020 - 11:36

I install the all4one plugin, it installs successfully but does not show in any menus. Does anyone have any ideas as to what I can do. Thank you



Re: all4one plugin not showing #2 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 24,030 posts

+240
Excellent

Posted 12 January 2020 - 12:53

Welcome to the OpenPLi supportboard.

Apart from the fact that I’m not familiar with this plugin it would be convenient for those that are willing to help, which box and which firmware you are referring to.


Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer echt actief. Verder heb ik ook nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET7x00. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)
Los van de eerder genoemde modellen heb ik nog wel een rits aan testsamples als Mut@nt 2400HD, HD60, GB UE4K, GB Trio4K, Maxitec Multibox combo en Twin, Octagon sf8008, sf8008 mini en last but nog least enkele modellen van het Grieks Duitse Edision.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P 
met tweemaal 2 Tb harddisks + een Synology DS414 met 12 Tb Totale opslag.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.


Re: all4one plugin not showing #3 vicflange

  • Member
  • 5 posts

0
Neutral

Posted 12 January 2020 - 13:51

Apologies, it is on a Zgemma H7C with Openpli 7.2. The plugin is an IPTV plugin that uses username and password. Many thanks



Re: all4one plugin not showing #4 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 24,030 posts

+240
Excellent

Posted 12 January 2020 - 13:57

I suspect it is not really a legal IPTV subscription so I expect you won’t get any support on this plugin. I expect it isn’t installed from our feed.

Did you restart your STB after having installed this plugin? Some plugins require that. So far my ‘help’. 


Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer echt actief. Verder heb ik ook nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET7x00. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)
Los van de eerder genoemde modellen heb ik nog wel een rits aan testsamples als Mut@nt 2400HD, HD60, GB UE4K, GB Trio4K, Maxitec Multibox combo en Twin, Octagon sf8008, sf8008 mini en last but nog least enkele modellen van het Grieks Duitse Edision.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P 
met tweemaal 2 Tb harddisks + een Synology DS414 met 12 Tb Totale opslag.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.


Re: all4one plugin not showing #5 vicflange

  • Member
  • 5 posts

0
Neutral

Posted 12 January 2020 - 13:59

Yep, I've restarted everything several times. It does appear in Openatv when installed, so will probable end up going back to that, I just prefer Openpli. Many thanks



Re: all4one plugin not showing #6 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 24,030 posts

+240
Excellent

Posted 12 January 2020 - 14:01

Ok. You’re welcome. 


Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer echt actief. Verder heb ik ook nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET7x00. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)
Los van de eerder genoemde modellen heb ik nog wel een rits aan testsamples als Mut@nt 2400HD, HD60, GB UE4K, GB Trio4K, Maxitec Multibox combo en Twin, Octagon sf8008, sf8008 mini en last but nog least enkele modellen van het Grieks Duitse Edision.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P 
met tweemaal 2 Tb harddisks + een Synology DS414 met 12 Tb Totale opslag.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users