Jump to content


Photo

EPG Imports not showing


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 vicflange

  • New Member
  • 4 posts

0
Neutral

Posted 12 January 2020 - 20:08

I'm running Openpli 7.2 on a Zgemma H2H. I installed the EPG importer and ticked all the relevant sources. I can the run the importer and it imports thousands of events but non of them show in the channel listings. Any help gratefully received. Many thanks.


Edited by vicflange, 12 January 2020 - 20:08.


Re: EPG Imports not showing #2 doglover

  • Rytec EPG Team
  • 13,380 posts

+400
Excellent

Posted 13 January 2020 - 09:07

I can the run the importer and it imports thousands of events

 

 

So the importer is importing something.  And this has to show up.

Why you do not see anything, I cannot tell from the above information.

 

All sort of things can be cause of this.  f.i. you are using IPTV and the channels refs are not in the rytec.channels.xml

In this case you will not even see anything imported.

Probably some are in the rytec.channels.xml and for those you will have EPG,  But you have not looked at those.

 

From the information you provided I cannot tell what is going wrong.

First of all start with posting an import log.  The log can be obtained after an import by opening the epgimport utitlty again and pressing the menu button on th RC.

Then choose for the log.  The log can be saved.

You have to manually pick the log then from the /tmp/ folder on your receiver.

 

Secondly,

Show me a bouquet for which you want EPG.  If it is IPTV, you can replace the username and password with dummy values.  It does not have to work.

 

Willy


Edited by doglover, 13 January 2020 - 09:07.

~~Rytec Team~~
Xtrend ET6000 OpenPli (used as mediaplayer)
Mutant HD2400 OpenPli
Vu+ Duo OpenPli (backup)

Synology NAS

Sat: 13E, 19.2E, 23.5E and 28.2E
*Pli/Rytec EPG POWERED*





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users