Jump to content


Photo

Mutant hd51


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 dilbert

  • New Member
  • 4 posts

0
Neutral

Posted 4 February 2020 - 16:42

Hi. My Mutant HD51 stopt working after an update of PLI 7,2. It stops in startup picture and goes green. And looping bevine that picture and green for ever.

I tryed some things to fiks it. But no luck so fare.

Loadet new 'Bolt' and tryed to flash a new image. But it's stuck in flash, and has bin there for ower 20 houres. 

 

 

 

OpenPLi Enigma2 crash log
crashdate=to. jan.  1 02:22:41 1970
compiledate=Jan 27 2020
skin=Default Skin
sourcedate=2020-01-21
branch=release-7.2
rev=c2d37ea
component=enigma2, signal
stbmodel=hd51
stbmodel=hd51
kernelcmdline=root=/dev/mmcblk0p3 rw rootwait brcm_cma=440M@328M brcm_cma=192M@768M console=ttyS0,115200
nimsockets=NIM Socket 0:
imageissue=openpli 7.2-release %h

Backtrace:
/usr/bin/enigma2(_Z17handleFatalSignaliP9siginfo_tPv) [0x72C2C]
/lib/libc.so.6(__default_rt_sa_restorer) [0xB61EEC60]
-------FATAL SIGNAL

dmesg
 

 



Re: Mutant hd51 #2 dilbert

  • New Member
  • 4 posts

0
Neutral

Posted 6 February 2020 - 17:25

Problem solwed. 

This tred can be delited.



Re: Mutant hd51 #3 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 50,750 posts

+926
Excellent

Posted 6 February 2020 - 17:32

For our other readers: solved how? what was the cause of the problem?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H ©, Zgemma H6 (fallback), VU+Zero (fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Mutant hd51 #4 kapciu75

  • Member
  • 11 posts

0
Neutral

Posted 6 February 2020 - 20:02

Tell us. Maybe somone is facing the same problem.

Wysłane z mojego Moto G (4) przy użyciu Tapatalka

Re: Mutant hd51 #5 janejak

  • Senior Member
  • 283 posts

+11
Neutral

Posted 8 February 2020 - 17:14

From another forum in Norway he wrote He tried to flash his Muntant with usb on the back, but got flashed when he put the usb stick in front


Re: Mutant hd51 #6 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,375 posts

+273
Excellent

Posted 9 February 2020 - 08:46

 

From another forum in Norway he wrote He tried to flash his Muntant with usb on the back, but got flashed when he put the usb stick in front

 

That shouldn't make any difference but maybe the USB-stick he used is a little 'critical' .....


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users