Jump to content


Photo

Beeld VU+ Uno 4K SE op zwart na flashen open pli 7.2 release


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Emperor

  • Senior Member
  • 26 posts

+1
Neutral

Posted 30 March 2020 - 16:19

Ik heb na het flashen van de VU+ Uno 4K SE met Open PLi 7.2 geen beeld meer. Alleen FTA zenders kan ik nog maar ontvangen. Het zou kunnen dat ik iets verkeerds heb gedaan, maar ik zou niet weten wat.

Ik heb gedaan zoals Asat het omschreef:

 

• Download de software op onderstaande pagina/link.
• Het bestand op uw computer is een ingepakt bestand. U kunt dit uitpakken met winrar, winzip.
• U heeft nu een map “vuplus” op uw computer.
• Formatteer een usb stick op fat32 (maximaal 8 gb)
• VU+ uitgezet door de stekker uit het stopcontact te doen.
• Usb stick voor of achterin de ontvanger doen
• Stekker weer in het stopcontact doen.
• Druk op de voorkant van het toestel op de POWER KNOP als het goed is staat er op het display "FLASHING" als u uw toestel geen display heeft dan gaat er een klein wit lichtje branden.
• Na enkele minuten staat er END op het display nu kunt u de USB stick eruit halen, of het kleine wit lichtje gaat opeens knipperen als de installatie afgerond is.
• Start de ontvanger opnieuw op, u ziet nu de installatie wizard van OPENPLI rond deze af en de ontvanger is klaar voor gebruik.

 

Ik heb voor alle zekerheid op NPO 1 laten staan en de Canal Digitaal smartcard her activatie gedaan. Maar dat bracht geen soelaas.

Kan iemand hier mij in duidelijke taal vertellen wat ik moet doen om het beeld weer terug te krijgen?

 

Mvg Emperor


Groetjes Emperor     VU+ Uno 4K SE i.c.m.  CanalDigitaal card  Card draait op Oscam

 


Re: Beeld VU+ Uno 4K SE op zwart na flashen open pli 7.2 release #2 Sjef

  • Member
  • 3 posts

0
Neutral

Posted 30 March 2020 - 16:50

Heb je wel een softcam geinstalleerd zoals bv oscam ??



Re: Beeld VU+ Uno 4K SE op zwart na flashen open pli 7.2 release #3 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 52,509 posts

+1,021
Excellent

Posted 30 March 2020 - 17:32

Als je geen backup terug zet, staat de box in "factory default", en moet je alles nog installeren, instellen en configureren.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), Octagon SF8008 (S2+T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Beeld VU+ Uno 4K SE op zwart na flashen open pli 7.2 release #4 Emperor

  • Senior Member
  • 26 posts

+1
Neutral

Posted 30 March 2020 - 18:54

Kan het mij hier uitgelegd worden hoe ik de stappen ga zetten? Misschien dat ik het eerst terug kan zetten naar Open PLI 6.2? Ik heb deze ontvanger nog maar een paar weekjes, dus heb van de uitgebreide instellingen maar weing kaas van gegeten.

 

Mvg Emperor


Groetjes Emperor     VU+ Uno 4K SE i.c.m.  CanalDigitaal card  Card draait op Oscam

 


Re: Beeld VU+ Uno 4K SE op zwart na flashen open pli 7.2 release #5 Tech

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 11,606 posts

+281
Excellent

Posted 30 March 2020 - 19:35

Terug naar 6.2 heeft geen zin meer, dan kom je net zo ver als dat je nu bent.

 

Druk op de knop 'menu-applicaties-groen-softcams-oscam-OK' vervolgens wordt oscam opgehaald en geïnstalleerd, de kaart erin en kijken maar.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang....

Re: Beeld VU+ Uno 4K SE op zwart na flashen open pli 7.2 release #6 Emperor

  • Senior Member
  • 26 posts

+1
Neutral

Posted 30 March 2020 - 20:31

Bij applicaties zie ik helaas geen groen staan. Dit was voor het flashen wel het geval. Hoe kan ik dat groene applicatie weer terug krijgen?

 

Mvg. Emperor


Groetjes Emperor     VU+ Uno 4K SE i.c.m.  CanalDigitaal card  Card draait op Oscam

 


Re: Beeld VU+ Uno 4K SE op zwart na flashen open pli 7.2 release #7 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 52,509 posts

+1,021
Excellent

Posted 30 March 2020 - 20:37

De groene knop...


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), Octagon SF8008 (S2+T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Beeld VU+ Uno 4K SE op zwart na flashen open pli 7.2 release #8 Emperor

  • Senior Member
  • 26 posts

+1
Neutral

Posted 30 March 2020 - 21:37

De groene knop...

Groene knop van de afstandsbediening bedoelde je zekers :P

Ik was in de veronderstelling dat je een groene button bedoelde bij applicaties. Ik ga er naar kijken, want mijn vriendin heeft mijn tv in beslag genomen :rolleyes: :rolleyes:

 

Mvg Emperor


Groetjes Emperor     VU+ Uno 4K SE i.c.m.  CanalDigitaal card  Card draait op Oscam

 


Re: Beeld VU+ Uno 4K SE op zwart na flashen open pli 7.2 release #9 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 52,509 posts

+1,021
Excellent

Posted 30 March 2020 - 21:46

Yes... ;)


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), Octagon SF8008 (S2+T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: Beeld VU+ Uno 4K SE op zwart na flashen open pli 7.2 release #10 Emperor

  • Senior Member
  • 26 posts

+1
Neutral

Posted 31 March 2020 - 11:05

Het is gelukt, heb weer beeld. Maar nu heb ik weer een ander probleem, waarvoor ik een nieuwe topic ga openen om zo het overzicht te bewaren. Mensen, hartstikke bedankt voor het meehelpen van het oplossen van dit probleem :D

 

Mvg Emperor


Groetjes Emperor     VU+ Uno 4K SE i.c.m.  CanalDigitaal card  Card draait op Oscam

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users