Jump to content


Photo

"France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ?


  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1 Vaako

  • Senior Member
  • 143 posts

+1
Neutral

Posted 9 June 2020 - 15:23

Ik zit met een TVV kaart en oscam waar alles werkt maar "France 2 HD" wil niet open gaan.

 

Alles staat in oscam hoe het moet.

 

oscam.services = 245A : France 2 HD

 

oscam.srvid2 = 245A:0100@00006C|France 2 HD|||TV Vlaanderen

 

Heb zelfs al op de ontvangen CCcam.prio de zender toegevoegd maar nopes.

 

Iemand een idee wat ik fout doe ?


Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 10x SMART Titanium TS LNB's

Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #2 littlesat

  • PLi® Core member
  • 51,715 posts

+585
Excellent

Posted 9 June 2020 - 16:11

Dik denk cwoe die op die zender zit... dan gaat die alleen in een ci.

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #3 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 53,307 posts

+1,052
Excellent

Posted 9 June 2020 - 16:17

Ik zie het request wel naar mijn kaart gaan:

not found (317 ms) by TVV (F/7/7/7) (unsubscribed 93 02)

maar ik heb alleen Basic, dus geen beeld.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), Octagon SF8008 (S2+T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #4 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 53,307 posts

+1,052
Excellent

Posted 9 June 2020 - 16:18

Dik denk cwoe die op die zender zit... dan gaat die alleen in een ci.

 

Dan zou hij alleen in Viaccess beschikaar moeten zijn, en niet in simulcrypt met Seca (0100:00006C)?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), Octagon SF8008 (S2+T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #5 Vaako

  • Senior Member
  • 143 posts

+1
Neutral

Posted 9 June 2020 - 16:19

Dik denk cwoe die op die zender zit... dan gaat die alleen in een ci.

Kaart rechtstreeks in de ontvanger gestopt maar geen beeld.


Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 10x SMART Titanium TS LNB's

Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #6 dolphs

  • Senior Member
  • 786 posts

+7
Neutral

Posted 9 June 2020 - 16:21

nu nog in CI(+) module, of was dat reeds gedaan? [ al dan niet met plugin hulpmiddel ]


Edited by dolphs, 9 June 2020 - 16:22.


Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #7 Vaako

  • Senior Member
  • 143 posts

+1
Neutral

Posted 9 June 2020 - 16:25

nu nog in CI(+) module, of was dat reeds gedaan? [ al dan niet met plugin hulpmiddel ]

Heb geen CI+ :(


Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 10x SMART Titanium TS LNB's

Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #8 dolphs

  • Senior Member
  • 786 posts

+7
Neutral

Posted 9 June 2020 - 16:26

tja het gaat om een seca kaart en niet om viaccess was ook net te snel met reageren, wellicht nog iets met PINcode of geldt dat ook niet (meer) voor SECA - te lang geleden.

Op zich wel even leuk om te zien wat er dan in de logs verschijnt als ie op France 2 HD staat?


Edited by dolphs, 9 June 2020 - 16:29.


Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #9 Vaako

  • Senior Member
  • 143 posts

+1
Neutral

Posted 9 June 2020 - 16:30

tja het gaat om een seca kaart en niet om viaccess was ook net te snel met reageren, wellicht nog iets met PINcode of geldt dat ook niet (meer) voor SECA - te lang geleden

Een PINcode ?

Maar dan zou de rest toch ook niet werken, alles werkt enkel France 2 HD en Insight TV UHD zo ik direct kan zien.


Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 10x SMART Titanium TS LNB's

Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #10 dolphs

  • Senior Member
  • 786 posts

+7
Neutral

Posted 9 June 2020 - 16:33

is lang geleden maar soortgelijk topic op "collegaboard" hier te lezen, maar wellicht is er hoop.

Heb tijd lang ook BISTV gehad maar heb het na het "geleuter" maar de deur uitgegooid, was me teveel kat en muis: au revoir!



Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #11 mimisiku

  • Senior Member
  • 2,670 posts

+39
Good

Posted 9 June 2020 - 17:50

Helaas... OScam geeft ECM lengte 6A dus alleen in native Nagra. France 2HD alleen in een gecertificeerde ontvanger of gecertificeerde CI...
Met de louter officiële OScam gaat dat niets worden...
Met één been in het graf..... Helaas

Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #12 pgmpli

  • Senior Member
  • 51 posts

+2
Neutral

Posted 9 June 2020 - 17:55

France 2 HD vereist Basic + abo: zie zender 63

 

https://m7cdn.io//st...n-satelliet.pdf

 

;)



Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #13 mimisiku

  • Senior Member
  • 2,670 posts

+39
Good

Posted 9 June 2020 - 18:06

Doet aan de codering niets af.... ECM lengte 6A is Nagra... 64 is voor Seca.. Deze zender doet net als b.v. Mezzo HD alleen native Nagra. Dus in een gecertificeerde ontvanger en witte CI module..
Met één been in het graf..... Helaas

Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #14 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 53,307 posts

+1,052
Excellent

Posted 9 June 2020 - 18:57

Ik heb ook geen beeld met Viaccess overigens, ook voor die is een CI module nodig.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), Octagon SF8008 (S2+T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #15 Vaako

  • Senior Member
  • 143 posts

+1
Neutral

Posted 9 June 2020 - 19:09

Dus het is simpel en gewoonweg niet mogelijk !

 

Dan weet ik ten minst dat ik niets verkeerds heb gedaan :D

 

Bedankt voor jullie reacties.


Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 10x SMART Titanium TS LNB's

Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #16 mimisiku

  • Senior Member
  • 2,670 posts

+39
Good

Posted 9 June 2020 - 19:34

En al die moeite voor een flut staatszender..... Je wil er niet eens gratis naar kijken!!
Met één been in het graf..... Helaas

Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #17 hotatomic

  • Senior Member
  • 94 posts

+2
Neutral

Posted 9 June 2020 - 19:57

En al die moeite voor een flut staatszender..... Je wil er niet eens gratis naar kijken!!

Vind dit een misplaatste opmerking !!! Wat voor de een niets hoef te betekenen kan voor de ander wel interesant zijn wat jij daar dan van vind of denkt doet er niet toe en moet je dan ook voor jezelf houden.

 

@ts via tntsat 0500 kaart is deze zender nog wel te kijken met oscam ;)



Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #18 Vaako

  • Senior Member
  • 143 posts

+1
Neutral

Posted 9 June 2020 - 20:38

En al die moeite voor een flut staatszender..... Je wil er niet eens gratis naar kijken!!

:lol: :lol: ik weet het, maar ik wou het gewoon werkend hebben  :D  :D 

 

 

 

 

En al die moeite voor een flut staatszender..... Je wil er niet eens gratis naar kijken!!

Vind dit een misplaatste opmerking !!! Wat voor de een niets hoef te betekenen kan voor de ander wel interesant zijn wat jij daar dan van vind of denkt doet er niet toe en moet je dan ook voor jezelf houden.

 

@ts via tntsat 0500 kaart is deze zender nog wel te kijken met oscam ;)

 

Dat is ook zo hotatomic !
Maar mimisiku bedoeld het niet zo ;)


Groetjes / Grüße / Regards, Vaako
DM500HD | EMP S16/1PCP-W3 | WaveFrontier T90 rev.2 | 10x SMART Titanium TS LNB's

Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #19 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 53,307 posts

+1,052
Excellent

Posted 9 June 2020 - 21:04

@ts via tntsat 0500 kaart is deze zender nog wel te kijken met oscam ;)

 

Bij mij blijft het beeld zwart. Ik heb wel een groene "V" en geldige ECM informatie, maar geen beeld.
 


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2), Octagon SF8008 (S2+T2), SAB Alpha Triple HD (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: "France 2 HD" blijft op zwart - wat doe ik verkeerd ? #20 hotatomic

  • Senior Member
  • 94 posts

+2
Neutral

Posted 9 June 2020 - 21:40

 

@ts via tntsat 0500 kaart is deze zender nog wel te kijken met oscam ;)

 

Bij mij blijft het beeld zwart. Ik heb wel een groene "V" en geldige ECM informatie, maar geen beeld.

skip cw checksum 0500:030b00


Edited by Frenske, 9 June 2020 - 21:43.
De quote aangepast voor betere leesbaarheid.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users