Jump to content


Photo

OpenPLi 7.3 Release available.

release

  • Please log in to reply
336 replies to this topic

Re: OpenPLi 7.3 Release available. #221 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,620 posts

+1,085
Excellent

Posted 6 August 2020 - 11:34

My bad, memory isn't what it used to be :(.

 

If it has built-in wifi, then the drivers for it must be preinstalled. Does the WLAN interface show when you choose "Network settings" in the setup menu?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #222 zebulon7

  • Senior Member
  • 82 posts

+2
Neutral

Posted 6 August 2020 - 11:54

Yes.


Vu+ Duo2 / OpenPLi 6.0 / Double Tuner TNT


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #223 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,620 posts

+1,085
Excellent

Posted 6 August 2020 - 11:57

Ok. So for the box everything is fine. Device works, drivers are loaded, and are working fine.

 

What exactly is the problem?


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #224 zebulon7

  • Senior Member
  • 82 posts

+2
Neutral

Posted 6 August 2020 - 12:13

Unabled to connect the Duo2 to my box with the Wifi.

In ethernet, there is no problem, with a static ip.

But in wifi, with DHCP on or not, it doesn't work ; when i lauchn the test, it fails and i have this :

Line 1 : OK

Line 2 : NOK

Line 3 : OK or NOT (it depends if DHC is on or not)

Line 4 : NOK

Line 5 : NOK


 


Vu+ Duo2 / OpenPLi 6.0 / Double Tuner TNT


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #225 engin67

  • Member
  • 17 posts

0
Neutral

Posted 6 August 2020 - 12:27

 

SF8008'de 7.3 bölümündende IPTV filmi izlerken, nasıl yapılırsa, ileri geri sarma özelliğine sahip misiniz?


Duraklattan sonra basın, ardından hızlı ileri / geri gidiyor.

 

 

 

SF8008'de 7.3 bölümündende IPTV filmi izlerken, nasıl yapılırsa, ileri geri sarma özelliğine sahip misiniz?


Duraklattan sonra basın, ardından hızlı ileri / geri gidiyor.

 

Duraklatmanın gerektiğip hızlı ileri ve geri sarma tuşlarına basabilirsiniz hiçbir şey olmuyor. Birkaç saniye baslamasını bunun gibi bir ekran belirir, oradan sayı tuşlarıyla dakika ileri geri gidebilirsiniz.

Attached Files


Edited by engin67, 6 August 2020 - 12:31.


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #226 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,620 posts

+1,085
Excellent

Posted 6 August 2020 - 12:34

Unabled to connect the Duo2 to my box with the Wifi.

In ethernet, there is no problem, with a static ip.

But in wifi, with DHCP on or not, it doesn't work ; when i lauchn the test, it fails and i have this :

Line 1 : OK

Line 2 : NOK

Line 3 : OK or NOT (it depends if DHC is on or not)

Line 4 : NOK

Line 5 : NOK

 

But it does show your access point SSID, and you can connect to it with your username and password? What does the WLAN status screen show?
 


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #227 betacentauri

  • PLi® Core member
  • 6,290 posts

+276
Excellent

Posted 6 August 2020 - 18:09


SF8008'de 7.3 bölümündende IPTV filmi izlerken, nasıl yapılırsa, ileri geri sarma özelliğine sahip misiniz?

Duraklattan sonra basın, ardından hızlı ileri / geri gidiyor.

SF8008'de 7.3 bölümündende IPTV filmi izlerken, nasıl yapılırsa, ileri geri sarma özelliğine sahip misiniz?

Duraklattan sonra basın, ardından hızlı ileri / geri gidiyor.
Duraklatmanın gerektiğip hızlı ileri ve geri sarma tuşlarına basabilirsiniz hiçbir şey olmuyor. Birkaç saniye baslamasını bunun gibi bir ekran belirir, oradan sayı tuşlarıyla dakika ileri geri gidebilirsiniz.

Please make proper quotes. I didn’t answer that!
And I don’t understand Turkish or whatever language that is. Write in english.
Xtrend ET-9200, ET-8000, ET-10000, OpenPliPC on Ubuntu 12.04

Re: OpenPLi 7.3 Release available. #228 zebulon7

  • Senior Member
  • 82 posts

+2
Neutral

Posted 6 August 2020 - 18:22

 

Unabled to connect the Duo2 to my box with the Wifi.

In ethernet, there is no problem, with a static ip.

But in wifi, with DHCP on or not, it doesn't work ; when i lauchn the test, it fails and i have this :

Line 1 : OK

Line 2 : NOK

Line 3 : OK or NOT (it depends if DHC is on or not)

Line 4 : NOK

Line 5 : NOK

 

But it does show your access point SSID, and you can connect to it with your username and password? What does the WLAN status screen show?
 

 

Yes, sometimes, it does, and sometimes not.

It's because of that, i wonder if there is a problem with the wifi.

It never ask me to enter my username and password.

Strange, no ?


Vu+ Duo2 / OpenPLi 6.0 / Double Tuner TNT


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #229 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,620 posts

+1,085
Excellent

Posted 6 August 2020 - 21:35

If you scan for networks, and select your SSID from the list, it should prompt you for a username and password.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #230 Kaizoku

  • Senior Member
  • 52 posts

+5
Neutral

Posted 6 August 2020 - 23:24

If he see the ssid the wifi adapter is working i guess, maybe he didnt change encryption so he has no encryption key field to add password.
Default value is unencrypted.

Re: OpenPLi 7.3 Release available. #231 zebulon7

  • Senior Member
  • 82 posts

+2
Neutral

Posted 7 August 2020 - 07:01

It's what i do, it never ask me to enter my username, only the password, and when i check the network, i have the same result.

 

When i come back to ethernet, all work fine.


Edited by zebulon7, 7 August 2020 - 07:03.

Vu+ Duo2 / OpenPLi 6.0 / Double Tuner TNT


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #232 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,620 posts

+1,085
Excellent

Posted 7 August 2020 - 07:16

Normal PSK protected SSID's only have a password, not a username, so thats fine.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #233 zebulon7

  • Senior Member
  • 82 posts

+2
Neutral

Posted 7 August 2020 - 07:39

All right, but allways the same problem when i check the network ?


Vu+ Duo2 / OpenPLi 6.0 / Double Tuner TNT


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #234 engin67

  • Member
  • 17 posts

0
Neutral

Posted 7 August 2020 - 08:20

 

 

When watching IPTV movie in 7.3 version in sf8008, do you have the feature of rewind back and forth, if any, how to do it thanks

Press pause and then you can rewind/fast forward.

 

 

Please make proper quotes. I didn’t answer that!
And I don’t understand Turkish or whatever language that is. Write in english.

 

I use Google translate, write in English, the forum automatically translated into Turkish. As I explained above, when I do it the way you say, it does not rewind. Pressing the wrap buttons for a long time opens the box with 5 inside as shown in the picture Entering the minutes to go here with the number keys, you go so far back and forth. It is not possible to wrap around with the keys. however, thank you very much for your information and assistance effort. (I have been writing in many forums for years, but what I see is that it is very difficult to write, quote, rearrange here.

 

 

When watching IPTV movie in 7.3 version in sf8008, do you have the feature of rewind back and forth, if any, how to do it thanks


Press pause and then you can rewind/fast forward.

 



Re: OpenPLi 7.3 Release available. #235 betacentauri

  • PLi® Core member
  • 6,290 posts

+276
Excellent

Posted 7 August 2020 - 17:57

Afaik it should work. When you press pause, does the stream stop playing? You need to use rewind/fast forward keys << >>. Number keys 1,3 and so on don’t work.
But it depends on your stream. If it’s a mkv or similar it should work.
Xtrend ET-9200, ET-8000, ET-10000, OpenPliPC on Ubuntu 12.04

Re: OpenPLi 7.3 Release available. #236 balkanac

  • Senior Member
  • 51 posts

+4
Neutral

Posted 7 August 2020 - 22:27

I need to follow up on a post by HWTest. I have Zgemma H7, in the flesh is OpenPLi 7.3, slot 2: PurE2 6.5, slot 3: OpenATV 6.4 and slot 4: OpenVXI 5.3 039.

This combination works well for viewing satellite channels.

However, for viewing IPTV or streaming there is a serious problem.

I use YouTube plugin, X-Streamity plugin, XC plugin and E2iPlayer plugin

 

These are the results of my test via images:

 

OPENPLI(flesh slot_1)

E2iPlayer= work

Youtube host from E2iPlayer= with great content falls, only button helps

X-Streamity plugin= for the moment playing stream, and then only the button helps

Youtube plugin= does not work. I think the problem with bufering

XC plugin= work

 

PURE2 6.5 (slot_2)

E2iPlayer= work

Youtube host from E2iPlayer= don`t work,  I think that this host is dead

X-Streamity plugin= work

Youtube plugin= work.

XC plugin= work

 

OPENATV 6.4 (slot_3)

E2iPlayer= work

Youtube host from E2iPlayer=  work

X-Streamity plugin= work

Youtube plugin= work.

XC plugin= work

 

OPENVIX 5.3 039 (slot_4)

E2iPlayer= work

Youtube host from E2iPlayer=  work

X-Streamity plugin= work

Youtube plugin= work.

XC plugin= work

 

 

So, the conclusion is that streaming does not work correctly. I'm not expert, but I have the impression that the problem in bufering, or path where the created buffer tmp (/ media / hdd / movie, or / media / usb / movie, or / media / hdd /, or / media / usb /
I hope the developers OpenPLi team solved this problem.

 

 

 

 
 
 

Edited by balkanac, 7 August 2020 - 22:37.


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #237 littlesat

  • PLi® Core member
  • 52,069 posts

+591
Excellent

Posted 8 August 2020 - 06:55

YouTube should also work with openpli... there are other threads here for the fix as far I understand... but YouTube it a cat and mouse game. It does work but how long will it take before an adaption is required.....

WaveFrontier 28.2E | 23.5E | 19.2E | 16E | 13E | 10/9E | 7E | 5E | 1W | 4/5W | 15W


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #238 WanWizard

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 54,620 posts

+1,085
Excellent

Posted 8 August 2020 - 11:35

All right, but allways the same problem when i check the network ?

 

I don't know.

 

Installed a Zgemma H9.2H last night, enabled the WLAN interface, did a network search, selected my SSID, entered the PSK password, and was connected. No issues whatsoever.


Currently in use: VU+Duo 4K (2xFBC S2), Amiko Viper T2C (T2+fallback), Octagon SF8008 (S2+T2), Zgemma H9.2H (T2+fallback)

Many answers to your question can be found in our new and improved wiki.

note: I do not provide support via PM !

 


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #239 zebulon7

  • Senior Member
  • 82 posts

+2
Neutral

Posted 8 August 2020 - 12:15

So i have to search in my side.

All is fine in ethernet, i will try another time when i should have time.


Vu+ Duo2 / OpenPLi 6.0 / Double Tuner TNT


Re: OpenPLi 7.3 Release available. #240 kermith

  • Senior Member
  • 182 posts

+2
Neutral

Posted 8 August 2020 - 14:06

Vu+ Ultimo 4K with OpenPli 7.2. I did the update to 7.3 and it messed up big way. Had the box on for an hour with the message "that it would take several minutes and box would reboot. After the hour I had to hard reboot and it restarted but my WiFi was gone and had connected a cable to it, which worked, and tried the update process again, which again failed. From the menu I chose to flash the image but I wasn't able to download load it since my HD was no longer recognized and couldn't initiate it either with a green screen every time. Lastly had to find an old USB drive to download the image to my computer and extract it to the USB. I tried 3 different USB drives and lastly I found a really old no-name drive which worked.

After the flashing it works like dandy but it takes a little time to make all the configuration all over and download plug-ins I had. I still don't remember all the tweaks I had done before so it's a small learning process of the box again.

If you have the Ultimo I do recommend to flash the image rather than update it. And you could flash it from the menu instead of the USB drive.

Sent from my SM-T865 using Tapatalk





Also tagged with one or more of these keywords: release

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users