Jump to content


Photo

Subtitles in OpenPLi 7.3


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 kapciu75

  • Senior Member
  • 25 posts

+4
Neutral

Posted 16 July 2020 - 10:58

Guys, I have double subs on every channel. Please tell me how to turn off the small ones on the left. Check the screenshot below. By the way MetrixHD skin doesn't work under OpenPLi 7.3.1c5e6e03414506caaa97dd69a326cc5e.jpg63e96fa45186b444ece97f629a03fd75.jpg

Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka

Re: Subtitles in OpenPLi 7.3 #2 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 23,996 posts

+240
Excellent

Posted 16 July 2020 - 12:07

I can’t confirm the behavior you mention as you can see on the added screenshot.

 

Attached File  8982BA34-A2BE-4F41-8E23-17A8C9F8CA6D.jpeg   96.08KB   5 downloads

 

Metrix-HD isn’t working doesn’t really help. Which of the two skins in the feed did you try?

metrix-hd-wpstyle-mod-pli or mymetrixhd? Is there a GSOD. If yes please post a crashlog?

 

Why don’t you add better (Larger) screenshots? 
 

Edit: I checked Metrix-HD mod which works.

 

Attached File  275A2750-5089-4754-A12B-C10E25E31771.jpeg   59.63KB   5 downloads


Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer echt actief. Verder heb ik ook nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET7x00. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)
Los van de eerder genoemde modellen heb ik nog wel een rits aan testsamples als Mut@nt 2400HD, HD60, GB UE4K, GB Trio4K, Maxitec Multibox combo en Twin, Octagon sf8008, sf8008 mini en last but nog least enkele modellen van het Grieks Duitse Edision.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P 
met tweemaal 2 Tb harddisks + een Synology DS414 met 12 Tb Totale opslag.
Als jij van mening bent dat ik jou goed geholpen heb, dan kan je dit laten blijken door op het groene pijltje te drukken in mijn laatste antwoord.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.


Re: Subtitles in OpenPLi 7.3 #3 Frenske

  • Forum Moderator
    PLi® Core member
  • 23,996 posts

+240
Excellent

Posted 16 July 2020 - 12:10

Indeed, mymetrixhd can’t be installed. Message is ‘no packages installed or removed’.

Don’t know the reason why this happened.


Mijn schotel is een T90 met 10 LNB's. Daarnaast voor de fun nog een draaibaar systeem met een Triax TD 78.

Dreamboxen heb ik niet meer echt actief. Verder heb ik ook nog een een VU+ duo2 met 500Gb harddisk + een VU+ Uno, Zero, Solo 4K, Ultimo 4K, Zero 4K, Uno 4Kse. + ook nog een Xtrend ET7x00. Daarnaast heb ik ook nog diverse andere modellen w.o. een Formuler F4, ET8500, ET7500, Mut@nt 2400HD, Xsarius Fusion HD se en verder nog wel het e.e.a. waarmee op verzoek vanalles wordt getest. Iemand moet het tenslotte doen. ;) :)
Los van de eerder genoemde modellen heb ik nog wel een rits aan testsamples als Mut@nt 2400HD, HD60, GB UE4K, GB Trio4K, Maxitec Multibox combo en Twin, Octagon sf8008, sf8008 mini en last but nog least enkele modellen van het Grieks Duitse Edision.

Voor centrale opslag van media gebruik ik een Qnap 219P 
met tweemaal 2 Tb harddisks + een Synology DS414 met 12 Tb Totale opslag.
Als jij van mening bent dat ik jou goed geholpen heb, dan kan je dit laten blijken door op het groene pijltje te drukken in mijn laatste antwoord.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Many answers to your question can be found in our wiki: Just one click away from this "solutioncentre".

Als ik alles al wist hoefde ik ook niets te vragen. If I had all the knowledge I had no questions at all.


Re: Subtitles in OpenPLi 7.3 #4 Erik Slagter

  • PLi® Core member
  • 45,991 posts

+513
Excellent

Posted 17 July 2020 - 08:37

Guys, I have double subs on every channel. Please tell me how to turn off the small ones on the left. Check the screenshot below. By the way MetrixHD skin doesn't work under OpenPLi 7.3.1c5e6e03414506caaa97dd69a326cc5e.jpg63e96fa45186b444ece97f629a03fd75.jpg

Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka

 

Probably one layer of "burnt-in" (in the video picture) subs and one layer of proper subs. The latter one you can disable using the subtitles button, the first not, obviously.

 

BTW the resolution of the picture is far too low to see what's the issue.


* Wavefrontier T90 with 28E/23E/19E/13E/9E/4.8E/0.8W/5W via SCR switches 2 x 2 x 6 user bands
* Ziggo digital cable TV (FTA)
I don't read PM -> if you have something to ask or to report, do it in the forum so others can benefit. I don't take freelance jobs.
Ik lees geen PM -> als je iets te vragen of te melden hebt, doe het op het forum, zodat anderen er ook wat aan hebben.

Re: Subtitles in OpenPLi 7.3 #5 kapciu75

  • Senior Member
  • 25 posts

+4
Neutral

Posted 19 July 2020 - 10:52

I happened once. Maybe it was something that broadcaster did. You may close thread.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users